Arama sonuçlarınız

1. Alpbatur

Okan hocam bu eğitmene ne dersin?

gaza basmak diyince biraz fazla gaz vermek anlaşılıyor. Hafif gaz vermen gerekiyor kamyoncu. İnşallah trollemiyorsundur......
  2. Alpbatur

Motoru en hızlı nasıl satarım?

Ne kadar olmalı bilemem ki yazdığın fiyata satılmıyorsa ve illaki satman gerekiyorsa yavaş yavaş fiyatı düşürmen gerekiyor.
  3. Alpbatur

Motoru en hızlı nasıl satarım?

Fiyatı düşürmelisin...
  4. Alpbatur

Yamaha XMAX 250 verip BMW almak!

Edilir ama satmak istediğin zaman ciddi zorlanırsın...
  5. Alpbatur

Köpek çıktı, öndeki araç fren yaptı vs durumlar için söylemiyor. Aslında demek istediği yavaş hızlarda olduğun bir senaryoda motorda bir dengesizlik hissettiğinde ilk refleksin ayağını açmak olmamalı diyor ki buda doğru birşey. Yoksa durman gerekiyor yada kaza kaçınılmaz aç gazı demiyor.....
  6. Alpbatur

Kim Demiş Triumph Kötü Motor Diye...

Yok yahu Hırbonen gizliden gizliye Triumphu severdi.
  7. Alpbatur

Motosikletin Kontrolünü Kaybetti, Uçuruma düştü

Bozuk zeminde istemeden gaz açılıyor ne yazık ki. Saçma görünüyor ama herkesin başına gelebilir.....
  8. Alpbatur

O mesafeyi tek kişinin yaptığına dair bir söylem yok ki........
  9. Alpbatur

Adamın bahsettiği durum ile senin bahsettiğin senaryo çok farklı kamyoncu. U dönüş yaparken yada yarım dönüş esnasında fazla yavaşlayıp jiroskopik etkinin motoru dengede tutmakta zorlandığı anı kast ediyor, yoksa düşerken gaz açın demiyor. :giggle:
  10. Alpbatur

Forza 250 ile yağmurlu ve soğuk hava da Gaziantep-Mersin.

Yapmak zorunda değilsin neden zorluyorsun anlayamadım. Yağmurda kullanmak başlı başına bir risk...
  11. Alpbatur

BMW nin en sevilmeyen efsanesi K1 "Uçan Tuğla"

Gözü biraz yoruyor gibi sanki....
  12. Alpbatur

Triumph motordan anlayan adamın motorudur.....😀
  13. Alpbatur

Suzuki ipin ucunu kaçırdı

"Pedantik" kelimesi, küçük hataları düzelterek, önemsiz ayrıntılara aşırı önem vererek veya özellikle dar veya sıkıcı bir konuda kendi uzmanlığını vurgulayarak başkalarını rahatsız eden birini tanımlamak için kullanılan aşağılayıcı bir kelimedir. Yeni bir şey öğrendim sayende... Tabiki gerçekten...
  14. Alpbatur

İlk paragrafı killingroad yazdı zannettim 😀 Ego doğumdan itibaren her insanda olan birşey bende de olması normal ama sen de olan kadar olmadığına eminim. Önermenin ( suzuki alan adam motordan anlayan adamdır ) ucu suzuki almayan herkese dokunuyor ( bana dokunmuyor 125 cc bir suzukim var ) ama...
  15. Alpbatur

Müthiş bir ego... 😀
  16. Alpbatur

Dünya geneli pek kimse anlamıyor demek ki motordan... 😉
  17. Alpbatur

Peugeot 206cc. vs. CFmoto Cforce 1000 (Güvenlik)

Yani güvenlik hayatta kalmak vs tabiki çok önemli ama siz bu işi biraz abartıyorsunuz sanki. Motosiklet riskli kabul ama bu kadar zevk alıyorsanız size lazım olan bir tane 400 cc skuter. Alın arada binip tadını çıkarın. ATV filan iş değil motosiklete göre çok daha güvensiz bir araç.
  18. Alpbatur

Bursa’da yaşanan feci motosiklet kazası

sesli güldüm yeminle........
  19. Alpbatur

Honda Motosiklet Satışları Neden Hep Zirvede?

Geç olsun da güç olmasın demişler.....
  20. Alpbatur

Yüksek Hızdaki Trafik Kazam (RAHATSIZ EDİCİ İÇERİK)

İyi çok sevindim. İnşallah kısa zamanda bastondan da kurtulursun....

Yeni mesajlar