Arama sonuçlarınız

1. Voltaren

İngiltere bu Türk Kahramanı konuşuyor! Motosikletin önüne atladı

İngiltere bu Türk Kahramanı konuşuyor! Motosikletin önüne atladı İngiltere'deki bir restoranda müdür olarak çalışan Onur İnci, aniden yola çıkan küçük bir çocuğu motosikletin altında kalmaktan kurtardı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda İnci omzundan yaralandı. Wimbledon bölgesindeki Efes...
  2. Voltaren

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında cep telefonu kullanmak

Cezası 20 bin liraya yükseldi: Direksiyon başında bunu yapan yandı Direksiyon başında cep telefonu kullanan ve bu ihlali tekrarlayan sürücülerin ehliyetlerine 30 gün süreyle el konulması kararlaştırıldı. Trafik güvenliğini artırmak amacıyla başlatılan yeni denetim modeli kapsamında, seyir...
  3. Voltaren

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde polis motosikleti ile otomobilin çarpıştığı kazada 2 polis memuru ile otomobil sürücüsü yaralandı. Kaza, saat 15.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak Mahallesi 916 Sokak’ta meydana geldi. Motorize polis...
  4. Voltaren

Motosiklet sürücüsü ucuz atlattı: Üst geçitten sarkan afiş çarptı

Üst geçitten sarkan afiş çarptı: Motosiklet sürücüsü ucuz atlattı Kocaeli'nde üst geçitten sarkan afişin çarptığı motosiklet sürücüsü hafif yaralandı. Kaza anı, başka bir aracın kamerasına yansıdı. Kaza, dün D-100 kara yolunun Gebze ilçesi geçişinde meydana geldi. Üst geçitten sarkan bir...
  5. Voltaren

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı Aydın’ın Efeler ilçesinde polisin ‘dur’ ihtarına uymayan ehliyetsiz motosiklet sürücüsü, kaçtığı sırada kaza yaptı. Kazadan sonra polise sarılıp ağlayan sürücü M.M.’ye (16), çeşitli trafik kurallarını ihlalden 400 bin TL ceza kesildi...
  6. Voltaren

Sürücüyü darbedip motosikletine el koydular!

Trafikte korku dolu anlar: Sürücüyü darbedip motosikletine el koydular! Maltepe’de bir kadın sürücünün sıkıştırmasıyla başlayan trafik tartışmasında motosiklet sürücüsü korku dolu anlar yaşadı. Tartışmanın ardından olay yerine gelen 4 kişi, motosiklet sürücüsünü darbedip, aracını rehin aldı...
  7. Voltaren

Kuzuyu kurda emanet etmek

Bir kaç gün önce Halkbank'tan telefonuma mesaj geldi; "Değerli müşterimiz kart başvurunuz onaylanmıştır" şeklinde. Dedim herhalde numara benzerliğinden vb. bir yanlışlık oldu, başkasına gidecek mesaj bana gönderildi - çünkü benim bir kart talebim olmamıştı. Sonra "Kartınız adresinize...
  8. Voltaren

Börü 1200cc. (Türk malı chopper motosiklet)

Tesadüf eseri facebook'ta dolanırken denk geldim, yapay zekânın açıklaması: BÖRÜ 1200cc, Tarhan Telli (TT Custom) tarafından tasarlanan, 2026 yılı Nisan ayında satışa sunulan, özgün tasarıma sahip, 1200cc motor gücünde, yerli üretim bir chopper motosiklet modelidir. Sınırlı sayıda üretilen ve...
  9. Voltaren

Genç doktor alevler arasında can verdi

Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2026 10:31 İzmir’in Menderes ilçesinde beton bariyerlere çarptıktan sonra alev alan otomobilde mahsur kalan 25 yaşındaki Beyza Nur Pürmüs hayatını kaybetti. Kaza, dün, saat 19.00 sıralarında İzmir-Aydın Otoyolu Havalimanı gişelerinde meydana geldi. Beyza Nur...
  10. Voltaren

Motosikletle akrobatik hareketler yaptı, 79 bin lira ceza yedi

İstanbul'da Beykoz'da, motosikletle akrobatik hareketler yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücüye 79 bin 258 lira ceza kesildi. Beykoz Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine trafikte motosikletiyle...
  11. Voltaren

Motosikletinin plakasını gizleyen sürücüye 770 bin TL ceza

Plakayı Bantladı, Rekor Cezayı Yedi: 770 Bin TL! 2 Ay Gizledi, Bedeli Ağır Oldu: Ehliyet Gitti, Motor Bağlandı Manisa’nın Yunusemre ilçesinde motosikletinin plakasını gizleyerek trafiğe çıkan bir sürücüye ağır yaptırımlar uygulandı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen...
  12. Voltaren

Su kaplumbağalarından anlayan?

