Arama sonuçlarınız

1. w5min

Buyrun part 2 sizlerle

Kim demiş türkler çok gergin diye :D
  2. w5min

Buyrun part 2 sizlerle

Takipci ugruna olup gidecek. Yazık valla acıyorum bunların haline.
  3. w5min

Buyrun part 2 sizlerle

Video sanırım ihlal yemiş göremeyenler için buradan atıyorum 1767534216 Abi ben biraz instagram hesabına baktım da bu abla harbiden normal değil :D
  4. w5min

Buyrun part 2 sizlerle

İnan ikinci cümlen gerçekleşse üzülmem herhalde.
  5. w5min

Buyrun part 2 sizlerle

Geçenlerde yine bunun kazasını konuşuyorduk buyrun size ikincisi
  6. w5min

1.Ocak.2026 - Evde hımbıl hımbıl oturmayıp OMM.ci abilerimizin geleneğini yaşattık

Abi senden biraz GS sürücüsü vibe’ı alıyorum, öyle misin acaba? 😄 Şaka bir yana, hayatı motor üstünde geçmiş; şu sıralar tek derdi evde takılıp keyfine bakmak, hobi olarak da motor sürmek ve köfte ekmek yemek olan biri gibi hayal ediyorum seni. Bu arada benzinlikte sigara içerken dönen muhabbeti...
  7. w5min

1.Ocak.2026 - Evde hımbıl hımbıl oturmayıp OMM.ci abilerimizin geleneğini yaşattık

:D şahinler duruyor ya daha kapanmadı
  8. w5min

İlk görüşte direkt yunus polislerine benzettim :D
  9. w5min

@tommygun Abi kaskını beğendim bu arada Scorpion'un hangi modeli?
  10. w5min

Buna Ceza yer miyim?

https://www.turkiye.gov.tr/emniyet-arac-plakasina-yazilan-ceza-sorgulama Buradan bakabilirsin.
  11. w5min

Herkese iyi seneler & Mutlu Yıllar

Sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum :)
  12. w5min

2026 yılı hepimize keyif, sağlık ve mutluluk getirsin.

Şimdiden herkese mutlu yıllar diliyorum. Ben bu akşam otobüsle hatunun yanına gidicem. Siz napıyorsunuz :D
  13. w5min

Kış geldi, motorlar yattı mı?

2 ayağını koyacan yere eve kadar yanlaya yanlaya gidecen :D
  14. w5min

Dün eve giderken peglere bile basmadım :D yok abi sürülecek gibi değil sabah arabayla işe giderken dedim ki ooohhhhh araba neymis boyle yaw :D :D Valla bi kac gün yatırcam bende şu karlar bir erisin de.
  15. w5min

Yoğun kar yağışı, kötü lastik, Ara sokaklar dahil olmak üzere tüm her yer buz pisti gibi olduğundan dolayı birkaç gün binmeyeceğim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar :D
  16. w5min

Karlı havada motor ışığının yanması

Fan'da açıyor. Motor çalışır çalışmaz hemen fan çalışıyor ve kaç derecede olduğunu göremiyorum.
  17. w5min

Trafikte Öfke Kontrolü

Yok abi trafikte böyle tipler, gerekli yaptırım olmadığı sürece var olmaya devam edecekler. Genellikle bu işlerin sonu iyi bitmiyor Eyvallah de geç bu kadar basit. Hepimizin evde beklediği birileri var. O yüzden hiç diyalog kurmaya bile gerek yok.
  18. w5min

Performans'ta vs. herhangi bir sorun yok sadece ekranda ışık yanıyordu bakalım akşam iş çıkışı aynı sorun devam edecek mi
  19. w5min

Cümleten selamın aleyküm, Sabah motorun brandasını açıp işe gittim yerlerde su birikintileri fazlaydı ve kar yağıyordu tam iş yerinin önüne gelince motor ışığının sabit olarak yandığını fark ettim bu durumda ne yapmam lazım geçici bir sorun mudur yoksa servise göstermeli miyim?

Yeni mesajlar