Arama sonuçlarınız

1. F

Bol Ekstralı NC750X 2016

Merhaba arkadaşlar motosikletimi satıyorum ilgilenenler için ilan linkini paylaşıyorum. Teşekkürler https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bol-ekstrali-2016-nc750-x-870321948/detay/
  2. F

Sis Lambası Cezası

Arkadaşlar merhaba motorumda 2 adet yardımcı lamba bulunmakta, dun aksam yolda giderken yanımdan geçen polis araci sisleri kapat diye uyarıda bulundu, duydugum kadari ile motosiklette sis lambası diye bir olay yok.. sonradan taktigimiz lambalar yardimci lamba arak geciyor.. peki sis lambasindan...
  3. F

Tükenmiş Ön Lastiğin Sürüşe Etkisi

Arkadaşlar merhaba, hepimiz lastiklerimizi üretim tarihi eskidiğinde ve diş kalınlıkları inceldiğinde değiştiriyoruz. peki arka lastiğimiz yeni olsun ve ön lastiğimiz tarihi eski (örneğin 2016 üretim)ve 30 bin km yapmış olsun. diş derinliği neredeyse kalmamış olsun.. o derece eskimiş ve derhal...
  4. F

Vizör Yağmur Kaydırıcı Jelatin Film

Arkadaşlar merhaba kışın da motosiklet kullanacağım için vizöre gelen yağmur damlalarını kaydırmak amaçlı bir çözüm aramaktaydım ki internette arabalar için üretilen şu ürünü gördüm.. Ürün Bu...
  5. F

Üst Yağmurluk

Arkadaşlar merhaba tekrardan.. bu kışı motosikletle geçireceğim. bir üst yağmurluk arayışındayım.. sağlam uzun yıllar kullanılabilir bir şey olsun istiyorum. işmontta şöyle bir ürün buldum.. tesadüf (algıda seçicilik) aynı gün motor üstünde birisi yanımdan geçip gitti aynı montla.. bu üründen...
  6. F

Kışlık pantolon (korumasız)

Arkadaslar merhaba dizligim var ve kışın kullanacagim yagmur kar soguk vs kesinlikle gecirmeyen ve sicak tutan gunluk hayatta kullanabilecegim bir pantolon ariyorum.. en fazla içime bir içlik giyerek 0-1-2 derecede bile beni sicak tutabilmeli.. internette softshell ismiyle anilan benzer...
  7. F

Alınık nmax 125 ya da 155 İstanbul içi

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşım ehliyetini yeni aldı(yıllardır kullanır) ve glovo türevi bir iş yapmak amacı ile nmax bakmaktayız kendisine..km si 50 binden düşük ve nmax ini satmayı düşünen var ise görüşebiliriz. Hayırlı forumlar..
  8. F

Egzozst konusu

Arkadaşlar selamlar.. su anda bir egzozsta ayiracak butcem bulunmamakla beraber butcem olsa dahi polisten muayeneden ve sakin bir mahallede oturmamdan sebep taktirmayi dusunmuyorum.. aslina bakarsaniz egzostun seklinden ve ses yonundan gayet memnunum.. sadece sesi az çıkıyor ve bir tik arttirmak...
  9. F

İnterkom Önerisi

Arkadaşlar herkese merhaba tercihen 500 - 600 tl bandında ilk etapta 1 adet alacağım ardından eşim için 2. yi alabileceğim dışarıdan görüntüsü güzel (elbette göreceli ancak sena nın interkomlarının şekli hoşuma gitmekte) ve sesi çatlayıp patlamayan birbiriyle sorunsuz kesintisiz konuşturabilen...
  10. F

Ayna Sapına Monteli Kör Nokta Aynası

Arkadaşlar merhaba başlıkta da belirttiğim gibi ayna sapına monteli dışbükey ayna aramaktayım, internette araştırdım ancak bulamadım.. bu aynalardan bulabileceğim bir yer bilen varsa söyleyebilir mi?, ayrıca aynısından kullanıp memnun kalıp kalmamışların yorumlarını da alabilir miyim? Teşekkür...
  11. F

