Arama sonuçlarınız

1. fancydriver

Shell yakıt kullanma

Shell'den aldığım dizelle, filtrem daha geç değişim istemeye başladı ve uzun dönem kullanım oranlarım 100 km'de 0.5 lt düştü. Motorum varken de hep Shell'den alıyorum ki ilk fitesli motorum da Bajaj'dı bi sorun yaşamamıştım. Benzin al shell'den, akıl al kelden. ;)
  2. fancydriver

İlk defa düştüm - Ekipmansız bakkala bile gitmeyin

Lastikleri de ivedilikle değiştirin. Çok geçmiş olsun, kazadan beladan uzak sürüşleriniz olsun.
  3. fancydriver

Honda, Elektrikli Motosiklet Çağını WN7 ile Başlatıyor

Yan çanta yerine batarya takıp menzil uzattığımız varyasyonları olursa hemen alırım ben de. Şöyle 600 km limitli çok güzel olurdu valla.
  4. fancydriver

Trk702 vs Trk502 vs Ktm390 vs CfMt450

Trk702 kullananlar parça yokluğundan bahsediyordu, fakat kullanmadığım için bilmiyorum. 502 güzel motordu, boy desen var, güç desen var ama çinli işte. KTM 390 diyeceğim istemeyerek. Sıfırı şişirilmiş fiyatlara satılıyor. Büyük bir kampanya vs olmadan almazdım ben.
  5. fancydriver

Motora hangi yağı koydurayım?

Yağ konusuna bu kadar takmayın. Motul çok çok iyi bir yağ. Motorun sağlıklı çalışması ve çalışmasını sürdürmesi için hayli hayli yeterli yağlar üretiyorlar. Bence bu konuyu takıntı yapıp kendinizi üzmeyin. Keyifle kullanın motorunuzu.
  6. fancydriver

HDİ Sigorta Pişmanlıktır - Yaşattıkları Süreç Hak.

Geçmiş olsun kardeş. Yakınından geçmeyelim bu sigortanın. Sana olan bize de olabilir. Umarım çözüme kavuşursun.
  7. fancydriver

TR'de Modifiyenin Yasak Olmasının Rasyonel Sebebi Nedir ?

Modifiyeden kasıt nedir? Şöyle ucube şeyler mi? Modifiye bir de kültür işidir. Adamların modifiye şu: Bizim modifiye şu: He bir de şu CG'cileri durdurup dövmek istiyorum, bebeği var, yaşlısı var tüfek gibi patlatıyor egzosu gecenin bir vakti şeref yoksunu adiler.
  8. fancydriver

Motorsiklet Tamircierinin Yüksek fiyat çekmesi

Tabak başı 10 lirayı geçmeyecek Mercimek çorbasına ortalama yerler bile 100 lira istiyor. Ustalar da bulmuş, kaçırır mı, tabi tükürüksüz girecek.
  9. fancydriver

Volta Vsx Kask Önerisi

Motorun yavaş gitmesi bir anlam ifade etmiyor. 20 ile giderken bile kafa darbe alırsa sonuçları kötü olabiliyor Allah korusun. Alabildiğiniz en iyi kaskı almaya çalışın. Hani elektrikliye biniyoruz diye bisiklet kaskı dahi alanlar var, söz meclisten dışarı elbette ama 40-50-60 bunlar çok...
  10. fancydriver

İkinci el piyasası

Senin hikayeyi az çok biliyorum abi, ilanı attığın zamanı da hatırlıyorum. Çok saçma bir piyasa var. Bir yanda KKM saçmalığı, diğer yandan yüksek faizler derken millet 50 bin harcamak dahi istemiyor. Bir de sigortasına, vergisine zam üstüne zam, elde tuttuğun her an zarar yazıyor. Saçma bir...
  11. fancydriver

2.el temiz MT-25 hayal ürünü mü?

İnsanın kanını kaynatan motorlardan, bu tarz motorlarda temizini bulmak, derede altın bulmaktan daha zor bence. Gene de nasip, umarım çıkar karşınıza temizinden. :)
  12. fancydriver

İkinci el piyasası

Senin motoru en sonunda ben alacağım galiba abi. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO: Şu anda kenarda param olsa, borçlar azıcık hafiflese çökerim hemen senin motora. :)
  13. fancydriver

Yeni Motorum Honda CB750 Hornet

Kazadan beladan uzak, güzel sürüşler dilerim. Hayırlı uğurlu ola. :)
  14. fancydriver

Motor sürerken göz yaşarması

Motordan çok zevk aldığın için de oluyor olabilir. Bana oluyor bazen. :D
  15. fancydriver

Orta Sınıf Motosiklet Tavsiyesi

Sadece yol sürülecekse V Strom falan boş ver, Tracer 7 al geç. Müthiş bir motor. Blok zaten güzel, sürüş dinamikleri de şahane. Motorun görüntüsü de yakıyor zaten.
  16. fancydriver

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

Amaan abi kim ne derse desin işte, isteyen istediğine binsin. Ama ben yollarda götlü göbekli ss binen abi görünce keyifleniyorum. Hayabusa binen bir abi gördüm geçen sene, şiir gibi sürüyordu, hanım durdurmasa ss alcaktım gidip. :D Allah gönlümüze göre versin abi, ben çok öyle aman piyasa...
  17. fancydriver

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

Aslında anlaşılabilir bir durum. İnsan bir yaştan sonra dağ tepe gezmek, keçi gibi olmak, kamp yapmak istiyor. 20'li yaşlarda yoktu bende, şimdi var misal. Gönlüm deli gibi SS makine istiyorken, aklım ve dolayısıyla duygularım ADV ya da Sport Touring makineye kayıyor. Eskiden şuraya buraya...
  18. fancydriver

ABS'siz motorda sürekli ön teker kitliyor

Tommy abimizin dediği gibi çok sert frenliyorsun. Youtube'da frenleme nasıl yapılır araştırabilirsin. Daha da güzeli sürüş eğitim almak. Beyaz yakalı Türklerin, süt ve muhallebi çocuklarının önerdiği bir şeymiş gibi geliyor ama motor ve ekipmana verilen önem kadar önemli hale geldi bence...
  19. fancydriver

Motosikletlilerin, kendi güvenlikleri için hız sınırını aşmaları etik midir?

Şu an Megane 4 1.5 Dci var bende de, bundan önce de 1.3 Tce vardı. Yolu güvenli bulduğum anlarda 1.3 Tce ile 200 altına düşmeden sürdüm, özellikle Sivrihisar tarafından Eskişehir'e gelirken. Merak edip denemek için basmıştım sonra basmadım. Kesinlikle bu hızların aracı değil. 1.5 Dci de sizin...
  20. fancydriver

Motosiklet sahip olmamız mümkünmüş (Birevim)

Deli gibi para basıyorlar, şu an bırakıp gitseler, yani bir saadet zinciri olsa, adamlar zararlı çıkarlar. Ben önceden bankada çalışıyordum, o aralar mesafeliydim. Sonra memuriyet oldu, girdiğim yerde(hastane) baktım işçisinden memuruna, baya kişi Fuzul ve Katılım Evim'den araç ve ev almış...

Yeni mesajlar