Arama sonuçlarınız

1. ZXCornering

Abus disk kilidi 8078 vs 8008 hangisi tercih edilmeli?

Her iki kilitte çok sağlam ve güvenilir kilitler. Pulsar 200ns sele altına hayır sığmaz.
  2. ZXCornering

NS200 UG2 Nasıldır?

Ug 2 için yorum yapmayacağım. Fakat şu zamana kadar pulsar 200ns 2016 - 2021 ve 2024(ug) olmak üzere üç tane pulsar sahibi oldum. Totalde kaç km yaptığımı hatırlamıyorum ama 20k üzerindedir. iki kişi ile izmir istanbul, git gel defalarca yaptım. Üstelik Motorda topcase, depo üstü çanta, sosis...
  3. ZXCornering

Honda CB125F yine başaramadı

Bu motora sahip oldum fakat sizin düşüncenize katılmıyorum. Zamanında cbf 150 ve ybr 125 sahibide oldum ama bundan kat ve kat üstün kalitedeydiler. Gerek malzeme kalitesi olsun. gerek sürüş dinamikleri oturuş pozisyonu vs derken cb 125f'e ben alışamadım. Motorun denge dağılımı o kadar arkadaydı...
  4. ZXCornering

790 Adv Kullanıcı Tecrübesi

Hocam konu üstünden neredeyse 1 yıl geçecek neler yaşandı ne sonuca vardınız?
  5. ZXCornering

İzmirde motosiklet depo tamiri (göçük düzeltme) yapan yer.

Merhabalar izmir içinde depoda göçük tamiri ardından boya işinde eli sıkılır kim var bilgisi olan varmı?
  6. ZXCornering

MT-09 GİDON ÇIRPMASI (YARDIM)

Merhabalar eski kasa mt-09 sahibiyim, mt09 ve tracer 900ler'de yüksek süratta ani hızlanmalarda gidonun çırptığını biliyorum. Fakat benim sorunum daha farklı. motorumun km'si gereği furş takımım dağılmıştı. Gidonu çevirdiğim esnada takılma, viraja girdiğimde konforsuz ve güven vermiyordu. Aynı...
  7. ZXCornering

İlk Sahibinden Ninja 250SL ABS

Merhaba Nakit ihtiyacından dolayı satıyorum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-ilk-sahibinden-cok-temiz-abs-li-ninja-250sl-acill-684410168/detay
  8. ZXCornering

Kaç derece sıcaklıkta yol tutuş daha iyi olur ?

Bildiğimiz üzere çok sıcak ve çok soğuk hava sıcaklığında motosikletlerde hızlıca gazı açıp, sert kontralardan kaçınırız. Peki bunların hepsini rahatlıkla yapabilmek için hava sıcaklığının kaç dereceler'de olması gerekiyor?

Yeni mesajlar