Arama sonuçlarınız

1. DPFTA

Bu tabelaya göre motosikletin hız sınırı kaçtır? (70 mi, 50 mi?)

Yeni ceza yedim, Kamyon ile aynı. Hayatta kalabilirsen itiraz edersin istersen. Yerleşim yeri içinde ve dışında diye ikiye ayrılıyor, İçinde olunca ceza kademesi 6-10 km/s'ten başlar; Yerleşim yeri dışında 11-15 km/s aşma skalasından yiyorsun. Yerleşim yeri dışında 11-15 km/s için 2000 Türkişh...
  2. DPFTA

İlginç Bilgiler - Tiye Almak Deyimi Nereden Gelir?

Bunu bize zamanında Gemi Manevrası hocamız anlatmıştı. Kıçtaki topların da kullanılmasına müsade etmesi ile alakalı bir durum, ateş gücünüz %40-50'lerden %80'lere ulaşıyor, hedefe tüm imkanlarını yöneltebiliyorsunuz. Bu da küçük düşürücü bir yenilgi olarak algılanmış, ki biraz da öyle...
  3. DPFTA

Verimli topcase şekli

GP'nin 57'liği var bende, öncelikle bazı malzeme hataları var onu bi kabul etmelisin. Üst kapağın sızdırmazlığı sıkıntılı, ben pimapenciden conta şerit alıp evde tekrar izolasyon yaptım, kutuyu üstlerden falan silikonladım. Anca kesebildim ki hala arada dibi ıslanıyor, yürüyor yani bir yerden...
  4. DPFTA

Tank Pad nasıl sökülür?

Kullandığım bir ürün. Motosiklet üzerinde değil ama bali ile yapıştırdığım bir PVC'yi bile çıkarttı, kesinlikle tavsiye ederim. Selsil Etiket Sökücü. https://www.trendyol.com/selsil/etiket-sokucu-200ml-p-40514024
  5. DPFTA

1000tlye mont varmıı

Ruslarda kedi çağırma sesi "ks ks ks ks" şeklindedir bu arada. Bizdeki "ps ps" çağırmasına denk geliyor. Hani bu bilgiyi veriyorum, bir gün Adnan Hoca'nın Rus kedicikleri de gelebilir, hazırlıklı ol diye yani. 😈:ROFLMAO: ksksksksks.
  6. DPFTA

1000tlye mont varmıı

peki kudur kskskskksksks
  7. DPFTA

1000tlye mont varmıı

Utku boşver kardeşim, gel CBF öv, Africa Twin öv ama şu rollenmeleri bırak kenara. Olmuyor da, birşeyi yarım yaparsın böyle eksik, nahoş durur ya. Öyle birşeysin şu anda yani. Boşver.
  8. DPFTA

Motosiklet Egzoz Cezaları Arttı. Orijinal Egzoza Ceza Yazılır mı?

Arkadaşlar, Türkiye'nin en büyük motosiklet forumu olarak burada araştırmalarımı açıklamak istiyorum. 1- Evet, sonradan motosikletinize egzoz değişikliği yapabiliyorsunuz. 2- Evet, istediğiniz üreticinin "yalnızca" sertifikalı ve onaylı egzozlarını kullanabiliyorsunuz. (şehirden bahsediyorum...
  9. DPFTA

GS Kullanıcıları neden sürekli güneş gözlüğü takıyorlar?

Aradığım yorum kesinlikle buydu. 😂 😂 GS sahibi olan arkadaşlarım var, toplandığımızda goygoyunu çok yapıyoruz bu tip meselelerin, hepsi de okulumdan veya önceden çalıştığım meslektaşlarım bu arada. Biraz imaj ve prestij meselesi var, bu biraz itibar meselesi yani. Dışarıya verilen görüntü...
  10. DPFTA

Scooter motor kendi kendine gidiyor

@Motoseverrr Aha, tam senlik konu valla. :)
  11. DPFTA

Ehliyet kurs fiyat

Sevgili genç kardeşim, arayıp sorsana !?. Ara, de ki "ben şuyum, şuradan arıyorum; Böyle böyle birşey istiyorum, süreç nasıl işleyecek, ne kadar sürecek, ne kadarı size ne kadarı devlete yatırılacak lütfen bilgi verir misiniz" diye... Hatta pazarlık et, "şu şu adam da sizden aldı, o sebeple...
  12. DPFTA

Hint malı motorlar ne kadar güvenilir?

İzlemeye dayanamadım video'yu. Arkadaşa da tek yorumum var; "Şeytan dönmüş sitem etmiş, demiş, Madem Of'lu varidi da beni niye yarattun?" .. Fıkra bu kadar. Yalan yanlış sallamaca bir video. Konu etmeye bile gerek yok.
  13. DPFTA

Ra200 iyimi

Eskiden erkek mahlasla gelip Japon motoru alıp gelir yazardı, şimdi Hintli motora hanım hanımcık profiliyle yazıyor... :D Malum sitede kategori de değiştirmiştir.. 🙃😉 Neyse, "Yoksay"'ıldı bu profili de. Sledushi, moi Bratan ! :D
  14. DPFTA

Ra200 iyimi

Adam Troll arkadaşlar. Hayırlı işler Harun abi.
  15. DPFTA

Dünya turu

Arabayla Türkiye'yi 2 kere dolanmış, motosikletle 1 kere geze toza turlamış, mesleğim itibariyle birçok dünya liman şehirlerini ziyaret etmiş birisi olarak diyebilirim ki, vasıtadan ziyade yetersiz ve/veya kalitesiz ekipman herşeyi belirler. Tamam, zamanında almışsınız ve elinizde mevcut ama...
  16. DPFTA

Artık japon commuter efsanesi bitti mi?

YBR'lerin devri bitti artık ya. Genel olarak trafikteki taşıtlar, hız limitleri arttı ve hızlandı. O motorlarda ince ve hafif olduğunda çok hızlanması emniyetsiz olacaktır. Peki eldeki diğer seçenekler neler olurdu derseniz de bu sefer ekonomik ve konforlu ulaşım için Scooter kullanmak daha...
  17. DPFTA

Yağa benzin karışıyor

Blok yada gömlekte bir çatlama olabilir. Zaten benzin-yağ karışıyorsa motosikletin harareti de artar, yağ özelliğini de kaybeder. En acil vakitte servisine götür. Muhtemelen sağlam bir rektefiye görecek motor.
  18. DPFTA

Alemin kralı Yamaha

Birebir aynı abi, seleyi kaldırıyorum tüm plastikler tertemiz, hortumlar bile parlıyor arkadaki evaporatör, ABS klemensleri paslı paslı sırıtıyor... Sanırsın her gün deniz suyu püskürtüp kapatmışım gibi..
  19. DPFTA

En Sevdiğiniz Vites Hangisi?

Garip bir konuya, garip bir cevap vereyim. Mercedes Benz Sprinter 208d / 1998 model. Motosiklet için tork ve ani ivmelenmeyi hissettiğim her vitesi severim.
  20. DPFTA

Alemin kralı Yamaha

Hayırlı olsun abi :D Bu arada mesajın %70 içeriği V-Strom'la alakalı yine.. 😂 😂 **Fun Fact bi bilgi vereyim, V-Strom'un aynaları, hava kanalları, sigorta muhafazaları ve yaylı çelik hortum klemenslerini Mitsubishi ve Toyota gibi üreticiler tarafından yapılmıştır. Üzerlerinde de marka...

Yeni mesajlar