Arama sonuçlarınız

1. Metehan07-70

Anlayanlar buyursun

Arkadaşlar merhaba, İçinizde, özellikle oto tamircisi arkadaşlar var ise yardımcı olunuz, fikir veriniz ki, servise öpülmeyelim. Efenim, hafta sonu memlekete gitme düşüncem var, çok fazla eşyam olduğu için motosikletle değil araba ile gideceğim. Fakat gideceğim araçta bir sıkıntı var. Araba 1.3...
  2. Metehan07-70

Motosiklet Seçimi?

Şimdi arkadaşlar konu motosiklet seçimi. Ve buraya bu konuyu açma nedenim tamamen finans kaynaklı. Elimde yeteri kadar bütçe olsa, alınacak motor belliydi. (Versys, olmadı cbr500r). Yılsonu aldığım prim ile bu hayali gerçekleştirebilecekken, devlet hastanelerimizin muhteşem ilgi ve donanımından...
  3. Metehan07-70

Malum konu: Trafik siqortası

Öncelikle belirteyim başlıktaki ''Q'' karakteri bilinçli olarak kullanılmıştır. Şimdi değerli Türkçe öğretmeni üyelerimiz klavyeyi yavaşça yere bıraksın. Motorumun zts sı bir hafta sonra bitiyor, sigortacımı arayıp fiyat aldım, geçen gün burada da başlığı açılmıştı, sbm nin sitesinden teklif...
  4. Metehan07-70

Kullanıcılarından yorum bekliyorum / Baghira 660

Merhaba arkadaşlar, Bendeki bu enduro tutkusu git gide saplantıya dönüşmeye başladı, kafam estiğinde takım taklavatı toplayıp, şöyle 200-250 km uzaklara, gerektiğinde biraz hız sınırlarının üstüne çıkarak, bazende hafif arazide extrem yapmaya olanak verecek bir model bakmaya başladım. malum bu...
  5. Metehan07-70

jantın aşırı ısınması

arkadaşlar merhaba, dün benim ufaklıkla biraz turladım akşam üstü, oltaları alıp biraz stres atayım diye, giderken farketmedim, ama dönüşte motorda bir tuhaflık olduğunu sezdim, gazı kapatınca kesilen, gazı biraz açınca (6-7 bin devirlerde) bir yerlerden bir uğultu geliyordu. yerini tam tespit...
  6. Metehan07-70

R25 aranıyor!!!

arkadaşlar herkese merhaba, çok sevdiğim beraber çalıştığım bir arkadaşım için r25 bakıyoruz, görev bize düştü. malum siteden kafamıza yatan bir kaç ilan sahibi ile irtibat kurduk sonuç alamadık. 2015 model, ilk tercih olarak race blue renginde, ciddi bir kazası olmayan ve mümkünse 13.500 TL yi...
  7. Metehan07-70

aranıza yeni katıldım, merhaba

herkese merhabalar arkadaşlar, aranıza yeni katıldımdan maksat foruma yeni üyeyim, motor geçmişim yaklaşık 22-23 yıl. forumları hep takip ederim, ama ilk kez bir motosiklet forumuna üye oldum, hayırlısı bakalım, benim dikkatimi en çok çeken konu ise gezi kısımları, diğer konular çok göreceli...

Yeni mesajlar