Arama sonuçlarınız

1. gerivites

Çılgın Mercedes Duran Trafikte Ayağımın Üzerinden Geçti

Herkese merhaba, Çok değil 1,5 saat kadar önce işe gelmek için 150lik motorumla yola çıktım. Evimden 1 km bile uzaklaşamadan ana caddeye çıkmak üzereyken bu olay meydana geldi. Ana yola çıkan caddeye ara sokaktan çapraz bağlandım ve normalde 1er şerit gidiş-geliş olan yolu iki taraflı gidiş...
  2. gerivites

Video: İstanbul Trafiğindeki Alışveriş Fazlalığı ve Dolayısıyla Risk

Herkese merhaba, Uzun zamandır kask kamerası kullanıyorum ve sadece kaza vs olduğunda videoları kullanıyorum. Günlük 30-40 dklık sürüşümde karşı karşıya kaldığım riskleri kesip bir video çıkarayım dedim. Editlerken oldukça agresif kullandığımı ve fazla risk aldığımı fark ettim. Belki de...
  3. gerivites

Fuar Sonrası 2017 Fiyatları ve Yeni Belirlenecek 2018 Fiyatları Ne Olur?

Merhaba, Motosikletimi satmak üzereyim. Honda CRF250 Rally'de gönlüm var. Şu anki fiyatı 23bin tl. Motosikletle bu yıl ilgilenmeye başladığım için önceki yıllar fuarı, fiyatları vs takip etmedim. Fuar sonrası 2017 fiyatları ve yeni satışa açılacak 2018 fiyatları arasında ne kadar bir fark...
  4. gerivites

Tucano Urbano Eldiven 1 Ayda Dikiş Attı

Merhaba, Sipariş Tarihi : 24/12/2017 TUCANO URBANO HUB KIŞLIK ELDİVEN L 1 Adet 248,00 TL Çok pahalı değil ama ucuz da sayılmaz. En azından 1-2 sezon iadere eder diye düşünüyorum ama herhangi bir düşme veya hor kullanılma olmamasına rağmen sol eldiven iç tarafındaki dikiş atmış. Akşam giyerken...
  5. gerivites

Motor yatırmalı video :) (kedi içerir)

Merhaba, Daha önce minibüse çarptığım ufak bir kaza yapmıştım. Videoyu kesmeden youtube'a atmıştım 10dk ileri sar cart curt olmasın diye bu sefer editledim. 1dk yaptım ki instagrama yükleyeyim. Motosiklet Pulsar AS150, Lastikler fabrika çıkış tubeless, gerçi düzgün birşey olsa fark eder miydi...
  6. gerivites

Fiyatlardan yakınanlara detaylı açıklama (Pahalı değil Alım gücümüz düşük)

Merhaba, Sürekli olarak motosiklet fiyatlarından, parça fiyatlarından, ikinci el fiyatlarından yakınılıyor. Bazı insanlar da ekonomimizle alakalı bir sıkıntı olmadığını, firmaların bu işlerden çok para kazandığını söylüyorlar. Şimdi size sıfır km CFmoto 400nk örnek vereceğim(bu denk geldi)...
  7. gerivites

I phone X 5899 TL :) Teklif var ısrar yok

Merhaba ahali, Golddan mail geldi. I phone X için teklif ver diyorlar. Ben de varım yoğum motosikletim. Yazayım dedim kabul etmedi :) https://yadi.sk/i/5t_N4qVY3Qw42e 5900 liraya telefon mu olur arkadaş.
  8. gerivites

Sis farını Koruma demirine takmak için ek aparat var mıdır

Herkese iyi günler, 11.11de n11den aşağıdaki ürün satın aldım. Pulsar AS150 kullanıyorum. Koruma demirine takarım diye hesap ediyordum ama ilk fotoda gözüktüğü gibi sadece küçük bir parça ve vidalar var. Koruma demirini çevreleyecek bir aparat vs tarzı birşey bulamadım internette. Böyle bir...
  9. gerivites

İlk Çift Taraflı Kazamı Yaptım

Daha önce iki kez motoru ön frenden dolayı yatırmıştım. Bu sefer başka birisi yüzünden bir kaza geçirdim. Ekipmanım tam olduğu için sıkıntı yaşamadım. Ayağımda bot olmasaydı bileğim kırılabilir, kırılmasa bile motor üzerime düştüğü için zararı çok olurdu diye tahmin ediyorum. Motorun parça...
  10. gerivites

250-400cc Geçiş Motosikleti ( Bütçe:15-20bin )

Merhaba arkadaşlar, 4500 kmlik bir tecrübem var. Bunun 500kmsini Kuba Black Cat ile kalanı da Pulsar AS150 ile yaptım, çoğunluk şehiriçi. Motosikleti işe gidip gelmek ve hafta sonları artçımla berabar gezmek için kullanıyorum. Artçı komforu önemli yani. Yazları da bayram tatili vs Ege tarafına...

Yeni mesajlar