Arama sonuçlarınız

1. Birkannn

Kaza olayım

Karşı tarafın vurup vurmadığını hatırlamıyorsun kendin düştüysen bir şey çıkmaz. Dava açarsın şikayetçi olursun bilirkişi falan vs 1 2 yıl sürer zaten. Geçmiş olsun.
  2. Birkannn

Edirne’de Yaya Geçidindeki Feci Kaza Kamerada

Ben aynısını bu gün yaşadım dayı elleri arkaya bağlamış yavaş yavaş geçiyor tarlası gibi. Arabayla kornaya bastım kafayı döndürmedi bile. Artık büyükşehirler de insanlar da mantık aramıyorum. Farkındayım ki çoğu maymunlardan düşük IQ sahibi. Ne laf anlatılır ne ders verilir. Kaderimiz bu..
  3. Birkannn

Araba sürücüsü durmuş kırmızı da normal olarak sürekli arkasına bakıp kim geliyor demeyebilir. Herkes sürekli arkasına aynasına bakmıyor. Yayanın suçu günahı yok kendini bilmez birinin kırmızı yandığı halde salak gibi gideceğini takip edemez. Herkes insan yani yaşam savaşın da bir de her şeyi...
  4. Birkannn

Öndeki aracı dibinden takip eden tip!

hahahaha Ben de toplumsal mesaj veriyorum. Osman aga adamsın.
  5. Birkannn

Osman aga yakıştı mı sana ? Boşta olsa silahı isteyene uyuz oluyorum. Bizim insanı da anlamıyorum silahın nesine bakmak isterler. Vermedim diye 8senedir küs olduğum 3 akrabam var. Dediğin gibi doğuştan silah en tehlikelisi.
  6. Birkannn

Yeni gördüm bir üstte ki yazınla bunu. Yaya sağduyu olup bakmalı demişsin . :D O da kendince dalgın olup bakmadıysa ne olacak motorcu dangalağı gibi kurala uymayacak birinin geleceğini düşünmeden çıkmış olabilir. Bu alıntı da motoru durdurun bakalım nasıl durdurun demişsin. Kendi durduracak...
  7. Birkannn

Şu tip motorculara cinayete teşebbüsten vereceksin akıllanacaklar. Adalet olmayınca kural tanımıyor davarlar.
  8. Birkannn

Sadece yayaya üzüldüm. Böyle motorcuya bir şey olduğun da umurum da olmaz. Çarptığı bizim ailemizden biri de olabilirdi öyle bok gibi hızlı gidip millete zarar veriyorlar. Kural yok bir şey yok. Ceza da almaz gazlamaya devam 3 5 güne.
  9. Birkannn

Abi muhteşem cevap vallahi. Saygı yok büyük küçük bilmek yok. Herkes takmış beline silah cebine bıçak kavga etsen arkandan vurur. Bunlara dayak falan işlemez dediğin gibi önce aile eğitimi sonra okul yoksa bir baltaya sap olamazlar. Cezaevine girmeyi marifet sanan binlerce genç görüyorum...
  10. Birkannn

Aynen . Araba motosiklet kamyon fark etmez davarlar bile saygılıdır bunlardan :D Büfeye girerken genç bir kurye kardeşim koluma çarptı aynasını. Döndüm baktım bir kelime çıkmadı ağzımdan. İndi kaskı çıkardı ne kitlendin koluna ayna geldi diye aldı e vurmaya geliyor direkt küfür yok hakaret...
  11. Birkannn

Haftasonu keyfisi yapalım SSLi

Sabah sabah hiç gülesim yoktu :D Yüz yüze tanışmamış olsam da aklıma da ilk gelen kişiye güldüm galiba.:ROFLMAO: Kaan abi kusura bakma 1764570995 Adet fiyatı 28 . Bazen su alamıyoruz o paraya
  12. Birkannn

Köfte meze rakı yapılacak ortam işte. Gerçi bizim yaşlı abiler havuza giremez bu mevsimde. 112 falan uğraşmayalım hiç.
  13. Birkannn

Kim % kaç suçlu çıkar yardım..

Emniyet şeridindesin! Önde araçlar durmuş sen göremediğinden duramayıp emniyet şeridinden gidiyorsun. Motosiklet var diye serbest değil kanun da. Bak örnek dediğin videoda araçlar durmuş. Aracı barzo gibi kullanan dallamalara karşı kanunlar her zaman motorcudan yana değil. Emniyet şeridinden...
  14. Birkannn

Kamera çılgınlığı

Kaska RPG takmış ateşleyecek gibi. İlk defa gördüm değişik.
  15. Birkannn

9-5 Çalışıp Motosikletten Keyif Almayı Nasıl Başarıyorsunuz?

Her hafta gidip geliyorum neredeyse İzmir'e. En fazla gidiş dönüş 4 bin tutuyor Uçak bileti. Baya iyi geliyor bana ücreti. Köprüye yakıta para vermekten daha mantıklı. Yaz mevsimine doğru motosiklet bakacağım şuan araçla bir yere gitmek eziyet. Zaten İstanbul'da bir damla yağmur düştüğün de...
  16. Birkannn

9-5 Çalışıp Motosikletten Keyif Almayı Nasıl Başarıyorsunuz?

Doğma büyüme İstanbulluyum abi İstanbul dışına çıkınca ölüp cennete gitmiş gibiyim. İzmir tarafına çok uğruyorum bu aralar tamam orası da iş saatleri yoğun ama İstanbul farklı bir seviye oldu. İzmir ve Çanakkale tarafları ruhumu yeniliyor resmen. İstanbul'da gezilmiyor ki. Çünkü eziyet işten...
  17. Birkannn

Biraya o kadar para verilmez be. Rakı sofrası daha iyi olurdu. Afiyet olsun.
  18. Birkannn

Burası ve ya başka yerde yapılan yorumlar şahsi olur emniyet şeridine girmişsin hatalısın o da tabelaya uymamış hatalı haklı taraf pek yok yani (y)
  19. Birkannn

Dava olur bilirkişi raporlar ona göre hareket edersiniz. Görüntü olsa bile olduğu halde bilirkişilerin yanlış kararları da var . Emniyet şeridi ihlali var mahkeme falan uğraşman lazım haklı buluyorsan kendini.
  20. Birkannn

Tam oturmuş bende böyle oldum :ROFLMAO:

Yeni mesajlar