Arama sonuçlarınız

1. S

Kesme Biçme işlemi için Kaynak Makinası

Kendi çapımda eski motor şasilerini kesme ve delme gibi oynamalar yapıyorum lakin eksik olan şey kaynak makinası elimde dededen kalma bir kaynak makinası var eski tip ama yaptığım kaynaklar pek sağlam olmuyor youtube da sürekli şasiye kaynak yapanlar görüyorum fakat farklı tarzda kaynak...
  2. S

Benelli TNT 249-S

https://www.rksmotor.com.tr/model/tnt-249-s/ sanırım benelli tnt250 yi yeniden başka isimle piyasaya sürmüş Silindir Hacmi: 249,6 cc Motor Tipi: 4 Zamanlı, Çift Silindir, 8 Valf Şanzıman: 6 Vites Maksimum Güç: 31,51 HP @ 11000 rpm Maksimum Tork: 21,20 Nm @ 9000 rpm Çap x Strok: 61 x 42,7...
  3. S

Ayak Marşı sorunu

mondial xtreme 150 var, el marşından kolayca çalışırken ayak marşından bir türlü çalıştıramadık. ayak marşına basıldığından aşırı zorlanıyor hiç çalışmıyor, bazen o kadar zorlanıyor ki marş pedalını geriye atıyor nerdeyse motor devrilecek gibi bazen normal basıyor ayak marşı ama yine...
  4. S

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

125cc v twin mükemmel ya retro tasarım süper olmuş tr ye gelmesi hayal
  5. S

Marş sorunu

motor monero xf 200 ayak marşı yok(orjinalinde yok), sadece sağ kumandada elektronik marş var. akü sıfır yeni alındı Marşa basınca ışıklar zayıflıyor ama ses yok, marş rölesi ve marş motorundan şüpheleniyorum. Marş rölesini iki kutup kısa devre yapıyor ateş çıkıyor. Marş motoruna aküden direk...
  6. S

Kelle Motora Şasi Bulmak

Elimde eski bir cross a ait zongshen 169fmm kodlu motor var. Motorun şasisi adam edilmeyecek kadar berbat, kazalı yamuk ve kaynak kurtarmıyor. İnternetten araştırdığıma göre 250cc, 69mm silindir, 62.2mm kranklı tek silindir hava soğutmalı 4 zamanlı motor...
  7. S

Bugün Karşılaştığım İbretlik Olay (Çakal Usta İçerir)

Dürüst ve ekmeğinin peşinde olan ustalarımı tenzih ederim lakin motosiklet camiasına adım attığımdan beri doğru düzgün usta ile karşılaşamadım, sürekli hile hurda müşteri yolma ile karşılaştım. Bugün başıma gelen olay iyice dellendirdi beni. 250cc ye geçtiğim için boşa çıkan kuba xcg 150...
  8. S

Bazı Markaların Fiyatları Siteden Kaldırması

Heves ettim 150cc den 200-250cc bir motora geçmek için. Japon almak imkansız, çinlilere bakayım dedim. Mondial, Kuba vb çinliler sitelerinden fiyatları kaldırmışlar iyi güzel. Asıl şok mondial bayine gidince yaşadım. Elimde birikmiş 15bin tl var. bulabilirsem 2016-2017 model rx3i (13bin küsür...
  9. S

Motor Yağından Çıkan Kırık Parçalar

Silindir ve piston değişimi için açtığım sadece üst kısımları çıkardığım cg motorun yağından kırık segman parçası ve alüminyum kırık parça çıktı ne olabileceği konusunda bilgi sahibi yardımcı olursa sevinirim. Buna göre karteri açıcam. Motor mondial masti x 175 Okuyup cevap veren arkadaşlara...
  10. S

Brixton BX 125 Retro Motosiklet

Youtube da dolaşırken gördüm Avusturya'lı brixton firması tvs motor vasıtası ile retro motorsiklet modeli bx 125 i getirecekmiş ağustos ayı içerisinde. Görünüşü oldukça güzel, fiyat konusu biraz kötü ama Tr de k-light, rks caferacer 152, buccaneer gibi normalin dışında motosikletleri görmek...
  11. S

Cg150 Komple Motor Sökmek

xcg150 model motorum 1 ay önce çalınmıştı, bugün polisler telefon etti kazaya karışıp bırakıp gitmişler.(Arka, yan ve ön karenajları sökmüşler tanınmasın diye hatta ben bile benim motorum mu bu diye tereddütte kaldım) Motoru teslim aldım(10tl otopark ücreti ile :pale:), ilk işim yağı...
  12. S

Cg150 ile Cafe Racer Yapmak?

Bütçe elvermediği için iyi birşey alamadım. Çalıntı, sorunlu olmasın ve evrakları tam olsun diye 2016 model 750km kuba cg150 aldım ilk motorum. Yalnız direk apaçi damgası yiyorum. (Motoru 2000tl ye aldım) Bu motordan caferacer veya scrambler çıkarmaya çalışacağım kesip biçmeden (çamurluklar...
  13. S

Uzak Şehirden Motosiklet Almak?

Bulunduğum şehire yaklaşık 500-600km uzaklığı bulunan bir şehirden motosiklet almayı düşünüyorum. Bundan öncesinde otomobil kullanıcısıydım. Daha önce en fazla şehiriçi 150cc kullandım (mondial mr 150) ama uzun yol 250cc ve üstü hiç kullanmadım. Bu sebeple yolda gelirken çakıla kaptırır düşerim...
  14. S

Keeway K-Light 125 Türkiye'ye gelir mi?

90lı yıllardan kalma aile arabasını(fiat-uno) akaryakıt zammı sebebiyle sattım motora geçmeyi planlıyorum. Forumu sürekli okuyan birisyim yeni üye oldum görüş almak için. https://www.keeway.co.uk/model/Keeway-K-Light-125 Bayide gördüğüm RKS K-Light 202 modeli çok hoşuma gitti lakin...