Arama sonuçlarınız

1. A

Motor Isınma Süresi Hakkında Video Yorumunuz

Motorcu Muhabbetinin videosundaki bilgiler hakkında yorumunuz nedir? Ben kendi motorumda sıcaklık göstergesi low'dan 41C'ye geçene kadar bekliyordum. Söz konusu şey doğru ise bu saatten sonra boş boş beklememe gerek kalmaz. İşi gerçekten bilenlerin bilgisinden yararlanmak isterim.
  2. A

Motorcu Tayfanın Rüzgarla Olan İmtihanı

Bu konu başlıkla yazının ne alakası var diyeceksiniz. Fakat bizim güruhun beynine rüzgar fazla çarpmış olacak ki her geçen gün daha saçma sapan davranıyorlar. Demin başıma gelen bir olayı aktarmak istiyorum. Malum benim motosikleti epeydir sürmüyorum ve aküsü bitti. Silivri'ye gidip geldim ki...
  3. A

Kask Tavsiyesi

Bayramın 1. günü İğneada'ya gidip dönerken farkettimki kaskımın artık miladı dolmuş. Birkaç kez de yere düşmüştü zaten. Vizörü sararmış ve havalandırma kanallarına böcekler girmiş ( bu havalandırmaları söküp temizlemenin yolunu bilen var ise çok makbule geçer.) Güncel bir kask arayışındayım...
  4. A

Yıllık Bakım

Merhabalar. Hemen hemen foruma son girdiğim zamandan beridir motoru fazla kullanmıyorum. En son 06/06/2020 tarihinde 19863km'de bakıma sokmuştum. Motorum şimdi 23750km civarında. Bu motorun yağının değişmesi gerekiyor mudur? Garantisi Haziran başında bitti. En fazla ayda 1 kez işe gidiyorum...
  5. A

Yazlık Bot / Ayakkabı Önerisi (Ucuz)

Evet arkadaşlar yazlık botum veya ayakkabım yok. Scoyco mt-15 almıştım geçen sene ama 1numara küçükmüş kalıbı bu sebeple kullanamadım ve kuzenime hediye ettim (Kargo parası bana girdi:)). Şimdi Rider Denim Karayel pantolonum var ve işe giderken de motor sürerkende altımda bu pantolon...
  6. A

Hâlâ bir numara! Türkiye Otomotiv Pazarının Lideri

https://www.sozcu.com.tr/2020/otomotiv/hala-bir-numara-5760046/ Renault 12 TX, TS modeli üzerine GTS modelinin bazı donanım ve aksesuarlarının eklenmesiyle üretilmeye başlanan bir binek tipi Renault 12 modelidir.Aracın satışlarına 1984 yılının kasım ayında Renault 12 GTS ve Renault 12 TS...
  7. A

Güneş Gözlüğü Seçme Kriterleri ve Motosiklette Güneş Gözlüğü

Şimdi arkadaşlar. Hazır bu karantina günlerinde her yer kapalı iken ve yazın gelmesiyle bir güneş gözlüğü almak zorunda olduğumdan dolayı. Günlük hayatta kullanabileceğim, motor tepesine çıkarken de sürüş yardımcım olacak bir gözlük arıyorum. Daha önceden polarize bir güneş gözlüğüm vardı ama...
  8. A

İş İlanı Buldum Size :)

https://www.sozcu.com.tr/2020/ilan-2/motosikletlerinizle-ekibimize-katilmak-ister-misiniz-5707333/
  9. A

Scooterci Arkadaşlardan Yardım Talep Ediyorum. Tricity125 vs Nmax125

Bugün bir arkadaşım daha heves etti ve ben motosiklet alacağım die başımın etini yedi. Motosiklet tecrübesi olmadığı gibi ehliyetide yok. Fakat bir yerden başlamak gerektiği için scooter almak istediğini belirtti. Tricity’den umudum büyük ama abs var mı yok mu emin değilim? Ola ki satmayı...
  10. A

Kevlar Pantolon Tavsiye

Tech 90 marka fan'ı biri olarak fuarda sırf pantolon almak zorunda olduğumdan dolayı gitmek durumundayım. Tech 90 city kevlar kullanıp memnun kaldım ama amanos'tan nefret ettim vede korumaları ne yazıkki dizlerimde durmadığından kullanamıyorum. 4riders'tan kot pantolon aldım ama terzim paça...
  11. A

