Arama sonuçlarınız

1. S

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Japonlar kadar kaliteli olmaları beklenemez zaten neredeyse yarı fiyatından az. japon 250 cc lik suzuki ye koyduğu anahtarsız çalıştırmayı milyonluk 1000 cc ye koymuyor, kabul etmek lazım ki japonların da aptalcasına muhafazakar bir kafa yapısı var. ama bundan 10 sene sonra da çinli honda...
  2. S

bilmem hatırlıyor musun ama koreliler (hyundai, kia) ülkemize ilk girdiğinde çinli muamelesi görüyorlardı şimdi en az japonlar kadar iyi araç üretiyorlar, ha keza samsungla dalga geçiliyordu sony yi geçti. çinli byd ve adını bilmediğim bir sürü eletrikli otomobil üreticisi japonların hayal bile...
  3. S

git mercedes e serisi için yapılan şikayetlere bak bmw için yapılanlara bak. mercedes e serisini 2000 lerin başında çıkardığında cbs vardı ölümcül kazalar atlatılıyordu. a serisinin çıktığında attığı taklaya değilmiyorum. şikayetvar.com konusuna girmiyorum ulusoyun ulusoy olduğu zamanlarda...
  4. S

Chopper/Cruiser Önerisi

UM250 renegade vegas aldım, fiyatı makul geldi dayanamadım yoksa aklımda naked yada ss vardı 250cc.
  5. S

Birader her zaman güç meselesi de değil, ihtiyaç meselesi, honda goldwing almayan hondacıları ezikliyor musunuz? gs1300 almayan bmw cilere niye iyisini almıyorsun diyor musunuz? yada chopper da indiandan aşağısına binene adam demem diyor musunuz? ayrıca size ne? parası sizin cebinizden mi...
  6. S

Chopper/Cruiser Önerisi

teşekkür ederim, kağıtların istanbuldan gelmesi birkaç günü bulacak sanırım cuma yada cumartesi bayiden almış olurum. sürücü kursundaki mt-07 saymazsak ilk vitesli motorum olacak. üstünde oturuşu bile hoşuma gitti, 50 yaşından sonra da azıp coşacak değil göbek gezdirecek motor lazım.
  7. S

KTM SDR 1290/1390 VS SUZUKİ GSX S1000

you tube da başta nuri ve diğerlerinden izlediklerim kadarıyla her şekilde suzuki. ktm in ne kadar iyi özellikleri olursa olsun hiçbir şey çirkinliğini örtemiyor. önden çok çirkin. sınıf başka ama yine izlediğim videolara dayanarak moto guzzi stelvio derdim.
  8. S

Yarı fiyatından aza aynı malı alıyorsun o zaman böyle hizmet almamayı da kabul edeceksin. sizin kafanızla gidilecek olsa bütün otellerin 5 yıldızlı olması lazım aşağısı kurtarmaz, bütün telefonların iphone yada samsung s serisi olması lazım . örnekler uzatılabilir. kimi beyaz eşyasını bosch tan...
  9. S

Chopper/Cruiser Önerisi

whatsapp linkini alabilir miyim?
  10. S

UM Renegade 250 Vegas tavsiyesi

t teşekkür ederim, daha iyilerine binmenizi dilerim.
  11. S

teşekkür ederim, yaş 50 gelince chopper şart oldu:ROFLMAO: teşekkür ederim, umarım daha iyisi sizin olur. teşekkür ederim, daha iyisine sahip olmanız dileğiyle.
  12. S

teşekkür ederim, dün satın aldım 130.000 12 ay vade farksız taksitle. henüz eve getirmedim.
  13. S

400 bin TL'lik gözyaşı! Polise sarılıp böyle ağladı

sen bunları yapmadığında büyüyüp ülkesine milletine faydalı bir fert olacağını mı sanıyorsun? uyan lütfen, insanlara ömür boyu hapis veriliyor çeşitli suçlardan bunun bir sebebi de cezanın diğerlerine örnek olması. bu faydasız mahlukatlara öyle cezalar keseceksin ki diğerlerine örnek olsun...
  14. S

çalışıp ödeyebileceği şey ceza olmaz kurtuluş olur, ders vermez onay verir.
  15. S

ya ne yapacaktı, bu serseriliği için madalya mı takacaktı?
  16. S

Dostlar, arkadaşlar, bilen dayılar, um renegade 250 vegas versiyonunu almayı düşünüyorum 2023 model sıfır km 12 ay vade farksız taksit, iyi fiyat ne dersiniz? süren deneyimleyen var mı? 110 kg ağırlığımla üstündeyken uçup kaçmayacağını biliyorum, bilinmeyen falsosu var mı? yedek...
  17. S

çöp?

???
  18. S

Suzuki Suzuki GSX-S1000 GX

Sağdan direksiyonlu mu?:ROFLMAO: kıbrıs görünce yapmadan duramadım:ROFLMAO:
  19. S

Motosikletle akrobatik hareketler yaptı, 79 bin lira ceza yedi

arkadaşlar ne olur şu tekere kaldırma olayını savunmayın, savunulacak bir tarafı yok. tamamen serserilik.
  20. S

Africa Twin 2017 DCT aldım

hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.