Arama sonuçlarınız

1. burakrak

Subap sesi mi?

Merhaba arkadaşlar motoru 3 gün sonra çalıştırdığımda ses biraz farklı gibi geldi bana mı öyle geldi bilmiyorum subap sesine benzettim bilenler yardımcı olursa sevinirim. https://youtu.be/wBkcSwJZoik
  2. burakrak

Yeni Motorum

2015 Lifan x-plore 200m 11000 km'de
  3. burakrak

Motosiklet tavsiyesi (lifan)

Merhaba arkadaşlar bir süredir foruma giremiyordum iş değişikliği vs. zaman bulamadim. Bu arada antalyada yaşiyordum önceden, artik memlekete rize'ye döndüm. Motorumu da yaklaşik 1 ay önce falan satmiştim ve paranin bir kismini kullanmak zorunda kaldim. Böyle olunca istediğim motosiklet bir süre...
  4. burakrak

5000 tl'ye Grom (msx 125)

Arkadaşlar geçen gün motosikletimi sattım 500r almak için fakat şöyle bir hesap yaptım da bir süre parayı denkleştiremeyeceğiz gibi görünüyor. Dün satılık bir msx 125'e rastladım modelini sormayı unuttum 16000 km'de acil olduğu için fiyatı 5000 demiş internette bir baktım da o fiyata başka yok...
  5. burakrak

Makine yolcu...

Arkadaşlar CBR250 motorumu internete koymuştum bugün biri geldi 16000 tl'ye anlaştık 2017 model 6700 km'de çizik dahi yok fiyat nasıl sizce ? Valla motorla aramda resmen bağ varmış evladımı satıyormuş gibi oldum resmen.. ama 500r alacam diye km si fazla artmadan satiyim dedim gerçi bir süre...
  6. burakrak

CBR 250 Satıp R25 alınır mı?

2017 model cbr 250 yi satıp, 2016 model bir r25'e 1000-1500 arası bir fark ödeyip alsam ne kadar mantıklı veya mantıksız bir iş yapmış olurum. Çift silindir ve az titreşim, nispeten daha iyi bir ses, gidiş ve bela aramak :)
  7. burakrak

Gidon Alçaltma

Merhabalar herkes genelde gidon yükseltmekten bahseder ama ben tam tersini istiyorum CBR250'de gidon az da olsa yükseltilmiş şekilde duruyor ben de gidon o şekilde olmasını sevmiyorum hem görüntü açısından hoşuma gitmiyor hem de oturuş pozisyonunda daha yatık SS'ye yakın olmasını istiyorum acaba...
  8. burakrak

CBR 250R üretimi durdu mu???

Arkadaşlar hiçbir yerde 2018 model CBR 250R ile ilgili bir şey görmedim bilgisi olan var mı? sahibinden de bile 2017 model ilanlar var hep
  9. burakrak

Ucuz yollu İNTERCOM

Kışın uzun yol yapamıyoruz bari eksik ekipmanları tamamlayalım dedim. İnternette bir sürü çeşidi olan 250-300 tl bandındaki intercom'lardan hangisini önerirsiniz kullandığınız ve önerebileceğiniz var mı? KASK' MT REVENGE
  10. burakrak

CBR 250 R UZUN YOL 1300 km

Merhaba arkadaşlar CBR 250R ile Antalya'dan, Rize'ye gitme gibi bir planım var daha doğrusu gideceğim orası kesin ama nisan gibi, yalnız planda bir değişiklik olabilir ve ocak ayı içerisin de veya Şubat'ta gitmek gibi bir ihtimal de var. Yaklaşık 1300-1400 km arası bir yol yapıyor sadece gidiş...
  11. burakrak

Antalya'dan Selamlar

Antalya'dan herkese merhaba arkadaşlar. Antalya'da yaşıyorum 29 yaşındayım 2017 kırmızı CBR250R motosikletim var. İkinci motorum öncesinde de CBR125R vardı ve kısmetse bu seride devam etmek istiyorum. Çok eskiden beri motosiklete hep ilgi duymuşumdur ve takip etmişimdir fakat ne yazık ki...

Yeni mesajlar