Arama sonuçlarınız

1. w5min

Motor almak istiyorum yardım lazım

Ben olsam nk450 alırım
  2. w5min

Neden oldu?

Evet, düzgün frenleme yapamadığı için duramadı. Zaten fark ettiysen, frene bastığı anda motor kilitleniyor.
  3. w5min

Neden oldu?

ABS olsaydı durabilirdi. ABS olmadığı için fren yaptığında motor kayıyor ve sürücü freni bırakmak zorunda kalıyor.
  4. w5min

Motosikletinin plakasını gizleyen sürücüye 770 bin TL ceza

Belirttiğiniz durum, Anayasa ve ilgili kanunlara göre suç olarak kabul edilmektedir. Meşru savunma hali ise bu durumun istisnasıdır. Ancak ortada cana kastedecek bir tehdit bulunmadığı sürece, bu tür eylemler gereksiz yere aksiyon yaratmaktan başka bir anlam ifade etmemektedir.
  5. w5min

Evet aradım, ve ilgilenmediler :)
  6. w5min

1000tlye mont varmıı

1000 Liraya kaçakçılarda bile ürün yok sen mont diyorsun :D
  7. w5min

Bu videoyu daha önce izlemiştim. Videoyu çeken kişi, araç sürücüsüne “yanına yaklaş” diyor. Araç sürücüsü de “Oğlum ben 100 ile gidiyorum, Allah bilir bu kaç ile gidiyor” şeklinde cevap veriyor. Aslında o yolda hem araç sürücüsü hem de motorcu hız sınırını aşıyor. Bu durumda araç sürücüsüne de...
  8. w5min

Mt Forum Üyeleri Hangi Mesleği Yapıyorsunuz? Anket İçerir !!!

Köklü bir e-ticaret firmasında herbokolog olarak çalışıyorum :)
  9. w5min

Alemin kralı Yamaha

Aldığım çin malı motor'da 2.ayında aküsü ölmüştü.
  10. w5min

Yazıklar Olsun!!! Böyle Sınav Mı Olur?

Fotoğraftaki sensin sanırım
  11. w5min

R25vs450SR

İkinci el temiz 450SR alıp mevzuyu bitireceksin, bu kadar basit.
  12. w5min

Sıfır CBR 500 R alınır mı?

CBR500R tabiki
  13. w5min

Herkese İyi Bayramlar 🏍️

Hatırlamak istemiyorum.... yere düşmüştüm ve ben yerde uzanırken bir kız grubu başıma dikilip +Yaaa öyle artistlik yaparsan böyle düşersin deyip gülmüşlerdi.
  14. w5min

Herkese İyi Bayramlar 🏍️

Herkese hayırlı bayramlar arkadaşlar. Tüm motosiklet.net ailesinin bayramını kutlarım. Kazasız belasız, bol sürüşlü, sağlıklı ve huzurlu nice bayramlara. Yola çıkanların yolu açık, lastiği düz bassın. Herkese iyi bayramlar. 🏍️
  15. w5min

Zincir muamması

Zinciri yağlayıp, motoru sürmeyi savunuyorum ben. Bu kadar da ince ayrıntılara girip yormayın kendinizi.
  16. w5min

Ankara06Chopper ekibine denk gelme anım

Sakin bir grup sürüşünde, bir arizona sizi tehlikeye atacak şekilde önünüze kırdığı zamanda böyle düşünecek misiniz?
  17. w5min

Ankara06Chopper ekibine denk gelme anım

Yaşadığına şükretmelisin, şu hareketi farklı birine yapsan tekmeyi yapıştırır valla
  18. w5min

Kaza yapılan kask kullanılırmı ?

Farklı bir uzmanda kullanılabileceği yönünde birşeyler söylüyordu geçen bunun muhabbeti dönmüştü eski konulara bakarsan görürsün