Aşağıdaki minnoşları yaklaşık iki ay önce satın aldım. Pet-shop'çu arkadaş günde üç defa birer tane yem ver demişti. Ben de öyle yaptım, yaklaşık 1,5 ay kadar böyle gitti. Sonra bu minnoşlar doymaz oldular artık, günde üçer yem, şu an çıktı belki de on ikişer yeme... Pet-shop'çu arkadaşa...
  13. Voltaren

Depolama birimlerindeki dost kazığı...

Şimdi bilgisayarına bir hard-disk alıyorsun (ya da usb bellek, sd card, vs. hepsinde aynı). Benim verdiğim aşağıdaki örnekte cihaz, Western Digital Green 240 GB., bu örnekten gidelim. 240 GB. diye aldığın hard-disk'i bilgisayara takınca bir de bakıyorsun ki kapasite 223 GB. "N'oldu yahu bizim...
  14. Voltaren

Çantadan ceza ve trafikten men yiyen motorcu arkadaş

Az önce tesadüfen geldim facebook'ta bu paylaşıma. Bizim forumdaki çanta kullanan arkadaşları da belki ilgilendirebilir diye düşündüğümden paylaşıyorum. ----------------------------------
  15. Voltaren

Aradan geçeyim derken sarkan ipe takılan motorcu

"Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı severmiş" gibi bir şey olmuş bu maalesef.
  16. Voltaren

16 yaşındaki Defne Su Çelik'in hayatını kaybettiği kaza

25.02.2026 | 11:41 Kaza, dün öğle saatlerinde Mersin'in Erdemli ilçesindeki Alata Mahallesi Şenoğlu Caddesi'nde meydana geldi. S.U. (30) yönetimindeki 34 BLD 065 plakalı hafif ticari araç ile Defne Su Çelik'in kullandığı 33 BDA 916 plakalı motosiklet kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle...
  17. Voltaren

Yamaha RayZR (Scooter)

https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/scooters/urban-mobility/pdp/rayzr/#2025-LCG125-MDRM4 https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/fiyat-listesi/road/ ----------------------------------------------------------------------- Bugün yolda, kaldırımda gördüm bu scooter'ı ilk defa. "Yahu ne şirin bir şey...
  18. Voltaren

Batın Barlas Çeki'nin annesi, Zehra Kınık hakkındaki şikayetinden vazgeçti

Beykoz'da 9 Temmuz 2024 tarihinde eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın otomobiliyle Yavuz Selim Öztürk'ün kullandığı motosiklete çarpması sonucu motosiklette yolcu olarak bulunan Batın Barlas Çeki (17) hayatını kaybetmişti. 'Taksirle bir kişinin ölümüne ve birden fazla...
  19. Voltaren

Aracından inip motosikletliye silah çekti

Şehir eşkıyası trafikte dehşet saçtı! Yol verme kavgasında aracından inip motosikletliye silah çekti. Yayınlanma: 21 Şubat 2026 Cumartesi 20:38 İstanbul'un Ümraniye ilçesi, Gelibolu Caddesi'nde, saat 17:00 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, otomobil sürücüsü ile motosiklet sürücüsü...
  20. Voltaren

Motosikletle dünya turu yapan çift İran’da 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Motosiklet ile dünya turuna çıkan İngiliz çift İran’da “casusluk” suçlaması ile 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İngiliz Dışişleri Bakanı Yvette Cooper da bugün iki İngiliz vatandaşının mahkumiyetini kınayarak, bunu "tamamen rezalet ve tamamen haksız" olarak değerlendirdi. İngiliz...

Yeni mesajlar