Arama sonuçlarınız

1. xRedian

Emniyet Şeridi / EDS Ters Kamera Lokasyonları

Merhaba Dostlar, Türkiye içerisinde gördüğünüz ters kamera noktalarını burada derleyebilir miyiz? Herkesin işi görülsün. Haksız Ceza yemeyelim. Benim gördüğüm: İstanbul, Büyükçekmece Tüyap Yolunda. Tüyap Sapağına girdikten sonra yokuşu çıkarken 2 tane ters kamera var...
  2. xRedian

Şehir içinde 1 ayda yaptığınız total km

Resmi Hocası olarak ilk dersi ben veririm :D ---------------------- Dost sen nasıl bir canlısın 3000 nedir? Hele 20.000 yapan kişiye ne diyeceğimi bilmiyorum. Yatağına da alıyor musun motoru? :D :D
  3. xRedian

HDİ Sigorta Pişmanlıktır - Yaşattıkları Süreç Hak.

Kardeşim paranın canı çıksın! İnan 5 bin fazla olsa yine başka yerden yaparım. Ne yaşadığımı bir ben bilirim. Adamlar dolandırmaya çalıştı, daha ötesi yok. Kanun maddesi veriyorum, ona bile cevap vermiyorlar. 06.07.2025 kaza tarihi, 14.07.2025 dosya açılış. Bu tarih olmuş hala ödeme almadım...
  4. xRedian

Anlaştık anlaştık. Piyasaya uygun halinde teklif verdiler. Kabul ettim.
  5. xRedian

Gelişme: Süreç ödeme aşamasına geldi. Bu aşamada bile ağız yaptılar. İşlediğim şerh'in geçerli olmadığını söylediler. Resmi olarak açıklama isteyince bana dönüş yapmadan Aksam Oto'ya onay vermişler. Aksam oto da Şerh ile işleme alma onayı verdi. 10 güne kadar ödeyeceklermiş. Muhtemelen son güne...
  6. xRedian

Kardeşim sakın yaklaşma ! Sakın! Ben de aynı niyetle yaklaştım. İçimden geçiyorlar. Git Acentaları dolaş, bir tanesi illa bulacaktır. Vakit ayır 1 hafta elin boş kalmaz. Ben yanıyorum, sen yanma... 1755346682 Gelişme: Şikayet Var üzerinden bildirim açtım. Yarın da youtube için video çekeceğim...
  7. xRedian

İlk zamanlarda MRT ile de görüşmüştüm. Sadece sigorta bulmuşlardı. Kasko karşılığı çıkmayınca askıya almıştım. Herkes MRT'yi övüyor zaten. Bundan sonra ne varsa oradan yapacağım gibi görünüyor. 1755254531 Onun için bir yol var aslında. Dünya'yı kurtaracak akla sahibim! ! :) Çözüm basit: 2.el...
  8. xRedian

Rayiç Değerin Tespiti kısmı var ve riziko tarihindeki 3 örneği baz alacağı üzerine yazılmış. İnternetten yaptırmıştım. Sigortayeri Acenta olarak görülüyor. Acentalar teklif bulamıyordu. Mecbur kaldım. Bugün neyin ne olduğu belli olacak. Suçu Sovtaj firmasına yıktılar. Onlar yanlış yazmış...
  9. xRedian

Keşke sosyal çevremde bulunsaydı :) Artık arkadaş seçimini mesleğe göre yapacağız :D 1755250052 Kontrol ettim "Sıfır Klozu" mevcut değil. Uzlaşma yoluyla bir fiyat bulacağız artık.
  10. xRedian

Normal şartlarda bu dediğiniz geçerli. Ancak bu HDİ denen şirketin o kuralı uygulayacağını hiç düşünmüyorum. Eğer teklif olarak o fiyatı sunmazsa yakın fiyatını şart koşarak kabul edeceğim. Diğer ücretleri mahkeme ile çözeceğiz gibi görünüyor. Avukatlık ücretleri de onlara kaçar. Faiziyle alırım...
  11. xRedian

Musatti Kai-Zen 2024 çıkışlı. TSB 263.480 veriyor. Bana teklif ettikleri 157.000'di. Sıfır fiyatı: 281.000. İkinci El aralığı: 220.000-260.000. 1750 Km'de ve daha önce düşmesi kalkması, kazası bulunmamaktadır. Harici haklar için sonradan dava açmayı düşünüyorum. Ancak önceliğim sigorta ile...
  12. xRedian

Herkese teşekkür ederim. Gün içinde bir kez daha arayacağım. Eğer bir cevap alamazsam ihtarda bulundum akşam şikayet var'a yazacağım. Cumartesi de youtube videosu çekeceğim. Pazartesi de avukat bulmaya çalışacağım. Muhtemelen salı günü mahkeme sürecini başlattırırım.
  13. xRedian

Tek umudum tamamlanabilmesi. Mahkeme ile uğraşmak istemiyorum. Çok zahmetli bir süreç. Bu süreçte bilgisi olan varsa bilgisi iyi gelir.
  14. xRedian

Olay öyle olmuyor. Daha önce bir sigortacıda çalıştım. Çok berbat bir atmosfer. İki farklı prim sistemleri oluyor geneldi. 1. durum satışın üzerine. 2.durum ise ihbarlardan sonra kazandırdıkların üzerine. Yalanın biri bin para içeride. Zaten bu olaylar bana yansıyınca işi bırakmıştım...
  15. xRedian

Eyvallah abi. Tam da sizin kafileye katılma hayalleri kurarken yaşadığım bu. :D Köfteye gideriz diyordum hep...
  16. xRedian

Kıymetli Büyüklerim ve dostlarım, Bu yazı Kaza yapmanız sonrası HDİ sigorta ile yaşayacaklarınızın bir yansımasıdır. Bildiğiniz üzere geçen ay bir kaza yaptım ve motor kullanılamaz hale geldi. Bu süreçte ne yaşadığımı sizlerle paylaşacağım. Süreç bittikten sonra avukat ile görüşüp görüşme...
  17. xRedian

Kaza Yaptım ve Ne olacağını bilmiyorum. Bilgi arıyorum.

Teşekkürler. Elbette tek korkumuz birine zarar gelmesiydi. Şükür ikimizde ayaktayız. Hafta sonu maç bile yaptık. :) Kasko kısmı sürünse de ilerliyor. Şu an için tam ücret alacağım gibi görünüyor. Sabah konuştuğumda Rayiç değer neyse o yatırılacak denildi.
  18. xRedian

Kaza Yaptım ve Ne olacağını bilmiyorum. Bilgi arıyorum.

Kaza sonrası motorun hali budur. Eksper raporu pert dedi. Masraf 170bin den fazla. Gören herkesin tek temennisi kimsenin zarar görmemiş olması.
  19. xRedian

Musatti Motor Kullanıcıları

Sanırım aynı sayfayı gördük: Ruhsuzdan hallice. Pek mesaj göremedim. Ama motoru aldım, perte çıkartım, şimdi daha üstünü alıp, onunla da haftaya şarampoldeyim :D
  20. xRedian

Yokuş yukarı durma kalkma vitesler ve vites düşürme

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır. Yokuş yukarı her zaman ihtiyaçtan 1 vites aşağıdan ilerle. Devir yüksek kalsın. Oldu da yokuşta kaldın: Önce vitesi düşür, sonra gaz ile devir yükselt yavaşça debriyajı bırakırken harekete geçtiğinde frenleri serbest bırak. En temiz bu olur. Ben bunu...

Yeni mesajlar