Arama sonuçlarınız

1. BruceWayne

Drift L performans sorunu

Merhaba @zaiwson dostum. İlk olarak sözde ustanın %100 hatalı ve dolandırıcı olduğunu bilmeni isterim. " Enjeksiyon sorunlu, karbüratöre çevirelim. " cümlesi saçmalıktan ve cahillikten başka bir şey değil. Ne yapıyoruz? Sayın İlber Ortaylı hocamızın da dediği gibi CAHİLLE SOHBETİ, MUHATAPI...
  2. BruceWayne

Made in India...

Ben Türkiye de X herhangi bir ürünün " vergi " indirimi, " kanun " değişikliği neden veya benzeri bir nedenden fiyat indireceğini sanmıyor, inanmıyorum. Olsun ister miyim? Evet, kesinlikle. Şahsım adına Hindistan'ın motosikletlerini sever, Türkiye de kullanmaya uygun bulurum. Ne üzücüdür ki "...
  3. BruceWayne

Sürekli yüksek devir motor kullanımı.

Bakım aralığınız ideal Mehmet bey. Yine de siz ara ara, genel kontrolleri kullanıcı olarak yapınız. Bu hem olası sorunları önceden görmenize hem de kullanım sırasında aksilikler yaşanmamasına neden olacaktır. Bir kaç dakika için tabi ki üst devirleri kullanabilirsiniz. Bunu yapmanız doğal ve bu...
  4. BruceWayne

Sürekli yüksek devir motor kullanımı.

Merhabalar Mehmet bey. ilk olarak içten yanmalı ister motosiklet, ister otomobil veya X bir taşıt türünü ele aldığımız zaman uzun süreli yüksek devrin zarar verdiğini genel olarak söyleyebiliriz. Zarar verir çünkü bu yüksek devir = maksimum yükte çalışma anlamına gelmekte. Örneğin sizin...
  5. BruceWayne

Brixton projelendirmesi Ve fikir çalışması.

Çok sayın @Punctum beyefendiciğim. Taşınayım diyorum. Ayvalık'a gelmeyin diyorsunuz. Şu motosikleti şöyle yapayım diyorum. Gereksiz diyorsunuz. Karşınızda GS kullanıcısına bir heves selam verip karşılık alamayan TRK kullanıcı kadar mahcup hissediyorum. E, gideyim o zaman bu forumdan. Üzüntümü...
  6. BruceWayne

Brixton projelendirmesi Ve fikir çalışması.

Arkadaşlar herkese merhaba, Bazılarınızın bildiği üzere (bilmeyenler için LİNK belli zaman'nın ardından yeniden motosiklet kullanmaya başlamış, aranıza dönmüş bir arkadaşınızım. Genel olarak hikayem ve durumum ŞU şekilde. Şimdi ben bir süredir kullanmakta olduğum Cromwell 125'i Sunray 125'e...
  7. BruceWayne

En iyi motosiklet lastik markası hangisi(Michelin, Anlas,Pirelli, Metzeler) ?

Mükemmel yanlış başlık ve harika bir konu. :) Bir çok arkadaşımızın da dediği gibi tabi ki en iyi marka ve model diye bir şey yok çünkü " en iyi " çok göreceli farkı kullanım amaçları üzerinden ele alınacak bir konu. Ama kısa bir genelleme yaparsak... Michelin: Teknoloji, yol tutuş ve...
  8. BruceWayne

Bazı kararlar ve Antalya/İzmir.

Merhaba efendim. Ne yazık ki biraz öyle durmuş ama amacım kesinlikle böyle bir şey değildi, özür dilerim. Aslında henüz tam site dinamiklerine hakim olamama ve vakit bulamamadan kaynaklı cevap yazamamam, gözden kaçırmam. Bu yüzden herkesten teker teker, özür dilerim. Ve vakit ayırıp tavsiye...
  9. BruceWayne

Minik bir tavsiye.

Merhaba değerli MT Ailesi üyeleri, nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Sözü fazla uzatmadan müsaadenizle konuya giriyorum. Zira forumda uzun yazıları okumama gibi bir huy birliği söz konusu ama sizden ricam lütfen bir beş dakikanızı ayırarak göz gezdirmeniz olacaktır. Şimdiden hepinize teşekkür...
  10. BruceWayne

Honda CB250R 140 geçmiyor

Estağfurullah @ardaozz bey. Forumda bir çok arkadaşımız vardır çok daha bilgili ve bir çok konu da fikir, izah sahibi ama saat uygun olmadığı için yazamamışlardır. Yoksa onlarda eminim ki benim yazdıklarımı çok daha iyilerini bilgi ve üslup olarak yazarlardı. Dediğim gibi yardımcı olabildiysem...
  11. BruceWayne

Başka şehirden sıfır motosiklet alıp kargo ile teslim almak güvenli mi ?

