Arama sonuçlarınız

1. espresso

Bir Eldivenin Nesi Var İki Eldivenin Sesi Var

Seni çok iyi anlıyorum, biz de çocuk büyüttük hem de ikiz çocuk. Hala daha uğraşıyoruz 14 yaşına geldiler, en az 10 yıl daha var okulların bitip evden dehlemeye. :ROFLMAO:
  2. espresso

Motovinç ADV hazırdır iyi seyirler

Hayırlı olsun. Bu aralar benim işler nanay, ek masraf yapamam, onun yerine yalnız gezmeyip yanımda iri yarı güçlü kuvvetli arkadaşlarla geziyorum ki motoru yatırırsam kaldırmaya faydaları da olur. :)
  3. espresso

Bir Eldivenin Nesi Var İki Eldivenin Sesi Var

Knox markasının eldivenlerinde avuç içi koruma var, ben test ettim avuç içimi yere vurdum motoru sağa yatırınca, hiç elimde bir şey hissetmedim, iyi ki gitmişim demiştim. O gün yaz başıydı, motorun çantasında bu 4 mevsilik eldiven vardı, hava da çok sıcak eski dandik yazlıkları giyeyim dedim ama...
  4. espresso

Antalya’da korkutan kaza: Polisler yola savruldu

Benim bizim buralarda gördüğü yunuslar motorda ikişer kişi, yalnızca kask var kafalarında başka ekipman yok, ellerinde eldiven bile yok ama havalı günşe gözlüklerini unutmuyorlar, havalı havalı dolanırlarken etrafta iyi görünsünler diye de kasklarının çene kısımları açık geziyorlar, kısa kollu...
  5. espresso

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Sen bol bol sür, gezdiğin gezileri anlat, yediğin köfteleri anlat da biz de gaza gelelim. :))
  6. espresso

1 ay sonra uzun yola çıkacam neleri değiştirmem kontrol etmem gerekir?

Bir kereden bir şey olmayabilir ama böyle yollarda yavaş sür.
  7. espresso

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Mağzada dene mutlaka. Benim önceki botlarıım 43 numara. Mağazada denerken 44 denedim olmayınca depodan 45 numarayı getirdi. O kadar fark var yani kalıbında.
  8. espresso

ceza bilgilerinde şu gişeden bu gişeye kadar giriş saati çıkış saati ortalama hız diye yazıyordu, yuh yaa demiştim. gişeden girip çıkarken illa ki plaka okuyor zaten.
  9. espresso

Uzun bot kullanım/sürüş önerileriniz

Kalıbı dar, ben 45 numara aldım normalde 44 giyerim. 279 Euro fiyatı vardı ama tax free ile makul gelmişti. 2 shoei kask ve 2 bot aldım ipsalada girişte 160euro iade almıştım. https://www.motomarket-shop.gr/en/for-rider/boots/adventure-boots/5812-adventure-boots-forma Linki attım, bir bak...
  10. espresso

işte, 7bin km çok fazla, 2017 öncesi xmax'ler 3bin km, sonrakiler 5bin km diye biliyorum yağ değişim aralığını. 5bin km geçince uyaracak bir şey de çıkması laız göstergede, bendeki 2016 kasa xmax'de 3bin km olunca uyarı çıkıyor. 7bin km çok fazla. 500km'de yağ değiştirdiğimi bilirim bir yılı...
  11. espresso

Kardeşimm Tekirdağ tarafından TEM otoyoluna girip Mahmutbey gişelerinden çıkmıştı, ortalama hızdan 121 ile ceza yemişti. Şaşırmıştım o zaman öğrenmiştim bizim hız sınırlarının arabalardan farklı olduğunu. 2018 veya 2019'du sanırım. Buradan da İstanbul Beylikdüzünü servis inibüsü tarzında...
  12. espresso

xmax'lerda zaten 20bin km'de kayış değişimi uyarısı çıkar, göstergede kayış değişiminden sonra kaç km oldu diye ayrı sayaç var zaten. Yine yağ değişimi de hiç mi uyarı çıkmadı? beim xmax'de 3bin km olunca oil uyarısı çıkıyor. lastikler de 20bin km olduysa bitmiştir kesin.
  13. espresso

Dupnisa Mağarası gezimden görüntüler

Asfalt olan yola girer, benim vstrom ile girdiğim yola biraz zor girer ama yavaş yavaş oradan da gider aslında. Yani öyle arazi yolu falan değil.
  14. espresso

Lüleburgaz'dan Turgutbey yolundan Pınarhisar'a girmeden sağa dönüp aynı yoldan devam edip Poyralı'dan sapıyorum ben.
  15. espresso

O gişeler arası hesaplamayı biliyorum. Bu yüzden otobandan gidersem mutlaka ola veriyorum arabayla da olsam motorla da olsam. otobanda arabayla 140'ı geçmiyorum zaten ama yine de bir saat sürünce mola verip sigara içmeden olmaz deyp mola veriyorum.
  16. espresso

işte ben de otobana sadece işi varsa giriyorum artık, onda da 130-140'ı geçmesem de radar korkusu ile sürüyorum. Keyfi gezilerde devlet yolları bile fazla geliyor, hele bu her yer radar devrinde köyler arası yalnızca traktörlerin gittiği yollar daha keyifli.
  17. espresso

Siz Kırklareli'nin neresindensiniz? Forumda aktif olan Trakya'dan fazla kimse yok.
  18. espresso

Sen bir de otobanda gör, gazladıkça daha gidecem daha çok gaz ver diyor. :) Otobana çıkmıyorum artık bu yüzden. Öyle konforlu yapmışlar ki otobanda 130'la giderken sanki 70-80'le tın tın gidiyormuş gibi geliyor. Sezonu açamadım daha, hele bi haziran sonu gelsin köfte turlarına başliycam.
  19. espresso

Yollar bence fazlasıyla iyi. Hatta kimi yerler fazla düzgün asfalt geliyor da köy yollarına sapıyorum. 3 yıldır Traya'nın ortasındayım, habire turluyorum buraları.
  20. espresso

çok kırbaçlıyorsundur hayvanı. :)))

Yeni mesajlar