Arama sonuçlarınız

1. E

Hepsiburada ne durumda...

Selamlar dostlar. Başınıza gelirse diye anlatacağım. Ben sinir harbi yaşıyorum adamlarla, siz daha dikkatli olun. 21 Mayıs tarihinde hepsiburada üzerinden 2 adet gardrop aldım. Bunu alırken özellikle satıcısı hepsiburadanın bizzat kendisi olduğu ürünleri tercih ettim. 30 Mayıs tarihinde bu...
  2. E

SENETLE MOTOR SATIN ALMAK

Sevgili arkadaşlar Son zamanlarda incelediğim ilanlarda görüyorum ki bazı motosiklet galericileri ve satıcıları senet ile taksit yaparak motor satışı yapmaktalar. Bu durum da ise bir arkadaşımın başına gelenler ve avukat ile konu hakkındaki diyaloğumuzu paylaşarak bu şekilde ürün alacak...
  3. E

HGS

Bayramda (1. gün) Ankara'dan yola çıkıp günübirlik Kocaeli yapacağım. Sorun şu ki HGS almayı unuttum tabiki. Arefe günü HGS alma şansım nedir? Otoyol girişinde gişeden önce bir ofisten alabiliyorduk, bayramın birinci günü sabah karşı açık olur mu sizce? Yukardaki soruların cevabı olumsuz ise...
  4. E

Belek İçin Rota

Selamlar, önümüzdeki hafta arabaya atlayıp Ankara'dan Belekde yer alan bir otele 2-3 günlük bir ara dinlenmeye gideceğiz. Sorum şu arkadaşlar, ben yıllardır Afyon/Sandıklı/Burdur rotasından gider gelirim Antalya'ya ancak bu rotadan gidince Belek çok terste kalıyor ve bütün şehir içi trafiğine...
  5. E

Oto lastik

Selamlar, tanıyan arkadaşların bildiği gibi, evlenince motosikleti bırakıp otomobile geçtim. Bir çoğumuzun da otomobili var halihazırda. Dolayısı ile konu hakkında yazmayı uygun buldum çünkü Türkçe referans bilgi bulmak çok zor, ama çok da gerekli. Uzun uzun araştırdım, yabancı forumları okudum...
  6. E

ANKARA-BODRUM ROTA

Arkadaşlar selamlar. Bodrum Turgutreis'e tatile gideceğim. Toplu taşıma sevmediğim ve eşimle gideceğimiz için otomobil kullanacağım. Rota konusunda sıkıntılarım var çünkü bu rotayı Sandıklı'ya kadar biliyorum. Sonrası için navigasyon bir sürü rota çiziyor ancak hepsinde bir takım olumsuzluklar...
  7. E

Kocaeli-Nakliyat (Motorum olmadığına sevindim)

Malum evlenince motor işinden uzak kaldım, bu durumdan da hiç hoşnut değilim. Ancak bu gün başıma öyle bir şey geldi ki, iyi ki motorum yok dedim. Eşimin tayinini yaptırdık, ev falan hazır. Eşyalarını taşıtıp Ankara'da yeni evimize geçeceğiz. Her ne kadar her şeyin yenisini almak fikrinde olsam...
  8. E

Anlayanlar bir baksın lütfen, internet problemi

Evimde yıllardır TTNET ADSL kullanıyorum. Malesef fiber altyapısı yok. Son zamanlarda internetimde 8-9 dk aralıklarla kopmalar yaşanmaya başladı. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım ancak ne teknik servis gördüm, ne çözüm buldular. Buraya kadar normal. Esas sorunum burada başlıyor; Dikkat...
  9. E

Kızılcahamam Soğuk Su Milli Parkı

Motor kullandığım dönemde sık sık giderdim dağ yollarından Kızılcahamam'a. Hatta bir gezimiz forumdan arkadaşların organizasyonu ile olmuştu. Nişanlımın semineri sebebi ile Kızılcahamam'da olması sebebi ile ben de Salı ve Çarşamba günlerini Kızılcahamam'da geçirdim. Yeni gözlemlerim; Çam Cafe...
  10. E

Motosiklet Üzerinde Geçen 50 bin km, başıma gelenler, hatıralar...