Efendim Balcı Motor ne denli iyidir kötüdür ben o konuda bir şey diyemem. Lakin ödeme satın alma tarzı şeyler de sorun olacağını sanmıyorum. Buna ek nakliye kısmı biraz önemli. Cidden size bir özel araçla mı getirecekler yoksa bir otobüs altı, kamyon altında mı ona bakmak, sorgulamak lazım. Eğer...
  12. BruceWayne

Yardımcı olabilirsem, fikir verebilirsem ne ala @ardaozz bey, rica ederim. Evet, lambda oksijen sensörüdür bu doğru. Ve yine evet sensörü söküp test edebilirsiniz bu da doğru. Ama bu kesin bir test değil daha çok fikir veren bir deneme olacaktır, bilginiz olsun. Sensör sökülünce, ecu sinyalini...
  13. BruceWayne

Merhaba @ardaozz bey. İlk olarak sizden yapacağım yorum adına şimdiden özür dilerim. Şunu söylemek isterim ki bence mümkün olduğunca 140 Km'e hızlara dahi çıkmayın. Çıkmayın çünkü kullandığınız modelin keyifli ve kısmen güvenli seyir hızı aralığı aslında maksimum 110/120 Km'e civarlarında. Buna...
  14. BruceWayne

Başka şehirden sıfır motosiklet alıp kargo ile teslim almak güvenli mi ?

Merhaba @MGC45 bey, ilk olarak şimdiden hayırlı olmasını dilerim yeni motosikletinizin. Daha önce mail order yöntemi ile bulunduğum şehir dışında ki X bir kaç şehirden değerli sayılabilecek şeyler satın aldım. Bunlardan bir tanesi de motosikletti ve yetkili bayi bana örnek bir vekalet atarak...
  15. BruceWayne

150-170bin tl arasına a2 uygun motorsiklet önerisi

Merhaba @smtkrrsln bey. Benim naçizane tavsiyem size şu şekilde olacaktır; Eğer biraz araziye bozuk yollara girsin, boyum kısa değil biraz da iri dursun derseniz " XPulse 200 4V Pro " motosiklet dünyasına adım atmak için ideal olacaktır. Şu an 134.999 TL'e sıfır olarak satın alabilirsiniz ki...
  16. BruceWayne

Merhaba İsmet bey, ilk olarak belirtmek isterim ki tanıştığımıza çok memnun oldum. Yıllar yıllar, önce bu forum'a üye iki arkadaşla tanışmıştım. Birinin adı Levent ( sanırım yöneticiydi ) diğerinin adı ise Ufuk'tu. O dönem bir kaç sefer girip konulara bakarken sizin gezi video ve konularınıza...
  17. BruceWayne

Gaz kolu takılı kalıyor

Merhaba @Emre00 bey, Yazdıklarınız tek bir arızadan ziyade, klasik kış kaynaklı mekanik ve bakım hatalarının üst üste gelmiş bir versiyonu gibi durmakta. İlk olarak " Gaz kolu neden kendi kendine kapanmıyor? " soruna cevap bulalım. Bu sorunun birden çok nedeni olabilir ama öncelik sırasına...
  18. BruceWayne

Merhaba arkadaşlar. Ben kendimi bildim bileli İstanbul da yaşamaktayım. Yani İstanbul da doğdum. İstanbul da büyüdüm. İstanbul da okudum. İstanbul da evlendim gibi. Doğma büyüme İstanbul'lu olmama rağmen hala gitmediğim yerleri ve semtleri vardır, olacaktır. Özellikle son on yıldır eğer...
  19. BruceWayne

90.000 TL motor önerisi

Merhaba, kullanım amacınız. Motosiklet tecrübeniz. Motosikletten beklentiniz ve kullanacağınız bölge gibi. Hatta beğendiğiniz bir tarz, model var ise, boy kilo durumunuz ile yazmanız. Size tüm arkadaşlarımızın çok daha verimli ve sağlıklı yarımcı olmasına olanak sağlayacaktır. Not: Kart ile...
  20. BruceWayne

Bir kaç soru ve Bilgi paylaşımı.

Six Days modelini yakından inceleme fırsatım oldu efendim. Burada ki " kötü " kısmı şu şekilde; İlk olarak uzun soluklu bir marka olacakmış hissi uyandırmıyor. Ve malzeme işçilik kalitesi Brixton gibi hatta bazı noktalarda biraz daha vasat biraz daha Çinli. Benim açımdan Cromwell 125 satın almak...