Arama sonuçlarınız

1. natila

Yüksek devir

Rolantide değilde giderken ara sıra devir yükseliyor stop edip yeniden çalıştırdığımda düzeliyor... sebep ne olabilir
  2. natila

RKS c1002v

Bilgisi olan varmı? Bazı bayiler getiriyor
  3. natila

Ön dişli lastik

Arkadaşlar motsiklette ön lastiğin dişli, arka lastiğin ise normal olması ne tür sıkıntı çıkartır?
  4. natila

Honda cb125F

Arkadaşlar Honda cb125F alacağım sorunları nedir? Nelere dikkat etmeliyim alırken? Yazarsanız sevinirim...
  5. natila

Virago 250

Arkadaşlar Yamaha virago 250 hakkında ayrıntılı bilgi verebilen olursa sevinirim... Kendi sayfasında yeterli bilgiyi bulamadım... saygılar...
  6. natila

Fuarda TV muhabirine ayar veren kız

Bu fuarda zannedersem ahaber muhabirine stanttaki bir kız sağlam ayar verdi... Bilmiyorum izlediniz mi? Hiçbir konudan haberi olmayanı haber yapmak için fuara gönderirsen ayarı alıp döner....
  7. natila

79 bine dio

Sarı sitede dio 79 olmuş... bu nedir arkadaş ya..
  8. natila

Kktc de ehliyeti cevirmek

Arkadaşlar, B ve A sınıfı ehliyetim var, kktc deyim kktc ehliyetine çevirirken A sınıfı da kktc ehliyetine eklemek için herhangi birşey yapıyor muyuz veya ibraz ediyormuyuz yoksa otomatik olarak B+ A olarakmi ekleniyor yeni kktc ehliyetine?
  9. natila

ötv indirimi

otomobillere gelmiş, motosikletlerinki de yolda...
  10. natila

sonunda oldu...

inannın trafikte arabalardan çok kuryelerden çekiniyorum... nihayet pazartesi trafikte bir kurye arkadaş motosikletime arkadan gelip çarptı... bide bişeyler söylüyor, yuh artık... makinada maddi bi hasar yok ancak koskoca trafikte bir motosikletin başka bir motosiklete çarpması... bana kimse 30...
  11. natila

2. El fiyatları

https://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631 2. El fiyatları en fazla bu miktarlarda olmalı....kasko değeri 25 bin olandan 100 bin istemek nekadar doğru?
  12. natila

İthal 2. Eller geliyor

https://isbilgisi.com/m/otomobil/ikinci-el-otomobil-fiyatlarinda-dusus-sinyali-ithal-ikinci-el-h2164.html
  13. natila

biraz daha sabır

ötv indiriminin eli kulağında,20 yaşındaki makinalara 60-70 isteyenler ne olacak acaba sonrasında :)
  14. natila

Bu nasıl bir motor

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-meraklisina-klasik-vl-800-c800-intruder-829644526/detay arkadaşlar bu nasıl bir motor? 2006 sı 100 binse 2020 si 170-180 eder sanki
  15. natila

REBEL 1100

honda 2021de rebel 1100 ü piyasaya sürecek deniyor... yavaş yavaş nete düşmeye başlamış... ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ---------- africa ın bloğunu kullanacak deniyor
  16. natila

Türkiye de chopper

Arkadaşlar ülkemizde servis ve parça sıkıntısı olmayan, usta peşinde kosmayacagimiz hangi marka chopper tarzı makinalar var?
  17. natila

Akü

Arkadaşlar aküleri kısa girmeden sarj ettirmeli mi? Şarj ettirmenin bir faydası varsa en az kac saat sarj cihazinda durmali akü?
  18. natila

Bmw R18 turkiyeye gelirmi?

2020 eicmada tanıtılan bmw R18 acayip makina sizce buraya gelme şansı varmı?
  19. natila

harley davidson ustası

istanbulda harley davidson ustası arıyorum...
  20. natila

şişirilmiş sigorta ?

sigorta şirketleri genelde hasrları şişirip fazla gösteriyorlar hasar kayıtlarında... ( satılık ilanlar bu ifadeyle dolu )...nedendir ki?

Yeni mesajlar