Arama sonuçlarınız

1. Voltaren

İstanbul'daki Dedelerin Dikkatine!!

Görmeyeli çok kilo almışsın Eren :) aman diyim bu yaşta bu kadar kilo çok, verip eski haline dönmen lâzım bence.
  2. Voltaren

İstanbul'daki Dedelerin Dikkatine!!

Eren, yanlış değilsem soldaki gözlük takansın sen fotoğrafta. Öyle mi?
  3. Voltaren

İngiltere bu Türk Kahramanı konuşuyor! Motosikletin önüne atladı

İngiltere bu Türk Kahramanı konuşuyor! Motosikletin önüne atladı İngiltere'deki bir restoranda müdür olarak çalışan Onur İnci, aniden yola çıkan küçük bir çocuğu motosikletin altında kalmaktan kurtardı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda İnci omzundan yaralandı. Wimbledon bölgesindeki Efes...
  4. Voltaren

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında cep telefonu kullanmak

Bana göre çok az bu ceza. En azından araçtan kavga maksadıyla inenlere uygulandığı gibi 180.000₺ olmalı, mümkünse hapis olmalı. "Kırmızı ışıkta duran araçlara arkadan son sürat çarpan başka araçlar" formatındaki kazaların ardı arkası kesilmiyor memlekette. En son haberlerde denk geldiğim...
  5. Voltaren

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında cep telefonu kullanmak

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında bunu yapan yandı Direksiyon başında cep telefonu kullanan ve bu ihlali tekrarlayan sürücülerin ehliyetlerine 30 gün süreyle el konulması kararlaştırıldı. Trafik güvenliğini artırmak amacıyla başlatılan yeni denetim modeli kapsamında, seyir...
  6. Voltaren

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

Cem Yılmaz, "Bahattin ağbi tam ölmüş mü?" skecinde ne diyor? "20 milyon bilim insanı... Bunun dik durması için uğraşıyor... Sen yap bunu kemikten (hep dimdik dursun), o yirmi milyon bilim insanı evrenin sırlarını çözerdi şu ana kadar..." Hani motosiklet de bunun gibi, düşürmeden dik tutabilmek...
  7. Voltaren

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

Ben şunu anlayamıyorum; ben bir amatör sürücüyüm, ancak böyle yolların kesiştiği yerlerde muazzam tehlike olduğunu biliyorum, hele de Türkiye gibi kuralların hiçe sayıldığı bir ülkede. Bu vesileyle bu tür yerlere gelince hemen hızımı mümkün olduğu kadar düşürüp, kesişen yerdeki her tarafa...
  8. Voltaren

Şu adreste kazanın videosunu buldum; https://www.haberler.com/3-sayfa/antalya-da-polis-motosikleti-ile-otomobil-carpisti-2-yarali-19866534-haberi/ Ayrıca şurada;
  9. Voltaren

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde polis motosikleti ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 polis memuru ile otomobil sürücüsü yaralandı. Kaza, saat 15.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi 916 Sokak’ta meydana geldi. Motorize polis...
  10. Voltaren

Motosiklet sürücüsü ucuz atlattı: Üst geçitten sarkan afiş çarptı

Üst geçitten sarkan afiş çarptı: Motosiklet sürücüsü ucuz atlattı Kocaeli'nde üst geçitten sarkan afişin çarptığı motosiklet sürücüsü hafif yaralandı. Kaza anı, başka bir aracın kamerasına yansıdı. Kaza, dün D-100 kara yolunun Gebze ilçesi geçişinde meydana geldi. Üst geçitten sarkan bir...
  11. Voltaren

Tamirciler in elinde niye parça yok

Dört tekerden ekmek yiyen arkadaşlar güzel organize oluyor gördüğüm kadarıyla. Mesela benim Bursa - Beşyol civarında gittiğim yer: 4-5 mahalleyi sarmışlar, belki daha da fazlası. Üstlerde evler, altlarda dükkânlar: Kaportacılar, boyacılar, motor-mekanikçiler, aksçılar, oto elektrikçiler...
  12. Voltaren

Ölme karabaş (bir cup hikâyesi)

Şunu merak ediyorum, ama motosiklet ama otomobil vs., taşıtlara tıpkı benzin göstergesi gibi yağ seviyesi göstergesi de konulamaz mı? Teknik olarak mümkün olmuyor mu, yoksa mümkün oluyor da üreticiler böyle bir şey düşünmüyorlar mı? Bence çok önemli motordaki yağ seviyesini anlık olarak...
  13. Voltaren

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Bursa'da ikâmet eden bir vatandaş olarak "haklısın" diyorum. Bu kadar terbiyesiz, arsız ve saygısız sürücü bence de başka bir şehirde kolay kolay toplanamaz. Her trafiğe çıkışımda, kaza olmadan geri dönebilmişsem, kendimi şanslı sayıyorum Bursa'da. Ayrıca böyle sürücülerin cirit attığı...
  14. Voltaren

İnsanlar arasında fikir ayrılıkları elbette ki olabilir. Ama bu farkları karşımızdaki insanı kırmadan da belirtebiliriz, böylesi daha şık olur. Söylemeye gerek yok belki ama bu da benim düşüncem tabii ki (bu düşüncemde de fikir ayrılıklarımız elbette yine olabilir).
  15. Voltaren

Forumdaki hemen herkes patlamaya hazır bomba gibi vallahi... :(
  16. Voltaren

Yağ Göstergesi?! Motorsiklet için nerden bulabilirim ?

İlginç olarak benim Peugeot 206cc. arabamda da orjinal olarak bu yağ ısısı göstergesi var tommygun hocam (fotoğrafta, en sağdaki küçük gösterge). Ne için konulmuştur, ne işe yarar, şu ana kadar bir fikrim yok, kimseye de sormadım. Zaten sürerken hiç baktığımda yok. Bunun yerine yağ seviyesi...
  17. Voltaren

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı Aydın’ın Efeler ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarına uymayan ehliyetsiz motosiklet sürücüsü, kaçtığı sırada kaza yaptı. Kazadan sonra polise sarılıp ağlayan sürücü M.M.’ye (16), çeşitli trafik kurallarını ihlalden 400 bin TL ceza kesildi...
  18. Voltaren

Daytona 675R Fiyat Sorunsalı

Var böyle tuhaf ilanlar hakikaten. Elemanın biri 37 yaşındaki ilkel BMW 3.16i'ye 2.500.000₺ fiyat yazmış, neymiş koleksiyon değeri varmış. Muadilleri 150-250.000₺ civarında. Onlardan al, aldığın kadar da masraf et, sıfır gibi yap, o da güya koleksiyonluk olsun, 2.000.000₺'n cebinde kalsın. Ne...
  19. Voltaren

Yaya geçidinde duramazsın öyle bir dünya yok

Bursa'da da Kent Meydanı'ndan Şehreküstü'ne çıkarken, Fomara Yokuşu dediğimiz yerde bir ya da iki yaya geçidi var. O yokuş trafiğin vızır vızır aktığı bir yer, o yaya geçidinde/geçitlerinde ışık da yok, dolayısıyla kazaya davetiye gibi bir durum oluşuyor. Ben o yokuşu her çıkışımda tedirgin...

Yeni mesajlar