Arama sonuçlarınız

1. E

Şişli den motorum çalındı

10.01.2016 gecesi Şişli/Halide edip adıvar mahallesindeki evimin önünden 34 KT 4414 plakalı KUBA KEE 100 model motorum kilidi demir makasıyla kesilerek çalınmıştır.görenlerin 0535 392 37 54 numaralı telefona bilgi vermelerini rica ediyorum.simdiden tesekkür ediyorum bulunmasına yardimci olana...
  2. E

Çinliye olan ön yargım kırıldı

Merhaba arkadaşlar.konuya şöyle başlayayım 2013 yılında motorumu yenilemeye niyetlendim ve eski motorumu sattım.amaçım saglam kaliteli bir japon motor almaktı ancak bütcem el vermedi istemeyerekte olsa kuba kee100 modeli bir cub motor aldım sıfır olarak.hatta bu motoru o kadar isteksiz...
  3. E

feribot hakkinda

Merhaba arkadaslar.yarın karşıya geçmem gerekecek motorla ama bende hgs yok.4 yıldır motorum var her gün işe gider gelirim ve arabamda oldugundan köprüyü kullanacagım zaman arabamı kullanırım.şimdide araba babamda bende mecbur motorumu kullanıcam hgs ye tek sefer için 35 tl vermek...
  4. E

bomonti-dolmabahçe tüneli radar?

Merhaba arkadaşlar.işe gidip gelirken bu tüneli kullanıyorum tünelde hız sınırı 70 ancak bakıyorumda ben 70 le giderken diger motorlar yanımdan vızır vızır geçiyor ve plakalarıda açık.acaba tünellerdeki radarlar motorların plakalarını okuyamıyormu?birde emniyet şeridinde motorsikleti ile eds...
  5. E

kuba kee 100 cub ANLAS LASTİK?

Arkadaslar motorun lastikleri degistirmem gerekli.nylon lastiklerden bıktım.dün vites küçültürken kompresöre çok az bindirmeme ragmen arka kaydı zor topladım.hemen motorcuda aldım solugu elinde anlas marka lastik vardı nasıldır bu lastik? 150 tl bütcem var başka önerilerede açıgı ön: 2:50 17...

Yeni mesajlar