Arama sonuçlarınız

1. RoofRoof

Depo kapağı açılmıyor

Bugün benzin almaya gittim depoyu açıp pompacıya verdim. Salak herif depo kapağın ters takmış şimdi ne kadar zorlasam da açılmıyor kapak. Bir şişe wd40 boşalttım faydası olmadı. Nasıl çıkarırım bu kapağı moto Ybr250 bu arada
  2. RoofRoof

Motoru pastan temizleme

Motorunun zinciri,aynası, gidon koruma topuzları yani metal her şey kardan tuzdan pas oldu. Bunları en kolay nasıl temizlerim?
  3. RoofRoof

Universal koruma takozu

Universal olanlarla Puig gibi markaların arasında ne fark var?Puig'in CBR500R için koruma takozu 580 TL universal olanlar 150 Tl civarında dolanıyor.Ucuz olanını alsam bi yan yatma olayında ne kadar dayanır?
  4. RoofRoof

Çinli gidon amortisörleri

Motoruma gidon amortisörü taktirmayı düşünüyorum ama fiyatları görünce aliexpresse yöneldim. Meram ettiğim ne kadar işe yarar Çinli versiyonları.
  5. RoofRoof

Sırıtmayan motosiklet botu önerisi

Yakın zamanda ayakkabı olarak Furygan Ted'i alacaktım ama kaval ve bilek koruması olmadığından vazgeçtim.Şimdi kaval kemiği korumalı mümkünse kevlar pantolonun altına girecek bir ayakkabı arıyorum.Touring botlardan pek hazzetmiyorum o yüzden daha çok racing botlara bakıyorum ki onlarda da...
  6. RoofRoof

Ön çamurluğum kırıldı

Bugün farkettim ki artık buz mu kar mı ne düşmüşse ön çamurluk iyi kırılmış. Ön tarafında kopan parça var ve tekere sabitlenen yeri de kırılmış. Yedek parçası hiç yoktur neredeyse motorun Yamaha da 460 Tl fiyat çekti. Merak ettiğim başka bir motordan uydurulabilir mi? Erzurum'da olduğumdan...
  7. RoofRoof

Kask kafamda iz bırakıyor

Balaklava kullandım ayrıca buff da kullandım ama 1 saat kask taktıktan sonra kafamda tarla misali izler bırakıyor kask.Yok mudur bunun çaresi? Kaskı çıkarmaya utanıyorum artık
  8. RoofRoof

Sıfır Extreme Enduro mu 2. El KLX250 mi

Başlık anlatıyor zaten. Arada çok bi fark yok fiyat açısından ama parça ve servis farkı var.Gönlüm japondan yana ama Çinlinin de sesi böğürmeli.
  9. RoofRoof

Vites geçişleri acayip zorlaştı

Stabilize yola girip motorla beraber yeri öptüm.Vites kolu yamulmuştu demirle düzelttim.Vites geçişlerinde hiç bir sıkıntı yoktu.Sonra nedense dün vites geçişleri acayip zorlaştı.Tekme atarak vites değiştiriyorum.Boşa atamıyorum.O kadar hafif güç uygulayınca hiç oynamıyor.Yağını değiştirdim...
  10. RoofRoof

Held Katana kask hakkında

Motomax'e Scorpion kask almak için gittim.Hiç bir bedeni kafama uymadı.Ardından da aynı fiyat aralığında başka kask var mı diye sordum.Sağolsun abla Katana modelini önerdi.Ne korumasını sordum ne başka bişeyini.Kafama takıp aldım kaskı 500 TL'ye.Verdiğim her bir kuruş boşuna gitti.500 TL'ye ABS...
  11. RoofRoof

CMS Kasklar

Yeni bir kask markası ama fiyatına göre kalitesi çok iyiye benziyor.2-3 incelemesine baktım çok hafif ve kalite olarak çok iyi diyorlar.ECE ve DOT sertifikaları var o yüzden koruması da iyiye benziyor.Fiyatı da kalitesine göre uygun duruyor.Kullanan var mı aranızda önerir misiniz?
  12. RoofRoof

Doğu ve çevresinde kaliteli ekipman satan mağazalar

Ağustos ayında ekipman dizmeyi düşünüyorum Erzurum gibi bi yerde motosikletin msi olmadığından çevresinde kaliteli ekipmanlar satan yer bakıyorum?Kask olarak Nexx Voyager alacağım eğer bildiğiniz satan yer varsa paylaşabilir misiniz?
  13. RoofRoof

Forma Adventure iyi midir?

