Arama sonuçlarınız

1. derdalan

gümrük vergisi

Selam gençlerbirliği Çin'den aksiyon kamerası sipariş ettim. Bu forumda okuduğum bilgiye dayanarak 100 dolar üstüne gümrük vergisi alınıyor diye 70 dolarlık kameranın yanına motor için çakmak ıvır zıvır ve hatta bazı gereksiz bişiler daha aldım. 100 doların hemen altında bıraktım. DHL beni...
  2. derdalan

Aman dikkat

Selam gençlerbiriği, Arnavutköy'den Ortaköy'e doğru giderken Ortaköy'e varmadan ben gelmeden hemen önce bir kaza olmuş. Kadın sürücü yerde yatıyordu, Allah'tan kask kullanıyormuş ama benim gördüğüm başka ekipmanı yoktu. Belli ki kadının hiç suçu yok :jocolor: böyle dikkatsizlik olabilir mi...
  3. derdalan

Shoei Qwest

Dostlar bu Shoei Qwest'in üretim tarihi neresinde yazıyor yardımcı olabilir misiniz? Bakıyorum bakıyorum göremiyorum?
  4. derdalan

Yolun sonu: Suzuki VanVan 125/200 - Bajaj Avenger 150 - Hyosung GV 250

Selam Arkadaşlar, A2 Ehliyet sınavını geçtim yarın emniyete evrakları teslim ediyorum Artık yaklaşık 3 aydır yaptığım araştırmanın sonucunda ilk motorumu alabilirim. Büyük ihtimalle kararımı verdim gibi. Gibi diyorum tam netleştirmek için sizlerin de fikrini yardımını almak istedim. Seçenekleri...