Arama sonuçlarınız

1. AleniDesais

Motosikletimin manetlerini boyamak

Motosikletimin manetlerini boyamak istiyorum. önceden duke 390ım vardı ve onların manetleri halihazırda siyah olduğu ve bir zedelenmeden dolayı boyası gittiği için tekrar siyaha boyamıştım. ancak şuanki motosikletim komple siyah olmasına rağmen manetleri çıplak alüminyum rengi. benim kişisel...
  2. AleniDesais

Yeni başlayacak arkadaşlar için güncel ekipman önerisi

Arkadaşlar iyi akşamlar, yarın yeni başlayacak aynı aileden olan iki arkadaşıma ekipman almaya gideceğiz. istanbul anadoluda oturuyoruz muhtemelen kızıltoprağa ineriz ama ben güncel ekipman piyasasından biraz uzak kaldım. bana şu anda motosiklete yeni giriş yapmış 250 cc naked bir motosiklet ile...
  3. AleniDesais

Dainese Dyno Pro D1 Motosiklet Ayakkabısı

Merhaba, bu hafta içi ekipmanlarım arasında eksikliğini en çok hissettiğim motosiklet ayakkabı eksiğimi kapatmaya karar verdim ve cumartesi günü Dainese Dyno Pro D1 Motosiklet Ayakkabısını satın aldım. normalde aklımda günlük sneaker ayakkabı görünümünde olanlardan almayı düşünüyordum ama...
  4. AleniDesais

88-90 bin liraya sıfır, ikinci el motosiklet önerisi

88-90 bin liraya sıfır, ikinci el motosiklet önerisi arıyorum arkadaşlar bu paraya cb250r almak mantıklı olur mu sizin önerileriniz neler?
  5. AleniDesais

150 bin TLniz var. hangi motoru almaya gidersiniz?

150 bin TLniz var. hangi motoru almaya gidersiniz? ikinci el, sıfır fark etmez. kendi hali hazırda sahip olduğunuz motorun yanına ikinci motor olarakta düşünebilirsiniz, proje motoru olarakta. ne alırdınız?
  6. AleniDesais

yamulan maneti düzeltme

arkadaşlar bu gün motosikleti yanlışlıkla sağa yatırdım ve koruma takozu sağ olsun motosikletime hiçbir şey olmadı. bir tek sağ ön fren manetim yamuldu. orijinal manetim olduğu için düzeltebilirsem düzeltip kullanmak isterim. Pürmüz ile ısıtsam üzerindeki siyah boyayı atar mı? yada nasıl...
  7. AleniDesais

KTM Duke 390 motosiklet yıllık bakım ücreti

selamlar motosikletim kilometreyi doldurmamış olsada yıllık bakım için ışık yakınca istanbul anadolu yakasındaki yetkili servisten bilgi almak için aradım. bana servis ücretinin 1500tl olduğunu söylediler. biraz vurgun yemiş durumdayım sizlerinde fikirlerini almak için ve ktm sahiplerinin...
  8. AleniDesais

KTM Duke 390 motosikletinin egzozuna bu işlemi yapmış olan var mı?

Arkadaşlar merhaba. motosikletin stok egzozundaki susturucuyu uygun matkap ucu ile kesiyorlar. ve daha tok bir ses elde ediyorlar ama kameraların mikrofonunun kalitesinden dolayı tam olarak nasıl bir ses elde ettiklerini anlayamıyorum. hedeflediğim ses gürültülü olması değil sadece daha tok ve...
  9. AleniDesais

tutanak tutmak hakkında

yaklaşık 20 dakika önce benzinlikte görüp bulunması lazım düşüncesi ile tutanak aldım, iki kağıtlı geçirgen bide kalemli paket halinde 5tl civarına. yalnız bilmediğim için soruyorum ;tutanak tutma faslında eğer Allah göstermesin, kazayı yaşayan karşı taraf, tutanak tutmayı reddederse ( gider...
  10. AleniDesais

Anadolu yakasında ucuz iyi egzozcu

soru başlıkta da olduğu gibi güzel önerisi olan yoksa herhalde bi sanayi sitesinden içeriye zıplayacağım mecbur
  11. AleniDesais

Slip-on egzozu harbi slip-on yapmak

merhaba forumu araştırdım biraz böyle bir konuya denk gelemedim sorum şudur: şimdi yeni bir egzoz tüpü aldım ve tabiki asıl egzoz tüpümü kestirip yerine bunu takmak istiyorum ve şöyle bir soru oluştu kafamda şimdi egzozcu bunu kaynaklayınca bidaha çıkarmak için yine uğraşacağım evde sök onu tak...
  12. AleniDesais

Jantta çizikler

Merhaba bu gün motorumu detaylı temizleyeyim diye indim arka jantı silmeye geçtiğimde eşekliğimden olsa gerek zinirden fırlayan ve ya başka yerlerden gelmiş pislikler bayağı kaplamıştı jantımı ve bildiğiniz sarı yeşil süngerin sarı kısmı ile çıkmıyordu bende çevirdim arkası ile yeşil olan taraf...
  13. AleniDesais

MT-125 üzerine yorum ve egzoz önerileri

[Merhabalar ben Efe. size sormak istediğim şudur ki mt125 hakkında internette çok fazla bilgi yorum fikir dolaşmıyor kullanıcısı da çok fazla yok böylece önceden yaşanmış ve bize bu motora bu gitmez gibi yorumlar yapacak çok fazla insan da yok varsa da amacım bu başlığın altında toplamak ve...