Arama sonuçlarınız

1. S

Forza'dan Vitesliye Geçiş

Vitesten yana korkum yok arkadaşlar , aksine keyifli geliyor ve deviri ayarlayabiliyor olmak daha çok güven verirecek sanki. Ağırlık olarak forza kuru ağırlık 186 kg, çokta hafif değil aslında, v-storm ile arasında 30-35 kg fark varmış. Bu fikir hoşuma gitti hiç düşünmemiştim, mantıklı geldi...
  2. S

Vitesli motor tecrübem var diyemem sadece arkadaşlarımın motosikletlerini kısa süreli kullandım (1300 cc' ye kadar). Yaşım 50 ye yaklaşıyor bu yüzden hız odaklı değil de makul limitlerde keyif odaklı sürüş seviyorum. Eşimle artçılı sürüşlerde yapıyoruz. V-Strom 650 aklıma çok yatıyor sadece kafa...
  3. S

Merhaba arkadaşlar, forumu neredeyse her gün severek takip ediyorum. Güzel paylaşım ve fikirler sunan arkadaşların olması burayı değerli kılıyor. Şimdi benim de fikir ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 7000 kmdir dijital ekranlı Forza 250 kullanıyorum ve içimde hep bacak arası tabir...
  4. S

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

2025 Forza ile hafta sonu dağ bayır 147 km yapmışım, ortalamam 2.9
  5. S

Gezi rotanızı uygulamaya kaydetme

Motobit ve wikiloc uygulamalarına gözatabilirsin. Rotalar paylaşılıyor ve yeni rota planı yapılabiliyor.
  6. S

motoru aldıkta nereye gidicez?

Wikiloc uygulamasını yükle motosikletle yapılan bir çok rota bulursun. Şehir içinden ziyade çevre köylere falan gitmeyi hedefle, kahveni yap oh misss köy havası. Urla, sığacık, şirince , gümüldür deniz kenarlarını turla, tire ödemiş tarafıda güzeldir ama hava bu aralar serin oluyor ve erken...
  7. S

Kask Kamerası Hk.

Bende kamera almak istiyorum ama bir türlü kafamda oturtamadım. Kaska taksam ekstra uğraş, şarj derdi ve ağırlık, motora taksam işlevi sınırlı ve carplay takmak zorundasın (hondanın ekranı yeterli bana), güvenlik için her seferinde sök-tak . Ama şu kaza videolarını izleyince mutlaka bir şeyler...
  8. S

Motosiklet için sandalye ve masa

Bende Forza 250 için almıştım. Memnunum çok rahat, katlanınca 50 cm falan oluyor. https://www.avfoni.com/urun/funky-chairs-sky-ultralight-katlanabilir-kamp-sandalyesi-2712231441
  9. S

Forza 250 için disk kilidi önerisi

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım Forza 250 motosikletime uygun SRA belgeli veya kaliteli bir disk kilidi arayışındayım. Disk delikleri 6mm olduğunu öğrendim. Kullandığınız önerebileceğiniz bir disk kilidi var mı?
  10. S

Motosiklet Pantolon tavsiyesi

Ben günlük kullanabileceğim kot pantolon tarzını tercih ediyorum. Riderdenim aldım gayet memnunum. Tavsiye ederim.

Yeni mesajlar