D Vitamini Eksikliği

Evet arkadaşlar. Normalden daha fazla üşüyen bir insan olduğum için, çevremdekilerin sürekli ve sürekli gidip kan tahlili yaptırmam gerektiği yönündeki telkinlerinden sıkılıp, geçen Perşembe günü kan tahlili yaptırdım. Bütün değerler normal olmasına rağmen; D vitamini aşırı şekilde düşük çıktı...
  12. A

Şehirlerarası Motosiklet Transferi

Arkadaşlar; Malumunuz Tommygun’un wolf’ünü kuzenime aldık. Havalar artık soğuduğu için ben götüremiyorum. Bu motosiklet şuan Şanlıurfa’da çalışan kuzenime gidecek. Nasıl transferini sağlayabilirim. Otobüs firmasını arıyorum, boş yer olursa alırım diyor (ki sanki bedavaya götürecekmiş gibi...
  13. A

Davarlık Motosiklet Türüne Göre Midir?

Bir çok zaman İstanbul Trafiği'nde motosiklet sürücülerinden yana, biz motosiklet kullanıcılarıda serzenişte bulunmaktayız. Kimisine göre Scooter'ci kimisine göre Pulsar'cı kimisine göre GS'ci falan filan... Sabah yaşadığım bir olayı paylaşmak istedim. Beyaz bir Dominar'lı şahıs (ki bu aralar...
  14. A

Yazlık Eldiven Önerileri Lazım

Arkadaşlar başka konu hortlatacaktım ama sıcaktan o kadar bunaldımki direk konu açmak daha kolay geldi. Hali hazırda 85tl'lik forte gt'lerim kullanılmaz hale geldiler sayılır. İyide iş gördüler lakin yenisi gerekmekte...
  15. A

Angry MT-07 alır mı? Almaz mı?

Evet arkadaşlar. Malum sorunumu biliyorsunuz. MT-07'yi artık rüyalarımda görmeye başladığımdan mütevellit ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bir araba CBR650F ile CB650F'de kovaladım ama bulamadım. Honda'nın aşırı pahalılığı, Çin ve Hint'lilerin ulen bizim neyimiz eksik? Bizde zam yaparız çatır...
  16. A

Motosikletinden Bıkan Adam

An itibariyle ben oluyorum. Çalıştırıp sürüşe bile çıkasım gelmiyor ki bir sürü yeni motora heves eden gençler benim motoruma bakıp iç geçiriyorlar. Başkalarının gıpta ettiği bir aletten bu kadar sıkılmak, bu kadar bezmek bana özel sanırsam. İşe gidip gelirken eskiden motora biniyorum die zevk...
  17. A

Motul Yağ Kullandıran (Kullanan) Yamaha Servisi Aranıyor

Evet arkadaşlar. Makinenin 10000km bakımı geldi ve Yamalube kullanmak istemiyorum. Zorla bana dayatılan bu motor yağını kullanmamak ve kendi istediğim yağı kullanmak istiyorum. Servis işini insanları söğüşlemek istemekten ziyade adam gibi bana yardımcı olan ve garantimin devam ettirebileceğim...
  18. A

Yamaha My Ride kullanan var mı?

Bugün şans eseri keşfettim. Göz gezdirdim ama sürüşü bitirdikten sonra oldu maalesef. Tüm bilgileri gps üstünden telefondan çektiğini anlıyorum da virajda yatma açısını telefon cebimdeyken nasıl algılayacak? Neye göre çözüyor bu işi? Telefonun cebimde daha sabit şekilde durduğunu görmedim ben.
  19. A

Boşluk Dışı

Akşam akşam Silivri sahile indim. Minicik MT nasılda gidiyor karanlıkta. Darlanınca bekar adam evde Koşar gider sahile Bir baksında ne görsün Nargile hazır üstünde köz ile :)
  20. A

eKuralkan tarafından 16.000 TL ye satılan 2.el Dominar 400

ekuralkan ismi ile tek bayi üstünden satışa çıkan kuralkan Bajaj piyasasını bitiriyor mu? Zira severek kullandığım Pulsar 200NS ve Dominar’dan sonra Hintli kardeşlere olumlu bakıyordum. Hatta arkadaşıma da Dominar öneriyordum. Al sendr pişman olmazsın die. Lakin bugün ikinci el piyasasına tırpan...