Arama sonuçlarınız

1. TheOzy

intercom önerisi

Forumda arama yaptım ama eski konular mecvut güncel degil kaskı fln yeniledim SHOEI QWEST BLOODFLOW TC10 uyumlu motor forza 250 zaten 120 sabit giderken sesimi karşı tarafa net iletmesi önemli rüzgar sesi fln almadan birde cep telefonundan navigasyonu acıp cebime atıcam bana saga sola fln...
  2. TheOzy

Motoru silmek icin bez

Bundan önceki motorum spacy alphayı sattım sonunda hayalimdeki motoru aldım forza 250 Genel manada motor tozlanıyor iş yerinde dururken silmek icin hangi bez kullanmalıyım internetten alabilecegin link fln atan olursa cok makbule geçer
  3. TheOzy

Ehliyet sıra alımı hakkında?

Bugün kurstan msj geldi evraklarınızı alabilirsiniz gelip tebrikler vs. Sıra almaya çalışıyorum abi en yakın 1 temmuz diyor istanbul anadolu yakasında pendikte başka bir yolu yokmu bunun yada dosyaları alınca gecici ehliyet fln oluyor mu
  4. TheOzy

Agv kask önerisi?

Herkese iyi forumlar 5 nisanda honda spacy alpha alarak aranıza katıldım kaskım var ls2 ama daha güvenli ve kaliteli bir kask almak istiyorum google ve forumdan ve dışarıda dolaşırken gördügüm kadarıyla agv marka kullanan daha fazla gördüm 1500 tl limit ile agv bir kask bakıyorum ben kendimce...
  5. TheOzy

Pendikten Selamlar :)

Herkese Merhaba Adım ozan yaş 31 istanbul/pendikten kamuda çalışıyorum ilk motosikletim olan Honda Spacy Alpha 110 aldım çok keyifli ve heyecanlı:) herkese iyi forumlar güzel sürüşler