Arama sonuçlarınız

1. D

Plakama Trafik cezası yazılmış!

Merhaba arkadaşlar, forumdaşlar. Motosikletimi benden başka kimse kullanmıyor zaten kapalı garajda..Hiç te çevirmeye denk gelmedim ceza yemedim. İki haftada bir hgs ihlal,bakiye ve trafik ceza sorgulaması yaparım.. Şimdi araçlarımın yapıkredi ve enpara internet bankacılığı üzerinden vergi...
  2. D

Sizce Motor ne alemde ?

Merhaba arkadaşlar.2013-16.000+Km de motor.Motorumla üç kere uzunyol yaptım, bundan kastım 250 şer km lik seferler iki kişi 100km/h ile ..şuanki Yağ Shell10w40 Servis koydu ama çok kötü bi yağ vitesler kemik oldu dişliler yarı geçiyor daha zorladığımda tam oturuyor. Bir şikayetim vites harici...
  3. D

Muayeneye hazırlık/50 Gün kaldı.

Merhaba arkadaşlar. 2013 Model Mondial 125MH Drift Motosikletimin ilk muayenesini yaptıracağım ve ilk defa kendim muayene istasyonuna gideceğim.Birkaç bilgi ve sorularıma cevap isteyeceğim sizlerden. :):)Öncelikle neler yapmam lazım ? Gerekli şeyler nedir ? _______________ +Elektrik tesisatı...
  4. D

El yapımı Kask Kamerası :)

Merhaba arkadaşlar :) Bu aralar kasklara takılan kameralara sj4000 ve go pro gibi ürünlere merak saldım. Çok iyi bir alet.Gerek başınıza gelen olaylar gerek yol videosu kaydetme. Öncelikle sj4000 almayı planlıyorum da para biriktiriyorum şuan. Kullanmış oldugum Galaxy S3 ü takıcaktım sonra...
  5. D

İstanbul'dan Merhaba

Merhabalar. Yeni katıldım bu foruma önceden beri takipçisiyim okuyordum yazılanları haberleri,sorunları,çözümleri. İstanbul dan katılıyorum aranıza.Yuki 150 cc lik scooter ım var,yeni yeni başlıyorum pratik oluyor motosiklet. Herkese iyi forumlar. :cat::cherry:

Yeni mesajlar