Arama sonuçlarınız

1. SerdarC

Ruhsatta 50cc gerçekte 125cc Vitesli Motor Önerisi

Uzatmamak adına konuyu kapatıyorum yoksa sabaha kadar kendini haklı çıkarmaya uğraşacaksın büyüklük bende kalsın. Ama bana ettiğin hakaretinde bedelini ödeyeceksin.
  2. SerdarC

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

Burada genel manada commuter motorları konuşuyoruz. Cümle alem biliyor çinlilerin japon ve hintlilerden kalitesiz olduğunu. Alacaksan al kimse sana çinli alma demiyor, bende çinli kullanıyorum. Acemilik atmak için bence de kırıp dökünce üzülmeyeceğin bir şeyler alması mantıklı ama burada bundan...
  3. SerdarC

Ne güzel tebrikler. ama konuyla ilgisi ne?
  4. SerdarC

Diyelim sen motor aldın paran yok ve bir nedenden kask almadın, bu yanlış kasksız binilmez ikimizde bunu kabul ediyormuyuz evet . Sen gidip adama dersen ki kardeş kasksız kullanıyorsun düşersen Allah göstermesin başına bir iş gelir dersen ne der, Haklısın der demi. Ama gidip kaskın yok motora...
  5. SerdarC

1. tarafsın ondan görmüyorsun. 2. paran yoksa binme demek ne demek bundan büyük hakaretmi var. 3. adam bana geri zekalı imasında bulundu (bilal e anlatır gibi ne demek?) ama forum yönetimi ayakta uyuyor, bende onun seviyesine düşüp küfür mü etseydim.
  6. SerdarC

Azınlığız hocam kabul etmek lazım :(
  7. SerdarC

Zincir Yağlama Konusunda Tavsiye

Motorun olan canı da gitti, seste cabası :D Motorun anası ağlamış lastik falanda kim bilir kaç senelik, taktığı dişliler gacur gucur ses yapıyor, motorun olan canı da gitti onamı takıldın hocam :D
  8. SerdarC

Doğru diyorsun aslında ama çinlinin de derdi bitmiyor kardeş onunda hiç ayarı yok. Şu ortamda commuter olarak en doğru tercih yine hintliler gibi.
  9. SerdarC

Mesajlarına bakarsan üstten konuşmalarına hatta hakaretlerine rağmen ben hiçbir şekilde son ana kadar aşağılayıcı cümle kullanmadım. Adam anlamak istemiyor ki, herkes aynı hayatı yaşamıyor durumu oymuş diyorum tek derdi kendi dediğini kabullendirmek. Konu sahibi de dediğimi doğruladı. Kim olsa...
  10. SerdarC

Pulsar RS200 ile uzun yol yapılır mı ?

Birde sesten kafa şişmesi :D
  11. SerdarC

Commuter in olayı zaten basitlik ve sağlamlık hocam cb125f te bildiğim kadarıyla ciddi miktarda az yakıyor. Ben tercih ederim şahsen ama dediğiniz gibi gençler tercih etmiyor, kuryelerde scooter kullanıyor kullanacak kitlesi pek kalmadı. Birde ekonomik şartlar var commutere binecek insanlar 150...
  12. SerdarC

Türkiye'nin En Ünlü Motovlogcu Videolarını Sildi !!!

Bende merak ettiklerimde bakıyordum hangi viteste kaçla gittiğini gösteriyordu oda motor hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyordu kötü oldu. Anladığım kadarıyla o videoların editleri ile uğraşıyor, hız testi kısımlarını kesip sanırım tekrar incelemeler yayınlanacak.
  13. SerdarC

Far İçi Aydınlatma Tamiri Yapan Var Mı

Bunlar sürekli aktif kapatılmıyor ve genelde ledleri bozuluyor önce göz kırpmaya başlayıp sonra bir kısmı yanmaz oluyor ama dediğin ihtimalide var. Her türlü sökülüp bakılması gerek.
  14. SerdarC

Kırmadığın halin buysa kıran halini merak ediyorum. Bayiler bile bu şekilde satıyorsa bu şekilde binebilirsin deyip satıyor, sanki sadece 50cc demi modifiye işlemi yapılıyor, bence de 50 almasın ama imkanım o diyor sen binemezsin diyorsun. Bundan sonra alacağımız motoru sana sorarız maaş...
  15. SerdarC

Yağa benzin karışıyor

Çok düşük ihtimal hocam eskilerinde karbüratör var ama onlarda da motor hareketiyle manifold vakumu ile açılan musluk var. motor dönmedikçe karbüratöre benzin gelmiyor. 2021 sonrası da yanılmıyorsam enjeksiyonlu.
  16. SerdarC

Halen anlamadınız bunlarda başkasına göre güvensiz. Ayrıca yarım kaskın nesini savunuyorsunuz. Başkasına göre sizde yarım yamalak geziyorsunuz eksikleriniz var sizde binmeyin motora. Tulum alacak paran yoksa binme motora niye biniyorsun, japon motor alacak paran yoksa binme motora neden...
  17. SerdarC

Valla hocam imkan varsa alın bir cbf150 baştan restore edin binin mis gibi. Yeni bir model çıksa bile zaten eskisi gibi sağlam olmayacak.
  18. SerdarC

İlk videolarınızı hatırlıyorum taktığınız kask hiçbir standart ı olmayan uyduruk kasktı hiçbir ekipmanınınız adam gibi değildi, güvenlik ekipmanlarınız bile düzgün değildi şimdi millete akıl veriyorsunuz. Çok iyi anladım adamın imkanı yok diye sizin şartlarınızda yaşamıyor diye binme dediniz...
  19. SerdarC

Neden motosiklet sadece zevk için mi kullanılıyor. Belki araba alacak parası yok yada ilk başta alıp düşüp kıracağı bir şeye masraf etmek istemiyor olabilir. Siz her şeyiniz tam olarak mı başladınız motora?
  20. SerdarC

Yağa benzin karışıyor

Yok onunla ilgili değil, eminseniz karıştığına söküp bakılması gerekecek. Motorda performans kaybı varmı bu arada