Arama sonuçlarınız

1. sodurlu88

Motosiklet ve Video Trendleri

Nekipedia işi başlamadan önce videoları çeken kişi, otomobiller üzerine başka biriyle videolar hazırlıyordu. Tshirt falan satıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam. Konsept gayet güzeldi, otomobillerin yada ilgili sporların tarihçesinden bahsediyorlar hikayeler anlatıyorlardı. Kanalın ismini bile...
  2. sodurlu88

Video izlemekten sıkıldım demiyorum ki, trend olan içerikler sıkıcı, kalitesiz yada değersiz geliyor artık.
  3. sodurlu88

Yani sadece sosyal medyada önümüze gelen videolar olarak değerlendirmiyorum ben konuyu. Belli içerikleri izlemek istemiyorum artık. Önüme çıkmasın diye de engelliyorum kanalları hatta.
  4. sodurlu88

Evet, sohbet konumuz motosikletle ilgili belirli zamanlarda trend olan video içerikleri ve bunların yavaş yavaş sönmesi... Benim için mi böyle yoksa genel olarak benim gibi hissedenler de çoğunlukta mı merak ettim. AEA Barkın'ın rahmetli olmasından sonra youtube de bir sürü motosiklet tanıtım...
  5. sodurlu88

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

Efes Reserve bulamazsan da Tuborg AMber kesin bulursun. Lezzet olarak çok benzerler zaten.
  6. sodurlu88

Motosiklet önerisi olan var mı ?

Yerli üretim olanları görmedim ama Kymco scooter işinde Japonlardan İtalyanlardan geri kalmaz, hatta ileride bile olabilir.
  7. sodurlu88

Motosiklet önerisi olan var mı ?

Kymco Dink R150 alabilirsin, güncel bir scooter. En düşük model yılı 2023 ama bu motorlar 5 yıl garanti ile satıldı. Yani en kötü ihtimalle 2 yıl daha garantili olur alacağın motor.
  8. sodurlu88

Bmw F650GS vs Honda NC 750X

İki motosiklet içinde eğer km, temizlik, fiyat olarak aynı olduğunu düşünürsek, ben kesinlikle BMW'yi tavsiye ederim ve seçerim. F650GS Twin, adı 650 olsa da 800cc lik bloğu kullanıyor. Aynı yıllarda üretilen F800GS'in düşük donanımlısı olarak düşünebilirsin. BMW de çok az yakıt tüketir...
  9. sodurlu88

Küçük hacimli motosikletlerle tura çıkmak

Eşya hazırlama yükleme toplama depolama işinden ben biraz fazlaca bıkmışım heralde, o yüzden çanta işi beni çok mutlu etti. Ailecek kamplar için ben karavan yaptım :) Çantayı alıp çıkma, karavanı takıp çıkma şeklinde memnunum :) Ama motosikletin sağına soluna eşya bağlama işi çok tavsiye...
  10. sodurlu88

Özel ölçüye göre yaptırma imkanı olduğu için, ne sığdırmak istiyorsan ona göre dikilir.
  11. sodurlu88

Bendeki de 60-65 litre falan sanırım. Çadır, sandalye, mat, tulum, mutfak eşyaları vs hepsini koyuyorum yer bile kalıyor.
  12. sodurlu88

2 Kişi kamp eşyaları ile standart 3lü çanta yeterli gelmiyor. Ben bu yüzden soft çanta yaptırdım. Soft çanta içine tüm kamp eşyalarımı sığdırıp topcase yerine bağlayabiliyorum. Hem abuk subuk sarkan sarılmış eşya olmuyor, hem artçının konforu düşmüyor. Motosikletsiz de kampa gittiğim için kamp...
  13. sodurlu88

Otomotiv/Motosiklet Teknisyeni kimdir nasıl olunur?

Türkiye için Meslek Lisesinin motor bölümünden mezun olduğunda teknisyen olursun. Üniversitede 2 yıllık otomotiv teknoloji bölümünü bitirdiğinde tekniker olursun. Üniversitede 4 yıllık otomotiv mühendisliğini bitirdiğinde mühendis olursun. Yüksek lisans tamamlarsan yüksek mühendis olursun...
  14. sodurlu88

Hedef noktada yeni bir alışveriş merkezi açılmış diyeceksin :)
  15. sodurlu88

Bence siz küçük cc ile uzun turlar yapmak yerine uzun tur yapma hayali ile küçük cc motor alıp satmasını seviyorsunuz :) Yada uzun turdan kastınız ev ile bayiler arası.
  16. sodurlu88

Cem Yılmaz'ın içeri doğru sıçmak dediği gibi oldu :LOL:
  17. sodurlu88

Eee yeter bu kadar küçük cc övme seansı, birazda zorluklarını kötü yanlarını yazalım. Kendi deneyimlerime göre yazıyorum, ilave yapabilirsiniz. 1) Asfalt yollarda sürüyorsan kesinlikle trafik olacaktır. 60-70 mutlu mesut ilerlerken arkana mermer yüklemeye giden bir tır gelir. %90 o tır seni...
  18. sodurlu88

Motosiklet Garantisi hk.

Honda NC'nin bozulma ihtimali düşük, ama Türkiye de kazadan zarar görme, çalınma, otoparkta kamyon tarafından ezilme, üzerine kuyruklu yıldız düşme ihtimali bile daha yüksek. O yüzden 2 yıl garanti için para harcamaktansa kasko yaptırmak bence daha mantıklı.
  19. sodurlu88

Motosiklet Garantisi hk.

Ben arızaları öder demedim zaten. Hırsızlar arızalı motosiklet çalmaz diye bir şey de yok :)
  20. sodurlu88

Motosiklet Garantisi hk.

2 yıl içinde servise vereceğin extra paraya motosikletine kasko yaptır daha mantıklı olur.