Arama sonuçlarınız

1. J

Tırt lastik vs sıfır lastikle tura çıkmak

Havalar tam olması gerektiği gibi, tek şüphem çok yumuşak arka süspansiyon, onun dışında şu anki lastikleri kurtaracak hiçbir şey yok açıkçası.
  2. J

Tırt lastik vs sıfır lastikle tura çıkmak

Yeni aldığım SV650'nin üstünde iki senelik Pilot Road 4 var. Maşallah balerin gibi geziyoruz, arka sürekli kayıyor, hatta geçen ters yönden gelen arabayı görünce yavaş yavaş durayım diye arka frene basınca direkt ABS devreye girdi. Bir hafta on gün sonra bol virajlı bir tura çıkacağım, şimdi bu...
  3. J

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Hayırlı olsun, bayağı uyguna gelmiş.
  4. J

Suzuki Suzuki SV650A (Yeni Gladius) kullanıcıları bilgi paylaşım başlığı

7700 km'de 2017 model kırmızı bir SV650 ile kabileye katıldım. İlk hafta bir hayli ağzım kulaklarımda gezdim. Şu an gördüğüm eksiler arkanın fazla dans etmesi (Pilot Road 4 kuru zeminde pek tutmuyor olabilir), aşırı yumuşak amortisörler ve dar gidon turu. Onun dışında Suzuki varsa gerisi...
  5. J

100 bin TL ikinci el motor önerisi

600-700 km turlar dışındaki ihtiyaçlara Xpulse güzel gider.
  6. J

40.000 KM'de Honda CBR 500R Alınır mı?

CBR500'ün ikinci neslinden sonrasının delici tayfanın eline düştüğünü gördüm ama 2015 ilk kasada böyle bir şey yok. Dolayısıyla 40 bin kilometre hiçbir şey. Bakımlı ise tereddüte gerek yok bence.
  7. J

Hero Hero X Pulse 200 Kullanıcıları /Bilgi Paylaşım Başlığı

Ayna probleminden yıldım artık, bu başlıkta gördüğüm NC aynasından almıştım ama orijinali mi daha kötü o mu daha kötü bilemiyorum. Hani arabalar biraz yaklaştı mi sesinden anlarsam anlıyorum nerede olduğunu, sürekli cankurtaran bakışı atmaktan önümdekine gireceğim yakında. Var mı başka bir çözüm...
  8. J

Uzak Durduğunuz Motorlar...

Motor almayalı bayağı oldu ama: - CFMoto, R25, MT-07/09 gibi apaçi mıknatısı motorlardan (düzgün kullananları tenzih ederim ama bu motorların kitlesi olmasa Zafer Akçay materyal yetersizliğinden her pazar video koyamazdı), - Ufak süsleme amaçlı stickerlar dışında Instagram adı, kurt, aslan...
  9. J

yeni honda 500ler türkiyeye geliyor

Bu fiyatlarla hem uzun yol hem de şehir içi için tek motor olarak CBR çok mantıklı bence.
  10. J

R25 motor için tekstil mont vs deri mont ?

Zamanında ilk ekipmanlarımı dizerken deri mont almıştım. Deri mont pişmanlıktır. Temizlemesi ayrı dert, fiyatı ayrı dert, Beto'nun dediği gibi yazın ayrı kışın ayrı dert. Tekstil candır.
  11. J

Sinan Balkan (ASKON) Vefat etti.

Allah rahmet eylesin.
  12. J

Motor Sürmeye Alışmak - Eğitim Almak

Eğitim şart. Ben de iki sene sürüp birkaç tehlike atlattıktan sonra alayım artık kafasına girip hem fiyat hem de vakit bulamama nedenleriyle "yea kendim çıkayım bol bol süreyim öyle de geliştiririm" demiştim. Bir sene falan da öyle gitti ama hiçbir şey gelişmedi, çünkü kötü bir alışkanlığın veya...
  13. J

93 Kawasaki ZZR 1100

Şu güzelliğe bak, keşke motorlarımızın kıymetini bilen bir topluluk olabilseydik de bunlardan çok daha fazlası trafikte olsaydı, alsaydık satsaydık keyfini çıkarsaydık... Yeni motorlar bu 90/00'lı yılların motorlarının yanında Melih Gökçek'ten transformerları gibi kalıyor.
  14. J

Hangi zincir yağı

Motul, Wurth ve ipone kullandım, iponeyi tek gecerim.
  15. J

Temiz Motor'da bakım/tamir yaptıran var mı?

Motorumu aldığımdan beri ismi lazım değil bilindik ve başarılı bir servise götürüyorum. Usta işin piri tamam ama artık arayınca ulaşmanın zorluğu, gittiğimde de yer yer köpek gibi davranmaları vesaire artık biraz canıma tak etti. Birkaç ay önce Temiz Motor'dan Koray'a motoru yıkatmaya...
  16. J

İlk kazam hayırlı uğurlu olsun

Üç ay önce şehir içi işe gidip geleyim, parça maliyet şu bu aklımda kalmadan katır gibi bineyim diye ikinci motor olarak aldığım Hero Xpulse ile ofisin otoparkında yere yapışmak suretiyle ilk kazamı yaptım. "Oo dün 16 dakikada Levent'ten Kadıköy'e gelmişim, hadi bugün 15 dakikaya indirebiliyor...
  17. J

İkinci motor alayım derken contayı sıyırmak

İşe gidip gelmeye, evin önünde bir şey olur diye korkup iki kilometre ötedeki kapalı otoparka değil arka bahçeye kilitlemelik bir motor alayım diyordum. Düşünce akışı Hero XPulse 200 ile başladı, bayiye gittim baktım hem beğendim hem de beğenmedim, kafa oradan scootera aktı. Oradan da ya bu...
  18. J

ilan için Türkçe tercüman ihtiyacı

"pazarlık sünnettir"e ses etmedik diye bu kadarı fazla değil mi? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-aprilia-aprilla-scarebeo-hasar-kayitsiz-beyaz-1117078177/detay
  19. J

Parça hırsızlığı durumunda kaskoluların yapması gerekenler

Merhaba, Daha önce burada başlığını açtığım üzere motorumun göstergesi çalınmıştı. Neyse ki iki senedir kasko yaptırıyorum, bu sayede zararsız atlattım. Ama ilk defa başıma böyle bir şey geldi ve ne yapmam gerektiği konusunda bir fikrim yoktu. Buraya adım adım bırakayım, yaşayan olursa bulsun...
  20. J

Göstergemi yürüttüler

Ducati 848 motorumun gostergesi çalınmıştır, sipariş iştir muhtemelen ama olur ya ilan vs görmeniz durumunda haber verirseniz sevinirim.

Yeni mesajlar