Arama sonuçlarınız

1. manifest

Bu yaz ne zaman gelecek?

Kaç aydır yağmur yağış bıktım artık. Şu yaz gelse de biraz kendime gelsem, şöyle bi dağlara kırlara gitsem,kamp yapsam, kafamı dinlesem,kendime gelsem. Yoruldum Valla yoruldum. Aslında konu açmak adetim değildir. Maalesef ülke idi gündem idi o idi bu idi daraldim ya. I
  2. manifest

Kolay Kolay uzamayan zincir var mi?

Daha yeni aldim 520lik 114 bakla Ön dişli ve arka dişli 150eur Gecen sene 112 idi
  3. manifest

Ehliyetsiz Motosiklet Sürücüsünü Ağır Darp Eden Trafik Polisleri..

Tutuklar adalete teslim eder, polis vatandaşı darp edemez. Öyle bir yetkisi yok.
  4. manifest

bıçkı yağı(motorlu testere zincir yağı)

Ayçiçek yağı kullanıyorlar Avrupa da
  5. manifest

Honda Kazık Onda diyebilir miyiz?

Pos3: bagalari tutan parca Pos4: kayışı döndüren yuvarlak disk (ic taraf) kasnak Pos5: bagalar (hafif olan tip) Pos6: kayisin üzerinde döndügü iki kasnağın ortasindaki ortasi delik mil Pos7: kayışı döndüren yuvarlak disk (dış taraf) kasnak
  6. manifest

Honda Kazık Onda diyebilir miyiz?

Garanti süresi boyunca mecburen gittim hondaya. Garanti bittiğinden bu yana fren balatası değişimidir, yağdır,filtredir hepsini kendim yapıyorum.
  7. manifest

klavuz çekme ve sarzlı matkap tavsiyesine ihtiyacım var.

Milwaukee m12-fpd2 al ömür boyu tepe tepe kullan.
  8. manifest

Ben Tibet,

Niye 125cc? Alma 125lik, beni dinle 250cc den asagi alma
  9. manifest

Sürücü kurslarındaki rezillik

Hocam motosiklet ehliyeti için sözel derslere katılma mecburiyeti var. Ayrıca pratik sürüş saatleri için minimum sürüş saati mecburiyeti de var. Dediğiniz gibi sürücü kursu hocası tamam sen artık hazirsin diyene kadar sürüş dersi almak en doğru olanı. Ve ehliyet ücretleri aşırı pahalı. Ben...
  10. manifest

Bazen yapabileceğin bir şey olmaz

Bende aynı senin gibi eşimle beraber İstanbuldan ankaraya giderken tuzla civarında yolsa koyun sürüsünün icine daldim. Bi acı frenle sağa çekip durdum. Aşağı indim hemen.saga sola baktım, ne koyunlar var ne de kuzular. Arabaya tekrardan bilince eşim sordu noluyo diye. Dedim midem birden bulandı...
  11. manifest

Motosikleti bırakmak kararı

Bizde bi arkadaş var Honda panteonu var. Kışın ortasında bile kar çamur yağmur işe onunla gelir gider. Yaşı yaklaşık 60 Hastalık bu hastalık der durur. 1740077800 Benim motör 3 aydır garajda yatıyor. Hava düzelsin diye bekliyorum. Şöyle 15 derece falan olsa hemen binicem. Vicdansız 6 derecenin...
  12. manifest

ABS Konusundaki Fikir ayrılıkları

Benim bir pcx im vardı. 2013 model abs yoktu. Bir gün otobanda sürüyorum. Yolda inşaat başladı. 3 şeritli yol ve ben en soldayim. Rezilin biri bi orta seride bi sol seride geçiyor önümde.tam hizlaniyorum önüme atlıyor. Devirim düşüyor sağa atlıyor. Neyse bu yine sağa gecti bende kafamı cevirip...
  13. manifest

24 Ocak 2025 Cuma günü Almanya Köln'de Louis motosiklet mağazasında Killingroad ile tesadüfen karşılaşmamız.

Biliyorum orayı köln pesch'de.merkezde sadece Ehrenfeld'de polo motosiklet dükkanı var. Louis biraz dışarıda kalıyor. sen gel ayarlariz sana bi 125lik :) Koblenz degilde bence mosel nehrinin geçtiği Cochem sehrini düşünmeni tavsiye ederim.
  14. manifest

24 Ocak 2025 Cuma günü Almanya Köln'de Louis motosiklet mağazasında Killingroad ile tesadüfen karşılaşmamız.

Haberim olsaydı bende gelirdim louis'e. Bana sadece 20km uzaklıkta. Ordanda belki polo'ya olmadi fc moto'ya gecerdik.olmadi Rhein kenarinda birşeyler icerdik. Kısmet işte.
  15. manifest

Fren balataları Hk. Kazık mı yiyorum?

Her balata her diske uyum saglamiyor. Ben hondaya textar balata taktim bi süre sonra ötmeye başladı. Gittim orijinal taktım yine.ses kesildi
  16. manifest

Yurt Dışında ALışveriş Hakkında Yardım Gerekli

Alacağın site İsveç'te verecegin adres almanya. Ben olsam Almanya'daki bir siteden almaya bakardım öncelikle. Postada bir problem olursa ugrastirir seni
  17. manifest

motosiklet kiralama

arkadaşlar Piriştina yada prizrende motosiklet kiralayabilecegim bildiğiniz bir yer var mı? özel şahısta olabilir. teşekkürler
  18. manifest

bu nasil olabilir?

adam 0km motor almis daha 200km gitmeden motor kitlemis ve firma kullanici hatasi demis. firmanin bütün masrafi aliciya yüklemesi olacak is degil. kolaymi aliniyor bir motor? https://youtu.be/Amhlk3_cdWw