Arama sonuçlarınız

1. Storagon

Bu parça sorun olur mu ?

Az önce zinciri ayarlattım. Eve gelince fark ettim bu parça oynayabiliyor fakat yerine tam oturmamış hafif aşağıda duruyor herhangi bir sorun olur mu ? Sorun olacaksa yarın gidip düzelttireceğim. Fotoğraf alıntıdır.
  2. Storagon

Yazlık Motosiklet Montu Önerisi

Maksimum 6000 TL bütçem var. Yazlık bir mont alacağım. Pek bilgim olmadığı için sorma ihtiyacı duydum. Önerileriniz için teşekkür ederim.
  3. Storagon

Motor yükselteceğim, tavsiye lazım.

Aprilia RS 457 olabilir mi ?
  4. Storagon

Mont Önerisi

Merhaba. Daha öce açılmış birçok konu var biliyorum. Fakat biraz da kişisel bir konu olduğu için yeni konu açma gereği duydum. Her mevsim giyebileceğim bir mont almak istiyorum. 3 mevsim mont olarak geçiyor sanırım. Montlar hakkında pek bir bilgim yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Gaziantep' te...
  5. Storagon

Motor Express Store Güvenilir mi? RTR 200 için yedek parça arıyorum.

Bu mağaza Gaziantep' te geçenlerde HJC C70 kask aldım mağazaya gidip. Kibar, nezih kişilerdi.
  6. Storagon

Motorun kafası sağa daha çok dönüyor

hızlıresim gibi bir siteye yükleyin linki buraya atın
  7. Storagon

Subap Ayarı

Evet
  8. Storagon

Subap Ayarı

Motosikletimden bu sesin aynısı geliyor. Tahminimce subap ayarı ile alakalı. Sizce nedir ve sorun olur mu ?
  9. Storagon

elektrikli 3/4 tekerlekli motosiklet kullanan var mı?

Bütçenize göre ATV de alabilirsiniz.
  10. Storagon

65 Bin TL Yedek Motor Önerisi

2. el 65 e sıfırı aratmayanını bulursunuz
  11. Storagon

65 Bin TL Yedek Motor Önerisi

TVS Raider 125
  12. Storagon

Hangisi?

Bütçeniz ne kadar ?
  13. Storagon

HJC C70 Alınır Mı ?

Fazla ses alıyor demişlerdi bir yerde. Sizce ses alma durumu nasıldır ?
  14. Storagon

HJC C70 Alınır Mı ?

Önceden de konu açmıştım fakat saat geç olduğu için pek gören olmamıştı. Bu model alınır mı ? Elimde LS2 Rapid var (artık artçı için kullanacağım). Bu modeli de kendim kullanacağım. Şu anda bulunduğum ilde kampanya var ve fiyatı 4500 e iniyor. Başka model de önerebilirsiniz.
  15. Storagon

Lastik Hizalı Değil

Teşekkür ederim.
  16. Storagon

Lastik Hizalı Değil

Şase (lastiğin iki tarafındaki demirleri demek istedim) ile jant arası uzaklığı iki taraftan da ölçtüm. Bir taraf bariz bir şekilde daha uzak çıktı bir sorun olur mu ?
  17. Storagon

Noter hakkında bilgi

Evet :D
  18. Storagon

Lastik Hizalı Değil

Lastiğe arka taraftan çamurluk ile hizalayarak baktığımda lastiğin sağa doğru kaymış gibi durduğunu fark ettim. Ne ile alakalı olabilir ? Fotoğraf
  19. Storagon

Honda Dio 2024 Model Bakım ve Gerçek & Orjinal Yağ Nereden Bulunur ?

30 maximum hava sıcaklığına tekabül ediyor sanırsam. Yaz mevsiminde daha yüksek değerli yağ koyuyorlar. Sıcaklığı artan yağın viskozitesi azalıyor bu sebeple yüksek değer tercih ediyorlar.
  20. Storagon

Noter hakkında bilgi

1500 TL devir ücreti galiba

Yeni mesajlar