Arama sonuçlarınız

1. Metehan07-70

Kurtlar Vadisi'nin yönetmeni Osman Sınav hayatını kaybetti.

Allah rahmet eylesin. Gerisini bilmem de, Kurtlar Vadisi ile, böyle ne bileyim, değişik bir kuşağın ortaya çıkmasına sebep oldu.
  2. Metehan07-70

Yokuş aşağı iniş sorunsalı

Sadece motosiklet değil, araba ile de geçerli bu, çıkarken 110-120 gibi hızlarım varken inerken 80-90 a düşüyor. Peki Hocam, ben hep sola virajları daha iyi dönüyorum, sağa dönerken hep daha yavaşım, buna sizin açıklamanız nedir?
  3. Metehan07-70

Motobike 2025 Motosiklet Fuarı

Fuar sayesinde, bazı şakşakçı tayfanın toplu şak şak videolarına maruz kaldık. Ulan insan menfaat uğruna bu kadar cahilce bilgiler vermez ya takipçilerine. Birine bakıyorum, Türkiye'de üretilen diye bahsediyor motordan, birine bakıyorum 16 bg lik karenajlı commutere racing diyen var, 10 nm...
  4. Metehan07-70

Nerde bu kelleler

Ben de keller anladım, konuya dahil olsam mı olmasam mı kararsız kaldım, çünkü 75 gün önce saç ektirdim.
  5. Metehan07-70

Emniyet kemeri olan spor motosiklet

Bunu tasarlayan arkadaş hiç motosiklet sürdü mü acaba merak ediyorum? Kasktan sonra bence en iyi fikir, airbag li kıyafetlerdir.
  6. Metehan07-70

Honda NX 200

Bir çok markanın, farklı coğrafyalar için ürettiği buna benzer bir sürü modelleri var. Daha ulaşılabilir ve daha günlük kullanıma uygun, hatta bir çoğunda euro normlarına bile uygun olmayan. Misal, hala var mı bilmiyorum ama Yamaha Ybr 250 (Fazer 250 olmuştu) özellikle Güney Amerika'da yakın...
  7. Metehan07-70

Honda Türkiye'de Motosiklet Üretimine Başlayacak.

Oğlum niye Manisa ya? Hala akıllanamadık, tüm üretimi, yönetimi aynı yerlere yığmaya devam ediyoruz. Bir gün tüm sanayi Karaman ve çevresine taşınacak, hiç bir başka sebep olmasa bile deprem riskinden ötürü.
  8. Metehan07-70

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

Ben o bağlantıyı kestim 2 ay önce, şimdi yeni tüylenmeye başlamış çirkin ördek yavrusu gibi dolanıyorum ortalıkta.
  9. Metehan07-70

Yeminle kaostan, kavgadan beslenir olduk iyice. Lan arkadaş 6 sayfa, 100 küsür mesaj olmuş, ABS gereksizdir diyen bir tek kişi-mesaj görmedim ben, siz gördünüz mü? Sadece bir ben dedim, benim için ilk kriter değildir diye, bir de sodurlu arkadaş dedi fren mesafesi uzar diye (katılıyorum). Hemen...
  10. Metehan07-70

Panik atak ve anksiyete artı soru.

Çok haklısın, ama şunu unutmamak lazım; biz çocuğu özgüvenli yetiştirmekle, şımarık ve arsız yetiştirmeyi karıştırıyoruz. Bence arada ince bir çizgi var.
  11. Metehan07-70

Daha önce de bir kaç kez söyledim bazı konuların altında, 32 senelik motorcuyum, 1 tane abs li motora bindim. Şunu söyleyeyim, benim için Abs motorda 1. kriter değildir, hatta belki ilk 10 kritere bile girmez. İlk önce fren yapmayı öğrenmek, sonrasında da Abs olunca ölümsüz olduğumuzu düşünmemek...
  12. Metehan07-70

Boykot Ediyor musunuz

La tommy, senin ağzın ne der, dediğini kulakların işitir mi? Bence burada ''Türkmen'' kelimesini yanlış seçtin. En azından Anadolu'da kullanılan Türkmen kelimesini.
  13. Metehan07-70

Boykot Ediyor musunuz

Bizim de mi yoktu?
  14. Metehan07-70

Boykot Ediyor musunuz

Ben öncelikle başka bir soru sormak istiyorum; Filistin'de 5 tane coca cola fabrikasının olması hususunda ne düşünüyorsunuz?
  15. Metehan07-70

Mutt hakkında.

@Osm@n aga gibi cevap veresim geldi; Mut, Mersin'in şirin bir ilçesidir, kayısısı, eriği ve zeytini çok güzeldir. Yerköprü Şelalesi ve Mavga Kalesi'ni gezmeye doyum olmaz. Şaka bir yana, belki de çok iyi, çok sağlam bir markadır, ama bunu ilk deneyimleyen siz olmayın derim. Bir de baktım da...
  16. Metehan07-70

Kawasaki model motor almak

+1. Yemişim parçasını, ustasını, param olsa bugün gider alır, uzun yıllar binerim.
  17. Metehan07-70

Motorcu montu gereklimi ?

Usta gerekeni söylemiş. Gücünün yettiği en iyisini al ama unutma bu mont seni sadece hafif sürtünmelerden koruyacak, fazlasını bekleme. Ha, airbag li falan modeller çıktı o ayrı mevzu.
  18. Metehan07-70

Ülkemizde'ki Commuter Açığını Japonların Kapatmaması

Evet, bir eksiklik var, getirirlerse daha pahalı olur. Am şu var ki, ne kadar gövdeye entegre olmayan sinyalleri olmasa da, ne kadar hala eski tip amortisör kullansa da, veyahut arkada disk olmasa da, bizim ülkemizde şu anda daha çok tercih edilen cicili bicili bir çok aletten kesinlikle daha...
  19. Metehan07-70

Motorum sıcakken zor çalışıyor

Balata ile alakalı bir durum yok. Şahsi görüşüm selenoid valf ve tdc sensörüne baktırmak.
  20. Metehan07-70

Kuryeyi ezen sürücü tutuklandı. Gazla freni karıştırdım

Geçenlerde, tam akşam trafiğinde, Antalya Güllük alt geçidinde , trafik dur-kalk ile ilerliyor. Yol iki şerit, sağda boşluk az. Ben genelde arabadayken, önümdeki araçlar yolun ne tarafına yaklaşmışsa ben de o tarafa yaklaşıyorum ki, motorcular geçebilsin. Neyse, iki önümdeki araç orta çizgiye...

Yeni mesajlar