Arama sonuçlarınız

1. H

16 yaşındaki Defne Su Çelik'in hayatını kaybettiği kaza

Tabi ki yazık olmuş. Gencecik kız. ama şehir içinde o hızla motosiklet kullanmak, yol ayrımına bu kadar pervasızca girmek. Haklı haksız arayacaksak haksız çok belli. Ama içi acıdığı için diyesi gelmiyor insanın.
  2. H

Yaş itibariyle Maxi Scooter a geçiş yapanlar...

Kazasız belasız kullanın. Şeytan diyor sen de ver arabayı forza 750 al hayatını yaşa. Ama hayatımız sadece bize ait değil. Hayaller bekleyecek daha..
  3. H

Drift L Rolanti sorunu

Kimsenin cevap vermemesi hoş olmamış. Ben cevap vereyim. Tamirciye götür kardeşim. Aslında burada bir sürü tamirci arkadaş var da senin soru dikkatlerinden kaçmış. Kimse görememiş yani. Gören olsa mutlaka cevaplardı.
  4. H

Öndeki aracı dibinden takip eden tip!

Biri bana aynısını yokuşta yaptı. Debriyaja bastım ayağımı frenden çektim, 15-20 santim saldım arabayı. Adam acı acı korna çaldı. Bir daha da girmedi dibime. Takip mesafesini geçtik ama en az 1 metre (hadi olmadı 75 cm) bırakın be kardeşim. En azından motosikletlilerin geçeceği kadar boşluk her...
  5. H

Çinli motorun garantisini bozmak daha mı mantıklı?

Bu cevap bile Çinli motorları anlatmaya yetiyor. Vayy beee
  6. H

Çinli motorun garantisini bozmak daha mı mantıklı?

Bir Çinli motorum vardı. Şimdi de var ama artık kullanmıyorum. Köşede bekliyor. İlk 1,5 yıl boyunca tüm bakımlarını serviste yaptırdım. Yağ değişimi yapıyorlar 1500 liramı alıyorlardı. Hem de her 2000'de bir. Garantisi bozulmasın diye göz yumdum. Onlar da beni yoldukça yoldular. Sonunda...
  7. H

Motosikletini Göster !

Evet. Belli ki motor da çalıntı. Yoksa motoru bırakıp kaçmazlardı.
  8. H

Motosikletini Göster !

Kazalar olur elbet ama ben buna kaza demem.
  9. H

Kış geldi, motorlar yattı mı?

Bir ara ılık bir sonbahar sabahı işe motorla gitmiştim. Pantolon ve gömlekle. Çıkış saatinde bir sağanak ve fırtına vardı ki sorma. Kendi kendime dedim ki, ulan sen özgürlüğe alıştın artık. Toplu ulaşımda sıcak ve kuru gitmektense, motorunun üstünde ıslak ve titreyerek git daha iyi. Öyle de...
  10. H

Japonlar için tehlike çanı çalıyor Voge RR500S 4 Silindir

500 bini göreceğin motora binmektense 50 bin sonrası ne olacağı meçhul motorlara para vermek aptallık. Sakıp Sabancı'nın da dediği gibi: "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim." Nokta
  11. H

90.000 km. kullanıcı yorumu

Güzel video olmuş. Çok faydalı
  12. H

E5 İçin Tavsiye

Aynen. Hiç de kaba bir motor değil. Çok şık. Her delikten geçebilen güzel bir motor. Benimki biraz eskidiği için güçten hafif güçten düşmüş. Yeni model bir forzadan şaşma bence
  13. H

Yetersiz Ehliyet ile sorun yaşanır mı?

Aşırı ehliyet 😂 Bin yıl düşünsem aklıma gelmezdi. 1762424094 İroniyi anladık ama içler acısı gerçekten. Burası kaliteli motorcuların görüş teatisinde bulunduğu yer olsa sadece ne güzel olurdu.
  14. H

Tebrik ediyorum admin. İyi ki de silmişsin. Ama bizim tepki göstermek için yazdığımız yorumları da silmişsin. Gerçi o da olur. Böylece hiç yaşanmamış gibi olur. İyi yapmışsın. tekrar tebrikler...
  15. H

Merak ettim. Bu durumda artçı olarak A ehliyetli birini alırsa ne olur. İçler dışlar çarpımı falan mı yapılıyor bu durumda :)
  16. H

Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı

Çinliler düzgün bir yetkili servis ağı kursunlar, fiyat performans tartışmalarını daha sonra yaparız. Bir motor çıkarıyorlar bir kaç sene sonra üretimini durdurup başka bir macera başlatıyorlar. Aldığın motorla sap gibi ortada kalıyorsun. Mesela sadece rüzgarlığın tek bir düğmeyle yukarı aşağı...
  17. H

Yani şimdi ben GS 1250 kazalarını toplayıp art arda dizsem, sonra usta bir motorcunun CBF 150 ile yolda akrobatik hareketler yaparak gittiğini göstersem, bu durumda BMW'den daha iyi olduğunu iddia edebilecek miyim? Akıl var mantık var? Aklımızla dalga geçer gibi bir video yapmışlar...
  18. H

Bu video şaka mı? İlk okul öğrencilerinin bile kanmayacağı saçma sapan bir PR çalışması.
  19. H

İlk motorlarım tabi ki çinliydi. Alışma döneminde fiyat performansın öne çıkması doğal. İlk motorum 100'lük yarı otomatik mondial cub, sonra drift L, sonra tekrar manuel mondial (170'likti sanırım), Sonra 125 PCX (çok eskiydi tabi), sonra sıfır fiyatı ve cüssesi çok hoşuma gittiği için Arome...
  20. H

Forza Çinli mi yav. Ev zencisi değil, bildiğin marabayım. Ağalardan da nefret ediyorum. Ama sanki sen ağalara çalışıyormuşsun gibi bir his var bende.