Arama sonuçlarınız

1. M

250cc maxi scooter önerisi

tecrubeleriniz benim için değerli sanırım hakkımı Forzadan yana kullanacağım. Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için.
  2. M

çok teşekkürler bu bilgi için hafta sonu gidip bir bakayım
  3. M

aklımdaki modellerden farklı olarak yakın bir tanıdığımız rks bayisi açmış az önce duydum rks RZ250S diye bir model çıkartmış duyan gören kullanan varmı 12 taksit vade farksız olarak taksit yapıyor elinde mevcut olduğunu söylüyor benden daha tecrübeli arkadaşlar inceleyebilirlermi ?
  4. M

evet benimde aklımda xmax 250 yada 300 var olmadı forza ama kampanyaları ne durumda net bilgi bulamıyorum internette. Sym kullandım fakat cok içime sinmedi nedenini bilmiyorum
  5. M

yazmayı unutmuşum kredi kartına 12 taksit olma ihtimali varsa sıfırda alabilirim.
  6. M

Merhabalar değerli arkadaşlarım; Artık yavaş gelmesinden dolayı 50 cclik(125cclik) motorumu satıp 250 cc bir motora geçmek istiyorum. Kullanım amacım daha çok şehir içi ve 15-20 km lik şehirler arası yollar. İstanbul silivride oturuyorum. Boyum 1.83, kilo 100-105 kg olup üzerinde...
  7. M

Sübap Ayarı

Subapların başlarındaki horozların aşınmasından dolayı yapabilir hocam onları kontrol ettirip değiştirmek faydalı olabilir.
  8. M

Şehiriçi B ehlliyet ile kullanılmalık uygun fiyatlı motor tavsiyesi

ne sorun yaşıyrsunuz? bende de aynı motor var 80 cclik fakat bir sorun görmedim sizde ne gibi sorun var bende tek sorun var oda yakıt göstergesi onuda cok umursamıyorum
  9. M

Baga tercihi için yardım

taktıktan sonra yorumunuzu yaparmısınız ?
  10. M

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

50 cc motorla yeni başlayan serüvenim için heves edim Fuara bilet aldım fakat ayın 15 ınde depo sayımım olduğu için gidemiyorum 2 adet biletim var 15 tarihli giriş için

Yeni mesajlar