Arama sonuçlarınız

1. gençmotorcuu

Motorum otoparkda görünmüyor?

Selamlar dün ehliyet yetersizliğinden yediğim ceza için konu açmıştım. EGM sitesinden sorguluyorum E-Devlet'den sorguluyorum fakat hiçbir şekilde otoparkda gözükmüyor aracım dün trafik şubeye gittim çok fazla yoğundu yarın erkenden gel dedi uğraşmak istemedi galiba. Ben direk otoparka gitsem...
  2. gençmotorcuu

Ehliyet yetersizliği cezası.

Herkese merhaba bugün başımdan geçen haksız bir durumu anlatıcam. Öncelikle okul kaydımı yaptım yola çıktım 2 dk sonra arkamdan trafik polisi anons yaptı ileride dur diye durdum. ehliyet ruhsat istedi verdim. Dediği ilk kelime şu ehliyetden 1000 lira yazıyorum. bu ehliyet bu motoru süremez dedi...
  3. gençmotorcuu

İşcilik

Herkese merhaba bundan yaklaşık 1 ay önce debriyaj kutum arızalandı çok gürültü çıkartıyordu sürekli ustam böyle binme dağıtırsın dedi benimde yaptıracak zamanım olmadı motor lazımdı 5 gün önce götürdüm servise yanımda açtı işte dişliler falan kırılmış parçaları döküldü fiyat 150 tl idi mondial...
  4. gençmotorcuu

Parça rodaji

Hayırlı günler 3 gün önce motor arızalandı piston gömlek vs değişti usta 200km sonra gel yagini değiştiricez dedi motoru zorlama dedi ve suan motor gitmiyor 50kmde bağırıyor bu sorun parçanın yeni olması ile alakalımidir?
  5. gençmotorcuu

Fren

Merhabalar. fren balatalarım bittiği için dün yenisi taktırdım usta zamanla sıkılaşır dedi frene basıyorum fazla tutmuyor gibi geldi bana çok yumuşak dediği gibi zamanla sertleşirmi? balatanın diske alışma süreci varmı?
  6. gençmotorcuu

Akrapovic

Daha önce aliexpressten egzoz alan oldumu? linkteni ürünü almayı düşünüyorum sorun çıkarırmı sizce? https://tr.aliexpress.com/item/Universal-Motorcycle-exhaust-Modified-Scooter-Akrapovic-yoshimura-Exhaust-Muffle-pipe-Fit-most-motorcycle-Nice-Sound/32796944162.html?spm=2114.49010308.4.51.BR5Pf8
  7. gençmotorcuu

Başlangıç Motoru

Arkadaşlar motor almayı düşünüyorum fazla büyük olmasına gerek yok sizce bu başlangıç motoru olurmu? ehliyetim yok fazla dikkat çeksin istemiyorum.
  8. gençmotorcuu

Devir kesici

Selamın aleyküm Xtreme max 150 motoruma devir kesici takmak istiyorum. karbüratörlü motorlara takılırmı bilginiz varmı bu konu hakkında? Orjinal egzozu var üstünde muayeneden sonra delta egzoz takıcam ozaman girermi sizce?
  9. gençmotorcuu

Muayene

Cuma günü muayenem var egzozda 2 tane delik var acaba muayeneden geçer mi? Birde egzoz gazını ölçümünü muayene alanında yaptırabilirmiyiz?
  10. gençmotorcuu

Jet yakıtı

Yarın depoya ayarlı bir şekilde jet yakıtı karıştıracağım yarım çay bardağı falan motor bi kendine gelsin :D
  11. gençmotorcuu

12.02.2017 KAZA

Merhaba herkese bugun saat 2-3 civarı spordan çıktım eve gidiyordum. Ara öğünü kaçırmamak lazım :D. Herneyse herzeman geçtiğim virajlı yoldan geçerken nedenini bilmediğim bir şekilde arka taraf kaydı ve 8-9 metre sürüklendim. Sonuç ön frenim patlamış hidrolik yağı akıyordu. sağ grenajlar...
  12. gençmotorcuu

Kask

n11'de denk geldiğim kask açıklamasını anlamadım bilen varsa yazabilirmi? MT SYNCHRONY STELL BLACK RED ISPANYOL MENSEI NFC GÜVENLİK SİSTEMİ MT-Uyarı NFC Nearvox platformuna dayalı bir sistemdir.Sizin MT Kaskınız belirlenmiş bir yerde akıllı telefonunuzla birlikte otomatik olarak nfc iletişimi...
  13. gençmotorcuu

Pis benzin

bugün motoruma 30tllik benzin attırdım Aytemiz Petrol'den 1-2 km sonra teklemeye başladı. burdan ne zaman benzin alsam hep pis çıkıyor. bu 2. alışım dahada almam. sizede önermem. Atv'ye hep buradan alırdım yakın diye motor gaz yemiyordu. Uyarayım sizide:pr:
  14. gençmotorcuu

Kayıp kimlik

Noterde kimlik yerine ehliyet ile işlem yapsak kabul ederlermi? Kimlik kayıp evin içinde bulamıyoruz yarın işlem yapmaya gidicez ruhsat vs sorun cikar mi?
  15. gençmotorcuu

Gösterişli Motor Gösterişsiz Motor

Daha önce fark ettinizmi scooter, 125 CC motorları sıkıştırma, Önüne kırma 5x fazla oluyor. Fakat r1, Kawasaki z1000 vs büyük şekilli motorları okadar sıkıştıramıyorlar korktuklarındanmı acaba :pl: Daha önce şahit oldum bu duruma.
  16. gençmotorcuu

Vites göstergesi

Az önce aliexpress'den vites göstergesi aldım. bunun montajını nereye yaptırabilirim kaç tl tutar yaptıran varmı?
  17. gençmotorcuu

Müzik dinleyerek motor süren

Motor sürerken kulaklık ile müzik dinleyen varsa dinlediği müziği paylaşabilirmi yararlanalım :) https://www.youtube.com/watch?v=ktvTqknDobU https://www.youtube.com/watch?v=MYSVMgRr6pw [beni kliseye götür motor için çokta anlamlı :D] https://www.youtube.com/watch?v=bpOSxM0rNPM
  18. gençmotorcuu

Kaskım Çalındı

bugun 4-5 saatlerinde spordan çıktım. Yolda giderken markete uğradım uzun durmayacağım için kaskı aynaya taktım geri çıktığımda kask yerinde yoktu. 5dk içinde kaskımı çalmışlar. Ls2 mx436 modelli kaskım gitti :D bu bana ders oldu. Sizde bu hataya düşmeyin ne olur ne olmaz kaskınızı yanınıza alın
  19. gençmotorcuu

Kask

Bu kaskı veya bu tarz kasklari Türkiye'de satan yer biliyormusunuz? Nerede bulabilirim. https://m.tr.aliexpress.com/item/32371666732.html?aff_click_id=9e9a3cc6318546da8b6607e428271bed-1478338649493-09161-baemiIeiE&aff_platform=y#autostay
  20. gençmotorcuu

Deri ceketmi & Motosiklet Montumu

Sizin tercihiniz hangisi oluyor genelde? Soğuk havalarda deri ceket daha sıcak tutuyor gibime geliyor.