Arama sonuçlarınız

1. cikohan

İstanbul'daki Dedelerin Dikkatine!!

118kg+83kg+ benim 10 kiloluk çanta ile bursanın yokuşlarında iyi tırmanmış spontini her tümsekte artçı olarak 3 defa zıplamamın nedenini şimdi daha iyi anladım :D noter öğle arasına denk geldik çok geçe kaldı normalde üstüme aldığım saatte dönmüş olmayı planlıyordum istanbula anca 2 saat önce...
  2. cikohan

Erikli diye çıkılıp Enez'de son bulan olaysız motosiklet gezisi

güzel gezmişsin köfteci kordinatı yok mu kaydederdik :D
  3. cikohan

Hakkını verdim vol2

Bundan önce 2 etkinlik yapacaktın abi ilkini iptal etmiştiniz sanırım ikincide yanlış hatırlamıyorsam ramazan bayramında yağmurlu diye iptal olmuştu bu yaz grup sürüşü çok iyi gelir
  4. cikohan

Hakkını verdim vol2

Ekipmanın önemini anladım aslında bot eksik ayak bileğide yaralandı ama bir şey yok. İlk fırsatta hasanpaşaya gidip forma adventure tarzı uzun kaval kemiği korumalı bot alıyorum sağolasın sezon bitmeden seninle gideriz köftemizi yeriz :D teşekkürler 1 haftaya tamamen iyileşirim gibi duruyor
  5. cikohan

Hakkını verdim vol2

Vectonda var aldığım pantolonla beraber geldi istersen ölçülerini fotoğrafla gösterim büyük ihtimal senin pantolonada uyar
  6. cikohan

Hakkını verdim vol2

Çarşamba günü bende İğneada ya gittim yol çok güzel virajlar zevkli her taraf ağaç dolu yeşile doydum. İstanbuldan giderken navigasyonda paralı yolları kapatınca çizdiği yol yani eski kırklareli yoluda harikaydı 250 lik motosiklet bazen tıkansada çok zevk aldım.İğne ada da köfte yedikten sonra...
  7. cikohan

Noter ticari-hususi

teşekkürler
  8. cikohan

Noter ticari-hususi

Yarın kısmetse kuryelik için 2. el motosiklet alıyorum motosiklet ruhsatta hususi ve çantası işli. Ticari olarak almak istiyorum ama şahıs şirketini daha açmadım. Motosikleti üstüme alırken ticariye çevirebiliyor muyum yoksa illa şirket vergi levhası falan mı gerekiyor. Noterde 10.00-17.00...
  9. cikohan

Honda Safety Türkiye GS2 eğitimi ardından

Hayırlı olsun bende GS-2 için ara ara boşluk var mı diye kontrol ediyorum ancak ne zaman baksam dolu .Yazın gelmesiyle millet yığılmış
  10. cikohan

QJ moto srk250 vs cf moto nk250

tercih senin 12 taksit 0 faiz satmaları büyük artı ama sıfır alırsan 2000 km de bir servise gideceksin garantiden çıkmaması için servis fiyatlarını öğren hoşuna gittiyse al tabi sesi daha güzel
  11. cikohan

QJ moto srk250 vs cf moto nk250

Srkyı bende araştırmıştım ama çok ağır motor uzun süre kullanan kimseyede rastlamadım bu yüzden vazgeçmiştim. 2 ay önce 150.000 12 taksite bulunuyordu.Büyük ihtimal sıfır alacaksın çünkü 2.el fiyatları mantıksız forumda motorun başlığınada yazmıştım bakımları 2000 km de bir sanırım. Tnt 250 nin...
  12. cikohan

Kask tavsiyesi

Bendede aynı problem var sprey zincir yağı sıktım başta düzeldi ama sonra yine eski haline geri döndü. Birde yolda giderken daha ilk ayında arka rüzgarlık denen kısmı gevşemiş kaska çarpmaya başladı hemen duramadım alyan yuvalarıda yalama olmuş onsuz kullanıyorum
  13. cikohan

yağ kaçağını nasıl tespit edebiliriz?

geçmiş olsun garantisi yok mu
  14. cikohan

2023 Model 20.000 km'de Dominar 400 Almayı Düşünüyorum

Pazarlığını iyi yap yarın satmak istesen bu fiyata satman uzun sürebilir. Motoru bu sene muayneye sokacaksın vakti gelmiş. Servisten yapılan bakımlara kendin bak ilk sahibinden ve servis kayıtlı olması büyük artı ama lastik ve zincir dişli değişmemişse bu kilometrelerde senin değiştirmen...
  15. cikohan

2.el rs200 mü yoksa 0 rs200 ug mi

Tercih meselesi ama ben 2. elden yanayım. 1 sene içinde 10.000 km yapsanız satarken 100.000 TL'ye yakın değer kaybı olacak 1 sene sonra daha büyük motora geçerken zaten satacaksınız sağı solu çizildiğinde bunlarda sizi üzecek
  16. cikohan

24 Nisan Cuma Günü Motobike Fuar Buluşması

Vecton a yazlık 2 a sertifikalı pantalon sordum ama getirmemişler. Kampanyada sağa ve sola pantalon sermişler bir tarafta 2 si 4000tl diğer tarafta 6000tl pek incelemedim defoları varmı bakmadım değerlendirilebilir. Diğer ürünler normalden biraz indirimli fiyata dediler alamadan geldik.Kalan...
  17. cikohan

CF Moto CLC 250 neden gelmiyor ?

Clc 450 leri 450 serisinden dışlamışlarken 250 sinin gelmesini beklemem 450 serisinin fotoğraflarında nk sr mtyi görürsün clc yi göremezsin
  18. cikohan

cefalet motor beni ilk günden sanayilik etti

Bedavaya vermişsin dominar 400 ü bende düşünüyordum kuralkan kendisi en ufak civatasına kadar online satıyor o çok hoşuma gitmişti tercihler diyelim sağlık olsun
  19. cikohan

Hocam demek istediğim şu 2023 model NK 250 80.000 e bulunuyor 2 ay önce sıfır 2024 ler 130.000e vardı nk da 2023-2026 arası bir değişiklik yok diye biliyorum. Dominar 400 ise 2023 30.000 km en ucuzları 150.000 civarında ağır hasar kaydı yoksa. Ben 2 aydır kullanıyorum ilk motorum yeni başladım...
  20. cikohan

Cf moto nun 250 nk sr fark etmez kullanmaya engel bir kroniği yok. Titreşimden grenajın ses yapmasıdır egzozun zırıldamasıdır çözülebilen şeyler. 1200 km dir nk 250 sürüyorum debriyaj çok yumuşak vites pedalınıda ayarlatabilir arkadaş ben aldığımda vites pedalı çok içerideydi usta düzeltti bir...