Arama sonuçlarınız

1. M

CBR125R Marş Sorunu ve "Vurdurma"

Merhaba arkadaşlar. Malum bugün istanbulda hava buz gibiydi. Akşam 6 civarı çıkmam gerekiyodu motor ile. Vitesi boşa alıp marşa basıyım dedim, ben giyinene kadar azcık daha ısınsın diye. Boşa aldım. İlk önce garip bi şekilde marş verdi. Ama çalışmadı. Sonra dedim tam geçmedi heralde vites bi...
  2. M

İETT'nin Gülleri(!): Otobüs Şöförleri

Bu sabah saat 8.15-8.20 civarı başakşehir tarafında ilerliyorum. Okula yetişmem gerekiyo 9da dersim var. Neyse biraz hızlı gidiyorum yol bomboş sinek uçmuyo ve düz hızım da 80-90 civarı, cbr125r fabrika çıkışı lastiklerim var. ilerde yola bağlantı var benzinlikten hemen önce. O bağlantının tam...
  3. M

CBR125R 2013 Vites Sorunu

Meraba arkadaşlar Şimdi ben sürüyorum yine, nasıl giriş yapsam bilemedim :silent:, vitesi 4e attım tam gaz gidiyorum. tark bi zincir sesi geliyo sonra boşa geçiyo fakat boş ışığı yanmadan. bağırıyo öyle bırakıyorum accık gidiyo yine tark diyo vitese geçiyo. az önce 3-4 defa oldu. zincir yeni...
  4. M

Castrol Power 1 nereden temin edebilirim?

Yağı değiştirmem gerekiyor. Herkes bu yağı önerdi fakat hiç bi bp istasyonunda yok. Başakşehirde oturmam iyice imkansızlaştırıyo. Oto sanayide var mıdır dicem ama motor yağı sonuçta. İnternet sipariş edicem bu gidişle. Var mı bildiğiniz yer? Başka yağ da olur tavsiye ettiğiniz. Teşekkürler
  5. M

Motip Zincir Spreyi Aldım

Merhaba arkadaşlar, Malum yeniyiz, bilgisizliğimi mazur görün. 600kmde falan servis sprey sıktı. Ben de bi müdahale yapmadım. 1500km de şuan uzun zamandır bi şıkırtı geliyodu. Ben de bilgili bir arkadaşı aradım. Zincir spreyi almamı tavsiye etti. IPONE marka al dedi ama bulamadım çevremde. Anese...
  6. M

CBR125R yağ ekleme

Merhaba dostlar, aranıza yaklaşık 2 hafta önce CBR125R ile katıldım. 18 yaşındayım taze motorcuyum. İstanbuldayım. Bazı konularda da tavsiyeye ihtiyacım olabiliyor. 6-7 aya yakın süredir takip ediyorum forumu. Neyse sadede geliyim. Geçenlerde bir ramazan günü. Niyetliyim iftara 3-4 saat var...