Arama sonuçlarınız

1. w5min

Dik bir Kasisten geçerken neden sürtme sesi gelir?

anladıgım kadarıyla motorunuda yeni almıssın Amma nazlandın sende yaw sür geç bu kadar küçük detaylara çok takılıyorsun
  2. w5min

Dümdüz Kaldırıma çıktım bir zararı olurmu

Yada gerçekten motorunu seven bir acemi sürücü.....
  3. w5min

Dümdüz Kaldırıma çıktım bir zararı olurmu

Eşşek teper bunu
  4. w5min

100k civarı naked tarzı öneriniz var mı 2. el? Ekipmanım var.

Doğru bir karar olur yapıştır geç :D
  5. w5min

Abs beyin arızası ve çözümü

Sorunu fark ettikten sonra gelen o iç rahatlama hissi oldu mu? :D
  6. w5min

Rs 200 çıkma parçası olan baksın

Bursa içinde bulamazsan, internetten bak orda da bulamazsan rs200 gruplarına girip sorabilirsin.
  7. w5min

Bu cezaları indirimli ödeyebilir miyiz?

Faiz biner, 1000 liralık ceza olur sana 10.000 lira.
  8. w5min

Bu cezaları indirimli ödeyebilir miyiz?

Erken ödeme indirimi, cezanın tebliğ edildiği tarihten itibaren 1 ay içinde yapılan ödemeler için geçerlidir.
  9. w5min

Tavsiye istiyorum Zincir yağı ve arka sehpa

Bahsettiğiniz zincir yağını kullanmadım. Ancak temizlik için gaz yağı oldukça iyidir. Sehpa konusuna gelirsek, bunların iki modeli var. Evet, birinde arka şaseden kaldırıyor. Diğerinde ise fotoğraftaki aparata takılarak kullanılıyor. https://hizliresim.com/ausjx47 Bu aparatı takmak çok basit...
  10. w5min

Apec Apx7 satın aldım

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
  11. w5min

Yeni motorsikletim Trident 660 alış hikayem

Hayırlı olsun dost. Senin adına bende çok sevindim.
  12. w5min

Bu sorunu nasıl çözerim?

Teşekkür ederim :)
  13. w5min

Bu sorunu nasıl çözerim?

Teşekkür ederim. Daha önce cihaza bağlanıp halledilmişti, ondan sonra yine oldu ama, motoru ısıtınca düzeldi şuan yine aynı sorun var, halledeceğim.
  14. w5min

Bu sorunu nasıl çözerim?

Küçük bir şehirde yaşadığım çok yüz göz olmak istemiyorum aslında.
  15. w5min

Bu sorunu nasıl çözerim?

Benden ücret talep ettiler, indirim istediğimde'de yapmadılar.
  16. w5min

Bu sorunu nasıl çözerim?

Biliyorum fakat, ücretli :) Kurumasını bekleyerek sorun çözülüyor zaten. Ben bu sorunun önüne geçmek için alabileceğim önlemleri sormak istemiştim aslında.
  17. w5min

Bu sorunu nasıl çözerim?

Yağmurda sürdükten sonra motor arıza lambası sabit yanıyor, sıcaklık göstergesi kayboluyor ve fan sürekli çalışıyor. Motor kuruyunca ise her şey normale dönüyor. Alt tarafı ve tesisatı kontrol ettim ama açıkta kablo göremedim. Muhtemelen alt taraftaki bir sensörün soketine su giriyor diye...
  18. w5min

Yeni cezalar Hk.

Kesinlikle katılıyorum, ufak bir modifiye'den bile aracı men edip yüz binlerce ceza yiyen asgari ücretli var. Benim şahsi fikrim bu cezalar ile alakalı bir güncelleme olur gibi.
  19. w5min

Yeni cezalar Hk.

Son zamanlarda yeni trafik cezaları baya gündemde. Özellikle dur ihtarına uymama, plakasız kullanım, sahte plaka gibi durumlarda yazılan cezalar çok ciddi seviyelere çıkmış. Birkaç ihlal aynı anda yazıldığında toplam cezanın 450-600 bin TL civarına kadar çıktığını söyleyenler var. Tabii ki...
  20. w5min

Bu sitedeki DİD zincir alınır mı?

Anladım, teşekkür ederim. Bütçemi toparlayınca konuyu hortlatacağım :)