Arama sonuçlarınız

1. U

Muayenede Plaka ile Plakalık

Cümleten iyi günler. Benim mt07 ye kendim katlanır plaka aldım (tipini seviyorum hiç katlamadım katlamam) kendim taktım. Yani şöyle ki; kuyruk altında delik açıp ufak ince somunlarla tutturdum kelebekle sabitledim. Sinyal olarak orjinal sinyalleri taktım. Baktığımızda anormal bir durum yok...
  2. U

Harley Davidson İron 883 Duman Atma

Hayırlı günler. Harley Davidson iron 883 33 binde makina. Makine ile turladıktan sonra kill switch ile makine stop ettim. Fakat kontak açık vaziyetteydi. Yaklaşık 10 dakika sonra kill switch i açıp marşa bastığımda egzozdan yoğun siyah duman attı. Ardından makine açık hava filtresinden de beyaz...
  3. U

Motul 4T 10/40 7100 ile 3000 Arasındaki Fark

Herkese iyi günler. Motul 7100 ile 3000 arasındaki fark nedir? Bariz bir fark var mıdır. 3000 veya 7100 tabiri neyi ifade etmektedir. Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Kazasız belasız keyifli sürüşler
  4. U

Vites geçme ve kaçırma sorunu

İyi günler herkese. Mt 07 motosikletimde durduğum zaman bazen (ara ara yapıyor) 2 den 1 e zor geçiyor. Boşa atamıyorum, direkt 1 e geçiyor. Bu zamanda tekrar 1 den boşa çekince de çok zorluyor ve yine boşa geçmiyor direk 2 ye geçiyor. Bu olduğu zamanda motor debriyajı sıktığım halde az az ileri...
  5. U

EJK Ayarlama Yardım

İyi günler arkadaşlar. Mt 07 motosikletimde ejk mevcut. Önceki sahibi (ilk sahibi) taktırmış. Ben de bir süre hiç ellemeden kullandım. Bugün de dedim şunu biraz kurcalayayım en fazla ne olabilir ki. Elimde açıklaması olan bir kağıt var. Ben mode 4 ü ayarlamak istiyorum fakat, ayarlayamıyorum...
  6. U

Abus Disk Kilidi Anahtarlarımı Kaybettim Motor Kilitli Kaldı

İyi günler herkese. Abus Granit tm Detecto xPlus 8077 disk kilidimin iki anahtarı da kayboldu. Elimde XPlus Code Card mevcut fakat ben bunu nerde nasıl kullanıcam nereye mail atıcam yani açıkcası abus un sitesinden hiçbişe anlamadım. Country olarak sadece kanada ve abd var. Yardımcı olabilecek...
  7. U

MT07 mi CB650F mi

İyi akşamlar. R25 i cc yükseltmek için sattım arkadaşlar. Konu başlığında da belirttiğim gibi, aklımda mt07 ile cb650f var. Bana honda daha sıcak daha tatlı geliyor açıkcası. Özellikle 4 silindir olması cezbediyor. Fakat sanki piyasası yok gibi. Özellikle forumda da kullanıcı yorumlarına...

Yeni mesajlar