YDS'nin Diablo 11'inin aylardır web sitesine yeni numarası koyulmadığından Forma Adventure'a doğru koydum.YDS'den daha çok koruması var ve enduroya daha çok uygun.Ama benim merak ettiğim şeyler uzun yol konforu,su geçirmemezliği ve ısıyı tutabilmesi.Eğer kullanan varsa bunları yazabilir mi?
  14. RoofRoof

Zabıta sokak köpeğini alabilir mi?

Çalıştığım yerin önünde bir sokak köpeği besliyordum yaklaşık 1 senedir.Yapabilsem direk evime alıp sahiplenirdim ama şartlarım el vermiyor.Sokaktan geçen çocuklar hayvana taş atıp sopayla vurduğundan hayvan da korkup havlamış kovalamış bunları.Ardından da 1-2 kişi görüp şerefsizler şikayet...
  15. RoofRoof

AGV K3 mü Shark Skwal mi?

Bütçeme göre bu 2 full face kaskı beğendim hem tasarım hem koruma olarak.Benim için en önemli şey ses yapıp yapmaması.Uzun mesafede kulak tıkacı kullanıyorum ama kısa mesafede en az sesle seyahat etmek istiyorum.K3'ün bu açıdan iyi olduğunu duydum ama Skwal da ilgimi çekti.
  16. RoofRoof

Kısa motosiklet botları iş görür mü?

YDS'nin Diablo 7.2 botunu almak istiyorum uzunuyla arasında 100 TL fark var kısa olan koruma açısından işimi görür mü yoksa uzun olanı mı almalıyım?Kısa olan kaval kemiğimi korur mu?
  17. RoofRoof

Motoruma hangi yağı koymalıyım?

YBR250 kullanıyorum.10000 bakımıda hangi yağı koyacağımı karar veremedim.İnternetten manualini buldum 20w40 yada 20w50 yazıyor.2-3 yağ bakımı yapan kişilere sordum da o kalınlıkta yağın kötü olduğunu erkenden değiştirmem gerektiğini vb söylediler.10w40 filan koysam sorun olur mu...
  18. RoofRoof

Nolan N87 Ses yalıtımı

Nolan N87'yi almaya karar verdim ama eski modellerinde ses açısından çok büyük problemleri varmış diye duydum.Zaten bende tinnitus varken daha fazla sesle mahvolurum.O yüzden 1000 TL'ye kadar en az ses geçiren kask hangisidir?Hangisini almalıyım? Caberg Duke'lar nasıl?Shark'ların 1000 TL'ye...
  19. RoofRoof

4 mevsim mont mu yoksa kışlık yazlık ayrı montlar mı?

3.500 tl'ye Revit eclipse ve venom kışlık mont sığdırdım.2 mont yerine IXS almak daha mantıklı olur mu?Yazın serin kışın beni sıcak tutar mı yoksa ayrı ayrı almak daha mantıklı mı?Ayrıca şöyle bir liste yaptım: Nolan N87 Five gloves yazlık eldiven Kappa GKW202 Tech 90 city kevlar kot Rockwell...
  20. RoofRoof

YBR 250 tur camı

YBR 250 model motorum var tur camı arıyorum ama orjinali yok sanırım varsa bile ben bulamadım.Tur camı taktırmak istiyorum ama merak ettiğim bişey var başka bir motor için yapılmış tur camını motoruma takabilir miyim?

Yeni mesajlar