Arama sonuçlarınız

1. Movansha

sıfırdan motora başlangıç

Kask ve eldiven için 7 bin az değil mi?
  2. Movansha

Hakkını verdim vol2

Kenarı delik muzlu çorap bekliyordum.
  3. Movansha

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

Sağol. Riske girmeye gerek yok zaten. Normal sürüşte bile zevk veriyor daha da serseriliğe lüzum yok. Kol, bacak falan kırılınca bırak motosiklet sürmeyi bir yere yürüyerek bile gidemezsin. İlla hız ya da adrenalin isteyen varsa daha güvenli alanlarda yapabilirler, trafik bunun yeri değil...
  4. Movansha

Keyfi uygulamalar ve motorcu mağduriyetleri hk.

Arabanın rengi: Beyaz, siyah, kırmızı (stop farlar), sarı (sinyaller)
  5. Movansha

CBR 500R Sigorta

Orijinal akü gereksinimini ilk defa duyuyorum. Değerler ve akü tipi orijinalle aynı olduğu sürece farklı marka (belki de daha iyisi) kullanman bir sorun yaratmamalı?
  6. Movansha

8 senede 4 kez düşmek fazla değil bence.
  7. Movansha

Orası öyle. Sıkıntı getiren şey yersiz cesaret zaten. Kaza videolarına bakıyorum da adamın bırak montu eldiveni bile yok. Sadece kask, cıbıl vaziyette gaz açıp aralara derelere giriyor, zırt pırt ara gaz veriyor. Yalan değil, parkurda ani hareketler yapmak benim de hoşuma gitmişti ama trafikte...
  8. Movansha

Selamlar. Bu konuda çok basit bir şeyi tartışacağız. Belki sohbet de ederiz. "Düşmeyen motorcu yoktur, henüz düşmemiş motorcu vardır." cümlesini sürekli görürdüm, aklıma da kazınmış oldu. Şunu merak ettim: Bu söz, ehliyet almak için eğitim görmüş birisi için de geçerli mi? Özet geçeyim...
  9. Movansha

Açık renk ekipman işe yarar mı? Hangi kask ve mont tercih edilmeli?

Renk ve model önemi olmasa herhangi bir mağazaya gidip alabiliriz tabii ama rengi boşversek bile gittiğimiz mağazada uzun uzun araştırma yapma zamanı olmuyor. İyi bir markanın bile bir model kaskı iyi başka bir model kaskı kötü olabiliyor. Mesela internetten 10-15 tane kask listesi çıkarıp...
  10. Movansha

Motordan nasıl daha iyi anlayabilirim

Bakım gibi konuları şimdiden araştırmana bence gerek yok. İhtiyaç duyduğunda deneyerek tecrübe edinebilirsin. Mesela ben de durduk yere fren hidroliği değişitirmeyi bilmezdim. Tekrar denemezsem nasıl yaptığımı bile hatırlamam. Babam bi' ATV almıştı. Frenleri çok sağlam tutmuyordu. Hortumunu...
  11. Movansha

Tamamen mi açık renk? Benim attığımdaki gibi koyu renk karışımları var mı? Bunu tahmin ettiğim için kaskı bile komple beyaz değil de siyah-beyaz seçtim.
  12. Movansha

Onları da değerlendirdim. Bu 3 kask onlardan geriye kalanlar. 1779218883 Ankara'da Mototan ve Motomax mağazaları var. Ulusan Motor'u da duydum. Belki oralardan deneyebilirim. Sağolun. Ankara'daki Motomax kapanmış. :d 1779219180 Şehir içi ve uzun yol dışında sürmem. NS 200 de toprağa çamura...
  13. Movansha

Selamlar. Ben Batuhan. 2 hafta önce A2 ehliyetimi aldım, şu anda da B sınıfı için dersler görüyorum. Bu yıl askerliğimi de gidip tamamladıktan sonra Pulsar NS 200 almak üzere çabalarım başlayacak. Motosiklet almadan önce baştan sona ekipmanlarımı tamamlayacağım. 1. soru: Ekipman ve (mümkünse...

Yeni mesajlar