Arama sonuçlarınız

1. BruceWayne

Sayın MT Ailesine Sevgiler, Selamlar.

Teşekkür ederim efendim. Hoş buldum. Memnun oldum. @espresso
  2. BruceWayne

Bir kaç soru ve Bilgi paylaşımı.

Tekrardan merhaba @emenyasin bey. Royal enfield'ın 650CC olan blokları çift silindir bir alt blokları ise tek silindir olmakta. Zira tek silindir olsa dahi benim açımdan bu bir sorun veya eksi puan olarak adlandırılmamaktadır. Ben tek silindir olan modelleri severim. Özellikle şehir içi...
  3. BruceWayne

Merhaba @alp_tunay bey. Zaman ayırıp verdiğiniz bu değerli yorum için minnettarım. Yavaş yavaş, forum hakkında bilgi sahibi olacağımı umuyor, keyifli zaman geçirmeyi bir şeyler öğrenmeyi hedefliyorum. Facebook kullanmıyorum. Whatsapp ve benzeri uygulamalarda da didit didit, bir grup içinde...
  4. BruceWayne

Merhaba Yasin bey. Zaman ayırıp yaptığınız yorum adına çok teşekkür ederim. Haddime değil elbette ama SWM markasının bir ömrü olduğunu düşünmüyorum. Zira işçilik olarak da ciddi anlamda vasat bulduğum bir marka olduğunu söylemek isterim. Bu yüzdendir ki enduro tarzı bir motosiklet tercih edecek...
  5. BruceWayne

Merhaba @tommygun bey. Zaman ayırıp okuduğunuz ve cevaplama nezaketin de bulunduğunuz için öncelikle teşekkür ederim. Ben bir Royal Enfield fanı değilim lakin Royal Enfield markasına minimum Honda markası kadar güvenir daha fazla yaptıkları işlere saygı duyarım. K-Rides konusunda tecrübem yok...
  6. BruceWayne

Hoş buldum @Psyduck bey. Hiç endişe etmeyin, tatlı bir tesadüf sadece denk gelmemiz. Lakin algoritma'nın da şakası yok. Günlük hayatımızda ki yeri kafamızı koyduğumuz yastıktan farksız artık. Memnun oldum, keyifli forumlar. 1768930824 Hoş buldum @arndiol bey. Söz konusu kişi eski bir dostum...
  7. BruceWayne

Estağfurullah. Çok teşekkür ederim @alp_tunay efendim, hoş buldum. Eksik olmayın çok merci. 1768850974 Çok teşekkür ederim @Birkannn bey. Memnun oldum, hoş bulduk.
  8. BruceWayne

Merhabalar değerli forum üyeleri. Müsaadenizle size sormak istediğim bir kaç soru ve almak istediğim bazı bilgiler var. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler, keyifli forumlar. Şu an Brixton Cromwell 125 kullanmaktayım. Her ne kadar motosikletimden memnun olsam da bazı...
  9. BruceWayne

Merhaba değerli forum üyeleri, İsmim Kağan ve İstanbul'da yaşamaktayım. Şu an 2023 ABS'li model olan bir Brixton Cromwell 125 kullanmaktayım. Yaşım 36 ve yaklaşık 13 / 15 senelik bir aktif kullanım süresine sahibim. Kilometre olarak hiç hesaplamadım ama İstanbul Almanya, İstanbul İtalya...

Yeni mesajlar