Arama sonuçlarınız

1. espresso

Hakkını verdim vol2

Köfte güzelse fotosu çekiir ama. :)
  2. espresso

Hakkını verdim vol2

Benm aklıma da foto çekmek gelmiyor. Sen gez, gel biraz da iki paragraf da olsa şuraya gittim, buradan geçtim, burada manzara hoşuma gitti bu yolun virajını sevdim bu yolda düzde boş bulunca biraz gazladım diye anlat, gezemeyenlere teşvik olur hem. Foto zaten dünya üzerinde her yerin binlerce...
  3. espresso

19 mayis 2026 trakya seferim

Köfte biraz daha herkesin damak tadına uyabilen her yerde kolay bulunan bir şey. yoksa biz gezilerde oğlak çevirme de yiyoruz, Keşan'a gidip satır et de yiyoruz, Edirne'de ciğer, Trakya köylerinde pirzola vb, Dedeağaç'da kalamar, ne bulsak yiyoruz. Ama köfte herkese uyuyor.
  4. espresso

istanbul avrupa akşam-gece gazlama arkadaşı

O yaşlarda akıl bu şekil oluyor sanırım. :))
  5. espresso

Herkese iyi bayramlar.

Herkese mutlu keyifli bayramlar dilerim.
  6. espresso

istanbul avrupa akşam-gece gazlama arkadaşı

O saatlerde köfteciler kapatmış olabilir ama Esenyurt'a motorla yakın mesafede Gürpınar sahilinde çok güzel bir kokoreççi vardı: https://maps.app.goo.gl/H26cvPx9riY2oDEL6 Büyükçekmece'den sonra sahil yolu oralara doğru güzel.
  7. espresso

19 mayis 2026 trakya seferim

Ne güzel gezi olmuş. Tek eksiği köfte fotosu. :) Sezon açıldı, forum kendine geliyor.
  8. espresso

Ayvalık - Cunda - Dikili Civarında Ufak Bir Gezi.

Ne güzel gezi olmuş. Gezin gezin bol bol da paylaşın ki gezemeyen biz hımbılları teşfik edin. Köfte var, kedi de var daha ne olsun, tam bir gezi olmuş işte.
  9. espresso

Db killer (susturucu) ile ceza yer miyiz

Sen motosiklet konusunda örnek bir gençsin. Eğitim aldın, ekipman giyiyorsun, teker yapayım, yanlayayım işlerine girmiyorsun, gayet de güzel uzun yollar yapıyorsun. Köfte bile yiyorsun daha ne olsun. :)))
  10. espresso

Xj6 Gösterge

15bn km'nin lafı mı olur, çalışıyorsa kurcalamayn.
  11. espresso

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Bizim köfte rotalarında köyler arasından geçerken xmax varken bizim tayfaya köy içlerinde birbirimize yakın sürelim beni kovalıyorlar diyordum, vstrom alınca sadece kafayı kaldırıp bakıyor aynı köpekler. :ROFLMAO:
  12. espresso

Köyde nasıl motor sürüyorsunuz?

Bir de bu köy yollarında karşıma çıkan köpekler sahipli köy köpekleri, hepsi besili besili, zavallı sokak köpekleri gibi korkak da değiller. Köy içlerindne geçerken alan koruma içgüdüsüyle saldırıyorlar. xmax varken çok korkuyordum. motoru bütürmek dışında çares yok, büyük motora pek...
  13. espresso

Motosiklet değiştirmek için beyin fırtınası - önerileriniz

Eğitim almışsın o zaman bir şey diyemem ama yine de arada motor al-sat hep zarar piyasa artık motor ya da araba yatırım aracı değil komple zarar sayılıyor bunu düşün, bence bir sezon daha o motorla gez sonra paranı biriktir bir yanda.
  14. espresso

TNS PRO Mont

Mağazaya gidip üzerinize deneyip alın her tür ekipmanı çünkü tam oturmayınca korumalar gereken yerlerde durmuyor. Deneyip içinize sinerse alın. Ben mont almak için hasanpaşada 3-4 mağaza gezmiştim.
  15. espresso

sıfırdan motora başlangıç

Yaşınız 24 ve üzerindeyse direkt A sınıfı ehliyet alın A2 ile uğraşmayın derim bir de. Tabi motoru ehliyet kullanmıyor, ehliyet kursu eğitimleri de sadece sınav parkurunu geçecek kadar oluyor, devamında kendi motorunuzu alınca ilk iş "kapalı alanda hakimiyet eğitimi" almak da olsun.
  16. espresso

Motosiklet değiştirmek için beyin fırtınası - önerileriniz

hiç kaşınma, al sat hep zarar olur. paranı dolar/euro/altın olarak biriktir, sonra değiştirirsin, zaten hiç kullanmamışsın ki. benim gibi haftasonu sürücüsü bile bir sezonda 4-5bin km yol yapıyor ki yalnızca yaz sezonu süren bir hımbılım ben. Biraz dominarı kullan, sürüşünü geliştir, eğitim...
  17. espresso

lastik hava basıncı

Yeni lastiklerin hayırlı olsun. Basınç onusunda lastiğin üzerinde yazana değl kitapçığa bak her motorun farklı olabiliyor. Benim motorlarda hep ön daha az basınç yazıyordu tuhaf geldi. Mesela 225 kiloluk vstrom 650 için ön 33 arka 39 basıyorum.
  18. espresso

Mayıs ayı fiyatları dahilinde pantolon önerisi

Benim pantalonum riderdenim ama ben 2017 yılında almıştım. benden sonrasında kot kumaşı kalitesi düşümüş diyorlar, bilemedim. Ben de yazlık pantalon alma niyetim var bir ara denk getirirsem istanbul'a gidince vecton tech-90 mağazasına gideceğim, vecton bi tık daha iyi.
  19. espresso

Hakkını verdim vol2

Ohh, köfte de yenmiş, tam gezi olmuş. Afiyet olsun. Beğendiğine sevindim. Tommygun keşfetmişti orayı ilk. Bizim ekipten alınan köfteci koordinatından kötü köfte pek çıkmaz zaten. :) Özlediğim yolları görmüş oldum fotolarda, sağolasın.
  20. espresso

Mayıs ayı fiyatları dahilinde pantolon önerisi

Denemeden almayın. bedene tam oturması gerekiyor diz korumaları, kalça korumaları falan kaymasın.

Yeni mesajlar