Arama sonuçlarınız

1. Aquaium

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

Düpedüz soygun
  2. Aquaium

30.07.2016 Tarihli Şile Turu

Merhabalar. Önümüzdeki hafta pazar günü İstanbul üzerindeki arkadaşlarla Şile turu yapsak diyorum, katılabilecekler var mıdır böyle bir tur düzenleyiversek?
  3. Aquaium

Araç takip sistemi

Merhaba öncelikle. Arkadaşlar artık çalınan motorları duydukça hepimiz korkar olduk. Dışarda bir yere bırakıp bir işimizi göremez olduk. Bunun için araç takip sistemleri varmış, bunu kullanan veya hakkında bilgi sahibi olan kişiler burada paylaşımda bulunurlarsa hepimiz için faydalı olabileceği...
  4. Aquaium

Yarın motor alıyorum fakat fikirlerinize ihtiyacım var

İyi geceler motorcu kardeşlerim. Yarın motor almaya gideceğim. Aslında istediğim motor MT-07 fakat bütçem buna şuan için müsait değil, CBR250 ve DUKE200 arasında git gel yaşıyorum. Benim ilk motorum olacak(7ay günde 10 saat kuryelik yaptım, kendime göre yol tecrübem var). Elimde 2 adet seçenek...
  5. Aquaium

Senetle motor almak

Merhaba arkadaşlar öncelikle, merak ettiğim bir konu var yaklaşık 1 haftadır çalışıyorum aylık gelirim 1600tl ve sigortamda bunun üstünden ödenmekte. Hayalimdeki ve almak istediğim motor ktm duke 200, para biriktiremediğimden dolayı borca almak istiyorum motor, böyle senetle bunu alabileceğim...
  6. Aquaium

McDonald's çalışma şartları hakkında bilgilendirme?

Merhabalar arkadaşlar, bu ayın 30 veya 31'inde direksiyonum var, en geç 5'indede elimde olur diye düşünüyorum ehliyet. Sonrasında direk yapışıcam McDonalds'a fakat çalışma şartları hakkında pek bilgim yok, yakın zamanda çalışmış veya çalışan arkadaşların maaş, çalışma saatleri ve çalışma...
  7. Aquaium

Hayallerimi gerçekleştireceğim...

İyi geceler herkese. Öncelikle kendimi tanıtayım, 17 yaşımdayım ve kendimi bildim bileli motosikletlere karşı aşırı tutkum var. Lise son sınıf öğrencisiydim fakat sırf bir işe girip çalışıp motor sahibi olmak uğruna okulu açığa aldırdım. Şimdi abilerim ve kardeşlerim diyeceksiniz ki bunu buraya...

Yeni mesajlar