Arama sonuçlarınız

1. T

Motosiklet Hız Sınırlarının Güncellenmesi Talebi

Arkadaşlar artık konunun meclise girmesi şart. Çevrenizde ne kadar motosiklet sürücüsü varsa aşağıdaki yazı ve benzeri bir yazıyı Cimer den İSTEK bölümünden İÇİŞLERİ BAKANLIĞI na gönderecek şekilde düzenlemesini rica ederim. Toplu bir talep yaparsak belki artık sesimizi duyurabiliriz. (...
  2. T

Arka fren balatalarının sıkması ? Sebebi ne olabilir ?

Merhaba 2014 Honda Vfr800xCrossrunner kullanıyorum. Geçtiğimiz günlerde arka balatalar değişti. Değiştiği günden bu yana sıkıyor, diske temas ediyor. Balata yı da biraz yedi ve disk inanılmaz ısınıyor. Zaten boşta hareket ettirmek zorlaştı. Götürdüğüm ustam kaliper pimleri yamulmuş...
  3. T

Hız Limitörü Kaldırmak ? - Honda Vfr800xCrossrunner

Merhaba 2014 Honda Vfr800xCrossrunner motosikletim var, Aynı zamanda 2008 Bmw F800s motosikletim var. Honda 210-215 km gibi hızlarda kalıyor kadranda. Limitör olduğu belli o anda arkadan birisi tutmuş gibi kalıyor. Hız limitörünü artırabileceğim yer önerisi yada yöntem önerisi var mı ?
  4. T

Honda Zincir Ayar Aparatı Arıyorum

Arkadaşlar selam 2014 Honda Vfr800XCrossrunner için zincir germe-ayarlama aparatı arıyorum. Web de bulamadım, 2 seferdir düz tornavida yı kullanarak ayarlıyorum ama sağlıklı olmuyor. 1738403607 bundan https://www.prestijgaraj.com.tr/urun/honda-vfr-800x-crossrunner-zincir-gergi-anahtari
  5. T

Bulgaristan da Moto Market Önerisi ?

Merhaba Yakında Bansko ya gideceğim. Civarındaki şehirlerde önerebileceğiniz moto market öneriniz var mı ?
  6. T

2008 Bmw F800 S - 800cc 85Hp 86 Nm Tork

Merhaba https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-2008-bmw-f800-s-800cc-85hp-86-nm-tork-1222618153/detay/ İlandaki açıklamaları buraya da ekliyorum. 2008 Model Bmw F800 S - Naked olarak geçmekte ancak yapısı ve özellikleriyle bir Sport Touring dinamikleride taşıyor. Motor ilan...
  7. T

Motomax Scorpion Kask Mağduriyeti

Merhaba 2013-2014 döneminden bu yana Scorpion Kask kullanmaktayım. Gayet memnunundum. Kaskım eskidiği için yeni kask almak üzere zaten aklımda olan Scorpion Exo1400 Air2 Carbon aldım. Balıkesir de bir mağazadan aldım. 18-19 Ekim tarihlerinde satın aldım. Kask ile beraaber üzerinde şeffaf...
  8. T

Mini Avrupa Turu

Merhaba Bu Cumartesi gece Balıkesir çıkışlı mini bir tura çıkıyoruz eşimle. Motorumuz VFR800xCrossrunner (2014) Yunanistan dan başlayarak rotamızda eğer enerjimiz ve günümüz yeterse baya ülke olacak Kuzey Makedonya Kosova Sırbistan Hırvatistan Slovenya İtalya ile İsviçre Alplerinden...
  9. T

Yurtdışından Sandık Motor Getirebileceğim Site Önerisi Arıyorum

Arkadaşlar Selam Yurtdışından sandık motor bakabileceğim bir site önerisi arıyorum.
  10. T

Assos Kamp Yeri Onerisi - VAMOS KAMP

Arkadaslar merhaba Cocukluk arkadasim ayni zamanda is arkadasim ( CUPRA SATIS ) gectigimiz aylarda istifa edip hayallerinin pesinden gitti ve Assos'ta 5 donum zeytinlik kiralayarak kamp alani acti. Bugun acilisini yaptik, ilk misafirleri biz olduk cevre arkadaslarimizla. Arkadasim Mustafa hem...
  11. T

57 Litre çanta mı 75 Litre çanta mı ?

Arkadaşlar selam 2008 model Bmw F800S Naked-Touring karışımı tipe sahip olan bir motosiklet kullanıyorum. Uzun yol yapıyorum. Plastik bir topcase var universal tip 1 kask 1 mont alabilecek tipte. Ama GP Kompozit in topcase lerinden almayı düşünüyorum. 75 litre çok mu abartı büyük durur...
  12. T

Çanakkale den Mt25

Arkadaşlar merhaba Tuğbay IŞIKLAR ben. Balıkesir liyim. Çanakkale de ikamet ediyorum. Avek Otomotiv Audi Bayisinde çalışıyorum. Geçtiğimiz hafta 2017 model 0km MT25 aldım. Daha önce X Max250 sahibi oldum. Daha önceden kullandığım motorlar şöyle. X Max 250 Pcx 150 Gsr 600 Honda F6C ( 1...
  13. T

2013 yamaha xmax 250 4500 km+ orjinal topcase

Merhaba Balıkesirden satılık 2013 yamaha x max 250 4500 km yetkili serviste orijinal topcase ve sırt dayama takılmıştır. Marka: Yamaha Model: X Max 250 KM: 4500 km Renk: Gri Fiyat: 11.500YTL Açıklama: Servis Bakımlı vs. İl/İlçe: Balıkesir Merkez İletişim: 0539 578 58 09 İlgili ilan...

Yeni mesajlar