Motosiklet Kullanımı Göz Bozulma İlişkisi

Arkadaşlar merhaba, bu bahardan beri yaklaşık 8 aydır motosiklet kullanmaktayım. öncesinde görüşümde hiç bir problem yaşamazdım ancak uzağı seçememeye başladım yaklaşık 1 aydır. Özellikle motordan indikten hemen sonrasında daha belirgin bir biçimde bunu hissediyorum.. kaskın vizörü sürekli açık...
  12. F

nc750x Manuel için Yağ Önerisi

Merhaba arkadaşlar nc750x motosikletim var ve yağ değişim zamanı yaklaştı, motul 7100 koymuştum en son ancak öncesini bilmediğim için daha iyi oldu ya da daha kötü oldu diyemiyorum.. başka bir nc kullanıcısı bizim motorlara 5100 serisi daha iyi oluyor 7100 de vites geçişleri çok sesli oluyor ben...
  13. F

1. Vitesten 2. Vitese Geçememe Problemi

Arkadaşlar merhaba motosikletimle bazen 1. Vitesten 2. Vitese gecerken boşta kalıyor (sert çekmeme rağmen) hatta bazen 2 defa ustuste oluyor bu durum.. 3. Denemede 2 ye geçirebiliyorum, motor sıcakken oluyor genelde.. sorun baskı balatada olabilir mi ? bu arada bu sıklıkla olan bir problem...
  14. F

Teknotakip Motosiklet Takip Cihazı

Arkadaşlar merhaba bu üründen alıp motosikletime taktırmak istiyorum.. aranızda kullanan var mıdır? Önerir misiniz? 1200 TL fiyat biçtiler Beyoğlu'da ücretsiz montaj da yapıyorlarmış. ilk yıl bir ücret ödemiyormuşuz ardından yıllık 300 tl hat bedeli ödüyormuşuz şu anki tarifeye göre.. iyi...
  15. F

RK zincir dişli seti nasıldır?

Arkadaşlar yakında bir zincir seti alma durumum var. dişlilerimin durumu iyi ancak bir çok arkadaş daha önceki konularda zincir ve dişlinin beraber değişmesinin daha iyi olacağını iletti. şimdi did vx3 zincir almayı düşünüyordum.. (515 tl) onun yerine rk markasının dişli zincir seti var 770 tl...
  16. F

ATP Otomatik Zincir Yağlama Sistemi

Arkadaşlar merhaba, bugün motosikletime Ahmet Turan Peker ustadan otomatik yağlama sistemi yaptırdım. İşlem sırasına bağlı olarak fotoğraflar çekmeye çalıştım ve sizlere de bir fikir olması bakımından buradan paylaşmak istedim. Öncelikle dışında alüminyüm kaplama, içi mika olan yağ tankı (baya...
  17. F

Gergin Zincir - Vites Geçişleri İlişkisi

Arkadaşlar merhaba geçende zincirimi gerdirttim. sanıyorum bir tık fazla gerildi olması gerekenden..fazla gergin zincir vites geçişlerinde ne gibi değişikliklere yol açar? Mesela vites geçişlerim daha kemikli oldu ve diyelim kırmızı ışıkta durdum o anda 2 de kalmış vites. durduğum yerde 1 e...
  18. F

Zincir Gerdirmekten Usanmak

Arkadaşlar merhaba, motosikletimi ne kadar düzenli yağlarsam yağlayayım 20 25 günde bir bollaşıyor gerdirme istiyor.. sürekli gerdirme yapmak yerine zincir gergileri varmış satılan. kullanan ve faydasını gören var mı? bunların hem açık hem kapalı versiyonları var sanırım gördüğüm kadarıyla...
  19. F

Motul 10w 40 - 7100 Fiyat Dengesizliği

Arkadaşlar merhaba motorumun garantisi bittiğinden dolayı bakımını kendim yapma kararı aldım ve yağ filtresini , hava filtresini ve motor yağını sipariş ettim bugün.. bir arkadaşımla beraber değiştireceğiz bayramdan sonra (kendisinde de aynı motordan var ve hep kendi yapıyormuş bakımlarını...
  20. F

Hatalı Kim?

Arkadaşlar merhaba ilk ufak kazamı atlatmış bulunuyorum. çok şükür bacakta önemsiz bir çizik hariç birşeyim yok. Ancak kazanın oluş biçimi bakımından suçun bende mi karşı tarafta mı ya da her ikimizde mi olduğunu bilemedim.. Olay şu şekilde gelişti, bulunduğum muhitte o an bulunduğum noktadan...

Yeni mesajlar