Arama sonuçlarınız

1. Yobaaz

Motor yıkama tavsiyeleri

kanka bende bosch un 120 psilık yıkama makinesi felanda var ama sokağa kablo cek su bidonu cek felan belli bir süre ırgat gibi oluyorum. zaten uzun süre yıkıyorum motoru genelde 4 saat sürüyor öyle yaparsam 6 saatleri geçiyor o yüzden dayanamıyorum çok vakit kaybı oluyor.
  2. Yobaaz

Motor yıkama tavsiyeleri

en son yıkadığımda 85₺ idi shell istanbulda. bizim evin yanındaki benzinlikte hallediyordum her zaman dayıya 2 tane jeton verir misin ağbey dedim 200₺ dedi. güldüm şaka yapıyorsun demi dedim, yoo dedi. Gayet ciddiydi badem bıyıklı pompacı ağbey verdim 200₺sini arkamda sırayı bekleyen...
  3. Yobaaz

Motor yıkama tavsiyeleri

benzinlik yıkamaları çok pahalı. jetonu 100₺ benim ritüelime göre 3 adet jeton lazım bana. ve bolca zaman müstakil evim olmadığı için bu iş artık çok canımı sıkıyor yakında sırf bu yüzden çatalcaya felan yerleşirsem hiç şaşırmam
  4. Yobaaz

Transalp750 mi? Tenere 700 mü? Taureg 660 mı ?

yutuptan keşfettiğim bir abi var tuareg ile bildiğin hard offroad yapıyor adam ve memnun kendisi. şimdi bu sürüşe hard değil diyenler olacaktır. onlara bir şey demek istemiyorum. adamın kanalı: https://www.youtube.com/@Trails07/videos alenen bir videosu: bu motorların hepsi çok yeteneklide...
  5. Yobaaz

Motora insanlar oturuyor üstüne branda önerisi

otomatik kapı kilidi gibi kumandası olan hareket sensörlü buzzerlar vardı alide sağolsun reis orayı kapattığı için bulamazsın artık.... 600₺ ye gül gibi cihaz geliyordu.......................................... 1770206692 ahanda bu...
  6. Yobaaz

Motora insanlar oturuyor üstüne branda önerisi

alarmlı disk kilidi iyi olur. gerçi ben alarm çakarken bir hırtın oturduğuna üzerinde şahitlik ettim. Ben : Kalk lan kalk y*r*k, alarm çalıyor duymuyor musun? Hırt: Tmm abe ne bağriyon hayırdur. Ben: in lan üzerinden. Hırt: çok bagırma he kendimi bıçaklatacaktım herhalde öyle görünüyor. Neyse...
  7. Yobaaz

Motopixelin satış istatiği verileri üzerine videosu

ortak kötü iyidir, insanları bir araya getirir eğer olmasaydı içimizdeki enerjiyi nereye kusacaktık birbirimizi yerdik :D
  8. Yobaaz

bende takıyorum olm küpe :D gerçi 8 yıldır çok üşeniyorum tıkandılar sanırım hiç takmadım :D abi sanırım haklısın :D 85 kilolara çıktım biraz daha gidersek göbek reis olacam :D sarmanın yanındaki ney ki benim anam hiç yapmıyor ondan :(
  9. Yobaaz

koluna bileklik takan erkek annesiyle güne gitsin
  10. Yobaaz

Kağıthane’de Kavşak Kazası: Hız mı Dikkatsizlik mi?

en büyük problemimdir. Kavşak içi ve dışı parklar hep var. ben dönüş olan bölgede pay bile kalsa park yapmıyorum ne arabayla nede motorla herkes koyuyor orası ayrı. gerekirse 4 tur atarım ama genede koymam. en kötüsü ticariler kamyonetler, bizim burada kavşak çıkışına bırakıyorlar katılım...
  11. Yobaaz

%100 haklı kazada 38 gündür oyalama -eksper baskısı– bilgisi olan baksın

tüik'e göre hesap ediyorlarsa sıçtık
  12. Yobaaz

Keyif sorgusu

ayda 21 bin lira yapar. günde bir bira içte senin şu monitörü güncelleyelim en azından
  13. Yobaaz

Motosikletimi yıkadım ve ertesi gün yağmur yağdı :)

benim için kışın motor yıkamak bir fantazi, hergün kullanıyorsan ister istemez çok kirleniyor. kışın şunu bir yıka diyen insana hiç tahammülüm yok iki saat içinde kaka gibi oluyor.
  14. Yobaaz

Voge markası nasıl bir markadır ?

Motosiklette tüketimi ne yapacaksın ki? Peki ikisini 160 km hızda yürütelim hangisi daha çok yakıyor bakalım 😄 İkinci el içinden geçilmiş kaderin ceremesini yemiş herhangi bir afrika bundan daha hızlı gider daha hızlı durur daha fazla km çevirir. satarken daha fazla para eder. 100.000 deki bir...
  15. Yobaaz

Voge markası nasıl bir markadır ?

Motorun fazla ağır olduğu konusuna katılıyorum. 30 bin km den sonrada ağır geliyor motor alışma mevzusu değil. ben 185 gördüm sanırım ama çokta zorlamadım. Gps hızına bakmadım referansın orasıysa birşey diyemem. 525x in lastiklerinde fabrikasyon hata var umarım biliyorsundur. klasik jantların...
  16. Yobaaz

Yardımcı olurmusunuz

la abi hergün çinçin deresinden geçen tk03 sen misin yoksa
  17. Yobaaz

Uzun Yol Tavsiyesi

onu demiyor la. diyor ki: motorunu süren adam bunları bilir? bunlar haftada bir bakman gereken şeyler değil. servis kafasıyla düşünmeyin. kullanan adam sürekli motorunu takip eder. 2 haftada bir bakılması gereken şeyler değil bunlar. Bilirsin yani motorunu.
  18. Yobaaz

Uzun Yol Tavsiyesi

ya hocam iyi güzelde bu her sürüşten önce yapılmaz ki insan kullandığı motoru bilmez mi? debriyajda bir şey varsa önceki günün akşamından bilir onu gaz teli vs. hadi uzun yola çıkacaksın cumadan bak yağına suyuna sabahta havaları tamamla gogo.
  19. Yobaaz

Bugün de üşenmedik, evde oturmayı ayıp sayıp sürdük

la adam ne kadar güzel yerde yaşıyo birde gelmiş bizi azarlıyo
  20. Yobaaz

Bende bir huy var...

abi sen şampuan kullanmasanda olur bence 😄 sevgili slappy x gariban görünmekte bir problem göremiyorum zira parası olanda gariban görünmek için bir çaba sarf ediyor. boşver fakir edebiyatı yap en azından arkadaşların para istemez 😄