Arama sonuçlarınız

1. tommygun

istanbul avrupa akşam-gece gazlama arkadaşı

Kardeşim, gece gazlaması için aklı başında, yaşıt arıyorsun. Aklı başında adamın gece gazlamasıyla ne işi olur?
  2. tommygun

Herkese iyi bayramlar.

İyi bayramlar dilerim. Tatil süresi boyunca sürüş yapacak olanlar dikkat etsin.
  3. tommygun

Ayvalık - Cunda - Dikili Civarında Ufak Bir Gezi.

Köfte hakkındaki yorumlarını bekliyoruz. Mekan neresi?
  4. tommygun

19 mayis 2026 trakya seferim

Çok keyifli bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. Vakti zamanında Kıyıköy'de tepelik bir yerde balık yemiştim, garson arkadaşın muhabbeti de süperdi. Gitsem neresi olduğunu hatırlarım.
  5. tommygun

Db killer (susturucu) ile ceza yer miyiz

Öpücüğü ne kadar sevdiğine bağlı olarak bu durum değişir. Öpücüğü çok seviyorsan, müptelası olmuşsan, öpücüksüz duramıyorsan elbet polis de gelip seni öpecektir.
  6. tommygun

R25 Yağ Kaçağı Sorunu Çözülmüyor – Conta ve Üst Kapak Değişti

Conta değişimi sırasında eski contadan milim parça kalmışsa yeni conta takılsa bile yağ kaçağı, terleme yapabilir. Bir diğer husus da eğer saplamalar uygun torkla sıkılmamış ve gevşek bırakılmışsa kaçak yapar, çok sıkı sıkılmışsa contayı ezeceği için yine terleme yapacaktır.
  7. tommygun

Ellerimi bıraktığımda motor sağa çekiyor

Geçmiş olsun, amortisör düzgün yapılmış olabilir ama mesnet yamuk olabilir.
  8. tommygun

regal raptor daytona&classic 125 istiyorum alınır mı

Bildiğim kadarıyla Regallerin çoğunda şanzıman problemi var. Öğrenci halinizle yürütemeyebilirsiniz. Şekil şemal cacık ama sizin için en sorunsuz, işletme giderleri öğrenciye en uygun motor Cb 125F şu an.
  9. tommygun

Stop çakar takmak istiyorum

Stoptaki çakarlar arkanızdaki aracın sürücüsüne yanlış mesaj verebilir. @Memcoş48 kardeşimle yaptığımız bir gezi öncesi Tiger'a çakar takmış, ben de ya bilmiyorum ya da söyledi de unutmuşum. Sonrasında dümdüz boş yolda sürekli frene basıyormuş gibi geldi bana, ben de haliyle önde benim henüz...
  10. tommygun

Hakkını verdim vol2

Helal aslan kardeşime
  11. tommygun

250sr yetkili serviste yaşadığım komik an

Sen sürmene bak, takılma böyle şeylere. Kawasaki yetkili servisinde zamanında ustanın teki benim eski Er6F için "Abi koskoca Kawa nasıl bu motoru yapmış hayrettir yaa?" demişti :)
  12. tommygun

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

Yaw neden yapamayasın? Sen de yaparsın ama ne diyeyim bir üşendin, bir soğudun eski motorundan, bir tembelliğin tuttu. Neyse en azından yeni motorunla senden bol bol gezi paylaşımları bekliyoruz. Milleti birbirine düşürmeye çalışan anket ya da "siz olsaydınız ne yapardınız?" gibi tuzaklara atlama
  13. tommygun

Öyle düşünme, ne kadar güzel ki dünyanın en boktan motorlarından biriyle Norveç'e gitmeyi motor ve artçı tecrübesi olmayan yengemizi ikna edebilmiş. Başına da kabus gibi işler geldi, korktu, üzüldü ama bunun da üstesinden geldi.
  14. tommygun

Bunak dediğin adam sen Sakarya'dan Bursa'ya gitmeye erinirken Nordkapp'a gitti yengeyle
  15. tommygun

Abi çocukta sıkıntılı bir sürü şey var, yakından görsem kapıcı tepiği atacağım onun suratına ama bu konuda haklılık payı olduğu yerler var. Devletin memuru bence de devleti temsil eder, bu nedenle daha özenli olmalı 1779467943 Len sen de baban yaşında adama saygılı ol.
  16. tommygun

Burada kavramları birbirimize sabaha kadar anlatsak da arada kuşak farkı olduğu sürece anlaşamayız. İsmet Abi sizin ve bizim nesil farklı bir Türkiye'de büyüdü, yeni nesil Akp Türkiyesinde daha farklı bir ülkede büyüdü. Polisten ömrüm boyu hak ettiğimden fazla zerre olumsuz bir davranış...
  17. tommygun

Mayıs ayı fiyatları dahilinde pantolon önerisi

İzmir'i boşver, atla trene Hasanpaşa'da in, oralara bak. Bu işlerin merkezi İstanbul'da
  18. tommygun

Mayıs ayı fiyatları dahilinde pantolon önerisi

Vecton'dan 2 pantolon aldım, ikisinde de soyunma kabininde giyip de "tamam, alıyorum" desem bile aldırtmadılar. Beni striptizci gibi sandalyeye ters oturttular ve oturuş pozisyonunda dizlerim kırıkken korumaların yerine baktılar, hatta ayarlama yaptılar.
  19. tommygun

"... henüz düşmemiş motorcu vardır." sözü hangi durumlarda geçerli?

İlk motosikletimi satın almadan önceki aldığım Yamaha, Honda GS1 ve ehliyet kursu eğitimlerinde sekiz çizmekten kukalar arası slaloma, frenden yokuşta kalkışa hiç düşmedim. Ardından ilk motorumu alır almaz da gayet temkinli sürmeye başladım. Kendi kendime "ben artık oldum, doğal yeteneğim var...
  20. tommygun

Bir Eldivenin Nesi Var İki Eldivenin Sesi Var

Len ahtapot yapmışsın beni 😀

Yeni mesajlar