Merhaba sevgili arkadaşlar, bu yazıyı yeni başlayan, başlayacak arkadaşlar vaktiyle yaptığım hataları yapmasın diye yazıyorum. Toplam 5 yılda, Ankara'da yaz kış demeden motor üzerinde geçen 50 bin km'den çıkan dersleri, iyi kötü hatıralarımı aktarmak istiyorum. Yıl 2007, Antalya'da Çelebi...
  11. E

Motorumu sattım :(

Evet, artık motorum yok. İlk öğretmenlik yılımdan bir öğrencim gelip talip oldu motoruma, satılık bile değildi, sattım. Aklımda hacim büyütmek vardı ama karar vermemiştim. Şimdi yeni motor bakıyorum. 1-2 silindir, yakıtı makul, CBR'den daha güçlü (bu işin en kolay kısmı bu olsa gerek zira 250...
  12. E

Bazı Motorların Türkiye'ye Gelmemesi H.K.

Arkadaş ortamında da konuyu tartışıyoruz, bu ve bazı diğer sosyal platformlarda da aynı konu dönüp duruyor yıllardır. Şu motor niye gelmiyor? Sebebi esasen bizim ekonomik durumumuzdan ibaret. Özetle; Honda CB500X Türkiyeye girmiyor, çünkü getirseler, muhakkak fiyat olarak NC750X ile aynı...
  13. E

Yükselen Benzin Fiyatları - Yakıt Tüketim Değerleri

Merhaba arkadaşlar, Malum, gelen vergi giden vergi derken, ülkede yakıt fiyatları iyice uçuklaştı. Haliyle artık motosiklet alırken yakıt konusu etken rol oynuyor. Örnek olarak, nispeten az yakıt tüketen MT07, NC serisi gibi motorların ulaştığı yüksek satış rakamları gösterilebilir. Alt...
  14. E

CBR 250 Debriyaj Ayar

2015 model CBR250 kullanıyorum. Kilometre 10 bin dolaylarında. Fark ettiğim kavrama kararsızlığı sorunu yüzünden servise gittiğimde servis bana debriyaj balatamın değişmesi gerektiğini söylemişti. Debriyaj en üst noktadan kavrıyordu. Şöyle diyeyim, debriyajı bırakırken, motor...
  15. E

Honda CBR Yedek Parça Konusunda

Geçenlerde gidon topuzum düşmüş, servis bana uzak, dedim internetten alıp kendim takıveriyim. Sonra internette orjinalini aradım, satıcıdan aldığım cevapları çok tutarlı bulmayınca servisi aradım, gidip taktırdım. Servis 25 tl topuz, 1 tl vida parası alıyor. Tekrar düşmesin diye locktite benzeri...
  16. E

XL 700V Transalp

Arkadaşlar selamlar, ya bu transalpin enjeksiyonlu absli olan 700 cc versiyonu girmiş ülkeye en son. Motoru merak ettim, başlığı yok. Nedir bu motor, ne değildir? Forumda hiç kullanan var mı? Bir de CBR300R başlığı bile varken bunun başlığı niye yok :sunny:
  17. E

CBR250, R25 ve benzer SS motorlar için telefon tutucu problemine bir çözüm buldum

Değerli arkadaşlar, öncelikle, halihazırda action cam kullanıyorum, o yüzden elimde action cam aksesuarları vardı, bir de yedek aksesuar paketi getirtmiştim. Fazla olanlardan kendimce bir şeyler yaptım. Henüz sürüş aşamasında deneme fırsatım olmadı, ama işe yarayacağına eminim. 1 aydır bu...
  18. E

BMW, HONDA'NİN DİĞERLERİNDEN FARKI

Taşlama'dan önce sakince ve sabırla okumanızı temenni ediyorum. Şimdi, malum, ülkede motorlu taşıt denilince aklımıza en önce 4 teker 4 kapı geliyor. Çünkü ülkemizde trafiğe bunlar hakim. Hatta pazar paylarına bakarsanız ne demek istediğimi çok daha iyi anlayabilirsiniz. Bu araçlarda firmalar...
  19. E

ANKARA-ÇUBUK YOLU ÜZERİ OLASI TEHLİKELER

Arkadaşlar, malum havalar ısınmaya başladı. Özellikle hafta sonları ilçeye çok fazla motosikletli grup geliyor. Güzel bir doğaya sahip "Karagöl" bölgesine gitmek için ilçeye geliyorlar haliyle. Bazen de oldukça sert geliyorlar. O kadar ki yolun üzerinde olan işyerimin önünde, bazen sadece sesi...
  20. E

Kaza Yap(ma)tık, Sonra yapılması gerekenler

Bu konuyu son günlerde gerek burada gerek facebook'ta gördüğüm kaza sonrası yaşananlar için açma gereği hissettim. Lütfen sabırla okuyunuz. Şimdi, kazayı yaptık, hatamız yok, karşı taraf kusurlu. İki ihtimal var, Birincisi hata benim, resmiyete dökmeyelim ben ödeyim diyenler çıkıyor. İtibar...

Yeni mesajlar