Arama sonuçlarınız

1. sodurlu88

Motomax Alışveriş Deneyimi - Tüketici Hakem Heyeti Şikayeti

Tüketici hakem heyeti seni haklı bulacaktır, sana ödeyecekleri miktar çok olmasa da bu işlemler için ödeyecekleri miktar daha fazla olur. Mantıklı olanı yapmışsın.
  2. sodurlu88

Motor alırken mantık mı? duygu mu?

Neden motosiklet aldığına göre değişir. Motosiklet kimileri için bir ihtiyaç kimileri için bir hobi / tutku. Zevk için bineceksen duygularına göre hareket edersin. İhtiyaç için bineceksen mantığına göre hareket edersin. İki durumda varsa, ikisinin ortasını seçersin.
  3. sodurlu88

Toprak MotoGP'de başarılı olabilir mi?

Toprak alışır bir şekilde toparlar, seneye bildiği lastiklerle sürecek falan filan. Benim aklımı kurcalayan işin Yamaha tarafı. GP'nin en vasat motorunu kullanıyor Yamaha sürücüleri. Seneye 850cc ye düşünce motosiklet sorunsuz hale gelmeyecek ki.
  4. sodurlu88

Uzun yola çıkacak motosikletçi temel bakımı bilmeli mi?

Geç farketmişsin o zaman yada akü zaten gidici durumdaymış. Stator yandıktan sonra akü min 100-150 km götürmesi gerek CBF1000'de. Hatta yurt dışında birisi evinden uzak bir yerde stator yanınca çekici parası ödemek yerine gidip en ucuzundan bir araba aküsü alıp arka koltuğa bağlamıştı.
  5. sodurlu88

Aküden bir voltaj göstergesi takmanı tavsiye ederim. Benim de başıma geldi stator yanması CBF 1000 ile, orijinal elcik ısıtma uyarı vermeye başladı voltaj düşük diye. O şekilde fark ettim. Fark etmesem bende yolda kalabilirdim.
  6. sodurlu88

En Sorunsuz KTM modeli

Bajaj'ın modelleri ile ortak parçaları vardır ama birebir aynı diyemem.
  7. sodurlu88

En Sorunsuz KTM modeli

KTM'nin son çıkardığı 790 / 890 modellerinde eksantrik mili sorunu yaşayanlar var. Oda parçayı birden fazla yere ürettirip tek kaliteyi yakalayamamış olmasından kaynaklanıyor. Eskiden beri Avrupa'da ürettiği motor bloğu üzerine devam eden modellerinde herhangi bir sorunu yok. LC8 bloğu...
  8. sodurlu88

Kullanıcı kitapçığı diye bir şey var duydun mu hiç ? Orada yazıyor bilmesi gereken şeyler.
  9. sodurlu88

ABSli ve ABSsiz Motosikletlerde Akseuar ve Kamp Malzemeleri Tavsiyeleri

Kullandığın benzin ocağı nasıl birşey bilmiyorum ama yazdığın dezavantajların hiçbiri benim kullandığım benzinli ocak için geçerli değil.
  10. sodurlu88

Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

Ölenlere Allah rahmet eylesin, otomobil sürücüsün emniyet kemeri takılı değilse ciddi darbe almıştır. Hava yastığı bile tek başına ölümcül sonuçlar doğurabilir. Diğer türlü aklıma bir sebep gelmedi çünkü aracın kabin içinde bir hasar gözükmüyor.
  11. sodurlu88

Tepkisizliği zaten şok durumundan kaynaklanıyor. Burada paylaşılan videoyu izlemedim ama başka yerde izlediğim videoda, çekim yapan motorcu duruyor, motordan iniyor. Sonrasında montunun cırtlarını açıyor, kolunu düzeltiyor falan. Soğuk kanlı olan birinin de yapmayacağı şeyler yapıyor. Yaptığı...
  12. sodurlu88

Muhtemelen video kaydı olan ile kaza yapan tanışmıyorlar. Öyle bir kaza sonrasında video kaydı yapan motorcu şok halinde, ne yapması gerektiğini bilemediği için manasız şeyler yapıyor. (gayet normal)
  13. sodurlu88

Yolda bir sıkıntı yok, tırmanış yapanlar 2 şerit, inenler 1 şerit olarak devam ediyor. Motosikletli virajda açılmış karşıdan gelene çarpmış işte.
  14. sodurlu88

Hamakta uyumak ayrı bir yetenek bence. Birkaç kez denedim, konforlu gelmedi. Küçük kampetler var, hamaktan biraz daha fazla yer kaplıyordur, yüksek yada alçak olarak kullanılıyor. Onlar daha konforlu çadırsız uyumak istenirse.
  15. sodurlu88

Sis farı takmak yasak değil. Öyle birşey olsaydı sis farı tüm araçlar için yasak olurdu yada fabrika çıkışı sis farı olan araç olmazdı. Sis farı diye diğer sürücüleri rahatsız edecek bir ışık takarsan ceza yazılma ihtimali var. Polisin görevini kötüye kullanıp haksız yere ceza yazma ihtimali...
  16. sodurlu88

En küçük boy ocaklarda dengesiz oluyor, üzerine koyduğunuz şey devrilebiliyor. Ailecek kullanmak için aşağıdaki gibi olanlardan tavsiye ederim. Hem ortasında taş var (eski katalitik sobalar gibi), rüzgarda sönmüyor hem de büyük kap kacak için kullanması rahat.
  17. sodurlu88

Şuanda 450gr lık LPG kartuşu 300 lira civarında. (Ne kadar süre yanar bilmiyorum aynı miktar benzinden kısadır. Bitince kamp sırasında doldurmak yada yenisini almak mümkün değil) 400ml benzin 25 lira falan. (Yüksek rakımda, çok soğukta fark etmeden 3 saat aralıksız yanıyor. Bitince de motordan...
  18. sodurlu88

İlk mesajımda paylaştığım ve halen kullanmakta olduğum benzinli ocaktan son derece memnunum. Benzinliye geçtikten sonra LPGli ocağımı hiç kullanmadım. Bunun dışında belli bir kullanım sonrası memesi tıkanabiliyor, bunun için aparatı var zaten. Deliğe ince bir tel sokmak yeterli. Ocak benzini...

Yeni mesajlar