Arama sonuçlarınız

1. HusqM

Egzoz muhabbeti, polisin motoru bağlaması, çekici durumları ve haklarımız

He eyvallah ya motoru çıkaramamışım :ROFLMAO: 1740848525 Bu arada orjinal derken sonradan aksesuar diye sattıklarıdır yani, fabrika çıkışını kasdetmedim. Benim de o konuda bir bilgim yok
  2. HusqM

Abi eklemeyi unuttum da mesajı düzelttim şimdi. Orjinal diyordu videoda
  3. HusqM

Herkese selam, olayın muhattabı ben değilim. Kendi motorumda egzoz falan da yok. Fikir alışverişi yapalım istiyorum. Az önce instagramda gezerken bir video gördüm. İzlerken yanlışlıkla videoyu kapadım, sonra akış yenilendi videoyu kaybettim. Bulanlar olursa buraya eklerlerse güzel olur. KTM...
  4. HusqM

Zincir Yağlama Konusunda Tavsiye

Bu kadar titiz olmanıza gerek yok. Zinciri Psyduck'ın da dediği gibi her 500 km'de bir yağlasanız ve her 1000 km'de bir gazyağı ile temizleyip yağlasanız yeterli olur. Onu yapmayan da var. Youtube'da bir sürü video, burada da pek çok konu var. Buralardan detaylı fikir edinebilirsiniz.
  5. HusqM

knox orsa or4

Selam, bende de var knox orsa3. Ben memnunum ama elcik koruma olmayınca soğukta üşütüyor ister istemez. Decathlondan ince bir iç eldiven almıştım. Kışın yanımda taşıyorum üşüyünce giyiyorum. Kışlık eldiven gibi değil ama yine de biraz ısınıyor eller.
  6. HusqM

0 km/ikinci el Tracer 7, alternatifler ve öneriler

900 GT'ye daha çok var hocam, sonraki motorlarımız 900GT olsun diyelim :) Teşekkür ediyorum detaylı cevabınız için. 2024'te Tracer 7'yi yenilemediler. Ben de 2025'te elektronikler belki otomatik şanzıman vb. ile yenileneceğini düşünüyorum ama yenilendiğinde fiyat olarak oralara ulaşabilir miyiz...
  7. HusqM

Teşekkürler cevaplarınız için. Açıkçası Tiger ya da BMW düşünmüyorum. İkisi de bence şehir içi için büyük ve fiyat olarak biraz yukarılarda kalıyor kriterlerime göre. Ayrıca şehir içinde çok kısa mesafeler için bu arkadaşları kullanmak da çok mantıklı gelmiyor bana. Yürütme maliyetleri de beni...
  8. HusqM

Merhabalar, geçen sene bu zamanlar yeni yeni motor sürüyordum sayılır. Forum bana pek çok konuda yol gösterdi. Yine size danışmak istediğimden konu açıyorum. 250 cc naked ile şehir içi/dışı yaklaşık 10.000 km'den sonra motordan beklentimi netleştirdiğimi düşünüyorum: Şehir içinde kullanımı...
  9. HusqM

2025 Motosiklet fiyat zamları

Kawasaki 3 Ocak'ta bir zam yaptı ki ne zam. Versys 650 bakıyordum, 568'den 613'e çıktı fiyat.
  10. HusqM

Husqvarna Svartpilen 250 ile Bayramda 2000 KM

Herkese selamlar, bayram tatilinde motorumla yaptığım ilk uzun yol maceramı sizlerle paylaşmak istiyorum. Biraz uzun oldu ama napalım, keyifli okumalar Bayram tatili sebebiyle memleketim Muğla’ya motosiklet ile gitmeye karar verdim. İlk kez uzun yola çıkacağımdan beni neyin beklediği tam...
  11. HusqM

Plakayı düşürdüm, yardım lütfen

Herkese selam Maalesef bugün Darlık taraflarında plakamı düşürdüm. Geri dönüp gittiğim yollardan tekrar geçtim ama her taraf orman, kim bilir nereye gitti. Forumu okudum, önce emniyete oradan notere en son da şoförler odasına gidilecek. Peki sigorta ve kasko durumları ne oluyor? Tecrübeli...
  12. HusqM

Radyatör temizliği

Merhaba, motoruma radyatör koruma aldım ama öncesinde radyatördeki tozun kirin iyice çıkmasını istiyorum. Daha önce yağmurda sürdüm tabi radyatör epey kirlendi. Sonrasında yıkadım ama pek detaylı olmadı. Würth balata temizleme spreyi aynı zamanda genel temizlik spreyi olarak da geçiyor ve uçucu...
  13. HusqM

Kulak Tıkacı Hakkında

Herkese merhaba, forumdaki ve redditteki kulak tıkacı ile ilgili yazıları okudum. Gerekli olduğunun da farkındayım, bu yüzden Alpine Motosafe Race kulak tıkacı aldım AMA istesem de kullanamıyorum. Tıkaçları kulağıma takana kadar sorun yok, sesi bastırıyor gibiler. Ancak bafı ve kaskı üstüne...
  14. HusqM

Herkese selamlar

Merhabalar, ben de Kasım ayı itibariyle aranıza katılmış bulunuyorum. Pandemiden önce enduro stil dağ bisikleti biniyordum, bir sebepten satmak zorunda kaldım. Geçen sene baharda işten güçten başka hiçbir şey yapmadığımı farkettim ve yeniden sağlam bir dağ bisikleti mi alsam diye düşündüm...

Yeni mesajlar